Mars Attacks

INTRODUKTION

Mars Attacks är en spelautomat med 5 hjul och 20 vinstlinjer baserad på kultfilmen med samma namn! Spelet har 5 bonusrundor plus chans till ett stort pengapåslag som kan ge dig upp till 1 000 gånger totalinsatsen!

Steg 1: Komma Igång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel medan det pågår trycker du helt enkelt på stoppknappen.

Step 2: Hur Man Spelar

• Tryck på 'SPIN' för att starta spelet.
  • Hjulen kommer snurra och slutligen stanna slumpmässigt.
  • Om kombinationen av symboler som visas på hjulen bildar en rad av 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (med början till vänster) på en av vinstraderna, då vinner du.Alla vinnande rader kommer att markeras och dina vinster kommer att krediteras till ditt spelsaldo.
  • Om minst 3 bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på hjulen aktiveras 1 av 5 bonusrundor.

Hjulvinster

• Radvinster är multiplicerade med värdespelet på den vinnande raden.
  • Alla Vinster över alla olika rader läggs ihop tillsammas för att bilda den totala vinsten.
  • Alla Rader utbetalningssymboler måste visas på en spelad rad och på varandra följande radermed början på rullen längst till vänster.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut på varje rad.
  • Scatter-vinsterläggs till på radvinsterna.

Wild-symboler

• Wild-symboler kan användas för att bilda radvinster genom att ersätta andra symboler.
  • Wild-symboler kan ersätter alla symboler förutom scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Endast den hösta radvinsten betalas ut på varje rad. (t ex 3 wild-symboler ger en vinst eller de symbolerna tillsammans med en annan symbol för att bilda en vinst på 4 symboler, så kommer endast den senare betalas ut eftersom den är vinsten är högre).

[Mars Attacks]-modifierare

• [Mars Attacks]-modifierarna kan aktiveras slumpmässigt när som helst medan du snurrar:
  • [Radiation Blaster]: Placerar ut wildsymboler på slumpade positioner på hjulen.
  • [Mega Shrink Ray]: Hjulen krymper så att 5 symboler dyker upp på varje hjul. Vinster betalas sedan ut för angränsande symboler från vänster till höger oavsett position (3 125 vinstsätt).
  • [Abduction Beam]: Symbolerna på hjulen avlägsnas av moderskeppet och nya hjul ramlar ner på skärmen.
  • [Expansion Cannon]: En hemlig symbol placeras på hjulen och börjar sedan sprida sig till närliggande positioner. Slutligen kommer alla hemliga symboler på skärmen att förvandlas till en slumpad symbol.
  • [Sub-Zero Lazer]: Vinnande symboler fryses fast och hjulen snurrar om. Hjulen fortsätter att snurra om tills vinsten inte längre förbättras.

Bonusaktivering

Du kan aktivera bonusen genom att få fram minst 3 bonussymboler på hjulen. Ingen vinst betalas ut för att uppnå det – bara tillträde till en av bonusrundorna.

Om 4 bonussymboler landar någonstans på hjulen elimineras automatiskt den lägst betalade funktionen: "Spy Hunter". Det innebär att den lägsta möjliga bonusen som kan tilldelas blir "We Come in Peace".

Efter att du uppnått 3 eller 4 bonussymboler kommer du till en ny skärm där du får välja en zon på världskartan. Den valda zonen kommer att invaderas av UFO:n och aktivera 1 av de tillgängliga bonusrundorna.

De 5 zonerna är:

• Europa
  • Asien
  • Afrika
  • Australien
  • Nord- och Sydamerika

Om 5 bonussymboler landar på hjulen startas den högst betalande funktionen direkt: "Final Stand".

Spy Hunter

Där får du välja misstänkta personer som kan visa sig vara antingen marsianer eller människor. Varje gång du avslöjar en marsian får du en kontantmultiplikator. När du avslöjat 3 människor INKASSERAS de aktuella bonusvinsterna. Om du hittar Marsambassadören får du ett STORT påslag till dina vinster och funktionen avslutas.

We Come In Peace

Du får välja bland behållare som fyller på bankerna vid skärmens kanter. När en bank fyllts helt och hållet tilldelas dess värde i bonusvinstpanelen, och 1 av följande visas:

• MULTIPLIKATOR: En ny multiplikator visas i banken och funktionen fortsätter.
  • STORA PENGAR: När den fylls igen ökas dina bonusvinster STORT och funktionen avslutas.

En särskild UPPGRADERINGSPIL kan avslöjas när du väljer en behållare. Den kommer att förbättra alla kontantmultiplikatorer på skärmen.

Funktionen avslutas när du avslöjar det marsianska klotet. Då exploderar det och du inkasserar dina bonusvinster.

D.N.A. Analysis

Du kommer till en separat skärm där du får snurra 5 gånger gratis på 4x5-hjul med expanderande D.N.A. Wildsymboler är aktiva.

Överliggande DNA-wildsymboler rullar ner för hjulen medan de snurrar. DNA-wildsymbolerna. kommer till sist att stanna. Varje position som täcks av en DNA-wildsymbol kommer att behandlas som en wildsymbol under den snurromgången.

Varje gång du snurrat kommer alla DNA-wildsymboler att expandera med 1 symbol vertikalt.

Martian Takeover

Du kommer till en separat skärm där du får snurra 10 gånger gratis på 3x5-hjul med strövande wildsymboler.

Varje gång du snurrar kan en strövande robotwildsymbol dyka upp på vilket hjul som helst. Då fylls hela hjulet och alla symboler ersätts. Varje gång du snurrat kommer den strövande robotwildsymbolen att flyttas ett hjul åt vänster.

