Scorching Fruits 40 Plus

Spelets mål:

• Scorching Fruits 40 Plus är ett spelautomatspel med fem hjul. Spelet kan spelas med minst 10 linjer och linjerna kan ökas med multiplar av 10 tills det maximala antalet på 40 linjer nås. Symbolerna ger vinst från vänster till höger räknat från hjulet längst till vänster. När tre eller fler Scattered Star-symboler visas någonstans i vyn  betalas de enligt vinsttabellen. Wild-symbolerna ersätter alla andra symboler förutom Scattered Star-symbolen.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När spelaren går in i spelet ställs en standardsatsning in. Spelaren kan ändra  insatsen  genom att klicka på + eller - knapparna som finns på vardera sida av SATSA-mätaren. genom att trycka på hamburgarmenu och ändra satsa-mätaren i mobilen.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa spel blir samma som spelaren satsade i föregående snurr. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning.
  • MAX SATSNING: Klicka på MAX SATSNING om du vill satsa det högsta möjliga beloppet. Om spelarens saldo inte räcker till tas detta alternativ bort.
  • Snurra: Knappen SNURRA i mitten startar spelet. Knappen SNURRA  ligger längst ner på spelskärmen i porträttvy och till höger på spelkärmen i landskapsvy.
  • Betalningstabell: Du ser betalningstabellen genom att klicka på knappen "i’ -knappen som finns ovanför spelpanelen För att komma tillbaka till spelet klickar du på knappen pil ned på sidan med  betalningstabellen . Betalningstabellen i mobilen kan visas genom att klicka på hamburgermenyn och välja betaltabellalternativet.
  • Volym: Volymikonen aktiverar spelets musik. Klicka på knappen volume för att stänga av volymen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Spelarens aktuella spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Spelsaldot visas längst ner på spelsidan.
  • AUTOSNURRA: Välj AUTOSNURRA för att spela "hands-free". För användare i Storbritannien och Ontario kommer autosnurrsalternativet vara i inaktiverat läge.
  • Om du vill använda autosnurrafunktionen klickar du på knappen "AUTOSNURRA" längst ner på spelskärmen. När autosnurrafönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de alternativ som du vill använda. Välj i rullgardinsmenyn där så är möjligt. Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt klickar du på knappen Stoppa autosnurrning för att stoppa AUTOSNURRA-funktionen och återvända till spelskärmen.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal snurrningar: Spelet snurras i det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till högst 1 000 spel och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats.
  • Spela tills vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
  • Snurra tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
  • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
  • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
  • (((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) därefter är nästa autospel tillåtet.
    • Spela tills temaspel aktiveras: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
  • Alternativet "AUTOSNURRA" är inte aktivt i spel med gratispengar.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen "Inställningar" längst ner på spelskärmen mellan Betalningstabellen och ljudikonerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna med volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera spelvinstljudet.
  • Snabbspel: Med det här alternativet kan man spela snabbare än vid ordinarie spel. För spelare från Storbritannien kommer det här alternativet att vara avaktiverat.
  • Spel med mellanslagtangent: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta ett spel. Detta alternativ förblir avaktiverat om det inte finns någon introvideo tillgängligt för ett spel.

Mobilalternativ

• Tryck på ikonen för hamburgarmenyn för att visa alternativ som betalningstabell, spelinställningar, , autosnurr, inställningar, “i” -knappen och kassan i mobilen.
  • Klicka på Hem för att återvända till lobbyskärmen.
  • Klicka på alternativet Betalningstabell för att se betalningstabellskärmen.
  • Klicka på knappen tillbaka-knappen för att återvända till spelet.
  • Klicka på Volymikon för att spela och stoppa spelmusiken.
  • Klicka på ‘$’ för att komma till insättningssidan.

Spelregler:

• Scorching Fruits 40 Plus är ett spelautomatspel med fem hjul.
  • Spelet kan spelas med minst 10 linjer och linjerna kan ökas med multiplar av 10 tills det maximala antalet på 40 linjer nås.
  • Satsat belopp kan ändras med hjälp av knapparna "-" och "+".
  • "SNURRA" startar spelet med vald "INSATS" och valda "LINJER".
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Alla symboler betalas från vänster till höger med start från det vänstra hjulet med undantag av Scattered Star-symbolen som betalar var som helst på hjulen.
  • 7 Wild-logotypen är en jokersymbol och ersätter alla andra symboler förutom den utspridda stjärnan.
  • Samtidiga vinster på olika linjer läggs till vinstsumman.
  • Endast den högsta vinsten på varje vald linje utdelas.
  • Utbetalning av Wild-symboler kommer att ha företräde framför symbolutbetalning om Wild-utbetalningen är högre än symbolutbetalningen.
  • Betalningslinjevinster multipliceras med satsning per linje för alla symboler förutom Scattered Star-symbolen.
  • Scatter-vinster multipliceras med den totala insatsen och läggs till andra betalningslinjevinster.
  • Tre eller fler Scattered Star-symboler betalas enligt vinsttabellen.
  • Lägsta insats är 1,00 kr och högsta insats är 500,00 kr.
  • Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen. Där väljer du "Spelloggar" i spelet.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet, exklusive jackpoten, är 93,20 %.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet inklusive jackpott är  95,08 %.

Jackpotregler:

• Big One-jackpotten kan utlösas när som helst, antingen under en vanlig snurr, eller i autosnurr.
  • När spelaren får en jackpott flyttas spelskärmen till jackpottskärmen där ett jackpotthjul med lista över jackpottnamn är tillgängligt. Vinstbelopp för det aktuella jackpottsnurret nämns i jackpott-tabellen.
  • Det finns 5 olika jackpotter, var och en med sin egen färg. Alla fem jackpotter visas på hjulet.
  • Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar hjulet och stannar vid en viss färg och respektive jackpott delas ut.
  • Big One-jackpotter spelas i flera spel och alla spel har samma möjlighet att vinna jackpotten.
  • En jackpott kan bara vinnas av en spelare och det gäller för alla jackpottnivåer.
  • I händelse av nätverksavbrott under jackpotthjulsfunktionen kommer jackpottvinsten att sättas in på spelarens kontosaldo automatiskt.
  • Jackpotten aktiveras slumpmässigt.
  • Du kan vinna en jackpot oavsett insats. Ju mer du satsar desto större är chansen att vinna jackpotten.
  • Antalet snurr som delas ut på jackpottskärmen är samma som antalet utdelade jackpottar.
  • Endast spel med riktiga pengar bidrar till jackpottbeloppet.
  • Jackpottbidrag och aktivering kommer inte att gälla för spel som spelas i "spela för skojs skull/demo"-läge.
  • Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 1,88 %.

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Riktiga/Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på Stjärnan för att lägga till eller ta bort spel från favoriterna.
  • Klicka på knappen Insättning om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 93,20 %.
  • Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 1,88 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2022-12-12