När den strövande robotwildsymbolen nått hjulet längst till vänster avlägsnas den nästa gång du snurrar. Funktionen avslutas sista gången du snurrar oavsett hur många strövande robotwildsymboler som är kvar på skärmen.

Final Stand

Du kommer till en separat skärm där du har möjlighet att snurra gratis ett obegränsat antal gånger på 3x5-hjul.

Varje gång du snurrar kan en särskild avancera-symbol dyka upp på hjul 2 för människorna och på hjul 4 för marsianerna. Varje gång någon eller båda av dessa symboler dyker upp fylls motsvarande förloppsmätare med 1 segment längst ner på skärmen. Vid särskilda milstolpar på förloppsmätaren kommer människorna att multiplicera vinster och marsianerna kommer att eliminera symboler. När någon av förloppsmätarna når det sista segmentet avslutas funktionen.

Om människorna vinner får du ytterligare ett STORT påslag till dina vinster.

Funktionsriskspel

Närhelst en funktionsvinst erhålls i spelet får du välja mellan att antingen INKASSERA funktionen eller att riskspela den för att försöka vinna någon av de andra funktionerna i spelet (förutom Fianl Stand Bonus).

Efter att ha fått den inledande bonusen från hjulsnurret under Final Stand Bonus visas en Riskspela-skärm med de 5 funktionerna listade nedifrån och upp, rangordnade efter genomsnittlig utbetalning. Den funktion som du vunnit visas med orden INKASSERA och RISKSPELA i funktionspanelen i mitten av skärmen.

Om du riskspelar och vinner kan funktionen som du riskspelat inkasseras. Då är alla funktioner nedanför den eliminerade. Det fortsätter tills du når toppfunktionen (där du får den funktionen) eller landar på Mystery Win-segmentet under hjulsnurret då du får ett Mystery Win-pris (ett hemligt pengapris baserat på en multiplikation av din totalinsats).

Jackpot King Deluxe: Pottsystem

• Under alla snurr finns det en chans att Jackpot King Deluxe Bonus aktiveras genom att få fram 5 överliggande Jackpot King Deluxe-symboler på hjul 1 till 5.
  • Jackpot King Deluxe: Pottsystem är tillgängligt oavsett insats och spel och är sammankopplat med Jackpot King Deluxe: Pottsystem.
  • Snurra hjulen för att samla kronsymboler och klättra på vinststegen. Uppnå minst 15 kronsymboler så startas Wheel King-sektionen av funktionen.
  • Efter vilket snurr som helst kan du välja en ikon för att få något av följande utfall:
  • SNURRA – då snurras hjulen igen och alla ytterligare kronsymboler som finns kvar hjälper dig på vinststegen.
  • INKASSERA – avslutar funktionen och spelaren får en bonusvinst baserad på multiplikatorn för sin uppnådda totalinsats på vinststegen.
  • WHEEL KING – om denna avslöjas startas Wheel King-sektionen av funktionen direkt.
  • Om man uppnår minst 15 kronsymboler under Jackpot King Deluxe Bonus får man Wheel King Bonus.
  • Wheel King-funktionen är ett tombolaliknande hjul som består av ett Big Win Multiplier-segment och ett Pot-segment.
  • Snurra hjulet för att vinna antingen en stor totalinsats-multiplikator eller en jackpott.
  • OBS! Jackpot King Deluxe: Jackpottar kan bara vinnas under Wheel King-delen av bonusen.
  • När en jackpott vinns återställs den till reservbeloppet och börjar stiga igen.
  • Sannolikheten att vinna en jackpott ökar i takt med att jackpottvärdet stiger (kungliga och majestätiska potter vinns garanterat vid det övre gränsvärdet).
  • Samtidiga jackpottvinster kan inträffa. Skulle två spelare verka vinna jackpotten samtidigt så kommer den första spelaren som aktiverar jackpotten att vinna hela jackpottsumman, den andra spelaren vinner reservpotten plus alla eventuella ytterligare bidrag som gjorts.
  • Om det inträffar ett kommunikationsfel mellan att en jackpott har vunnits och att den visas på skärmen överförs vinstbeloppet automatiskt till spelarens konto.
  • Medan spelet är igång kan jackpotten inte avbrytas. Om spelet avlägsnas ska det överblivna beloppet överföras till en annan jackpott.
  • Jackpottar fylls på med bidrag från spelarinsatser, förutom det initiala beloppet som fylls på av operatören.

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen.

UtbetalningsinformationochSpelregler

• Radvinster multipliceras med värdespelet på vinstraden.
  • Vinster på olika vinstlinjer läggs till.
  • Alla vinstlinje-symboler måste visas på en spelad rad och på varandra följande hjul med början längst till vänster. Endast den högstaradvinstenbetalasutpåvarje rad.
  • Funktions-symbolerär scatter-vinsteroch belönas när de uppenbarar sig på någon av positionerna på hjulen på valfritt antal spelade rader.
  • Multipla scatter-funktioner kan vinnas i ett enskilt spel.
  • Scatter-vinster läggs till på radvinsterna.
  • Free Spins spelas på samma antal rader och spel per rad/Total Insats som det aktiverade spelet.
  • TEKNISKA FEL ANNULLERAR ALLA SPEL OCH UTBETALNINGAR.

Största möjliga vinst per snurr är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen - det som inträffar först (Eller motsvarande i annan valuta. Övriga operatörsgränser kan gälla).

Översättningar av spelterminologi

Notis: Följande gäller endast om du spelar på ett annat språk än engelska.
Engelsk term Översatt term
Wild Wild
Big Win Big Win
Huge Win Huge Win
Epic Win Epic Win
Scatter Scatter
Bonus Bonus

Datum för senaste ändring: 2019-03-25