Slots O Gold Megaways

INTRODUKTION

Slots O' Gold MEGAWAYS™ en spelautomat med 6 hjul och MEGAWAYS™. Spelet har en spännande wild-omsnurrfunktion samt den progressiva potten Jackpot King Promotional!

RTP :  95.96% +JP0.38% + 0.11% reserve

Steg 1: Komma igång

1. Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Tryck på "SNURRA" för att starta ditt spel.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel medan det pågår trycker du på stoppa Autospel-knappen.

Steg 2: Så spelar man

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler (alla vinster ger utdelning från vänster till höger och från höger till vänster) på någon av MEGAWAYS™ så vinner du. Vinster som du får markeras och får symboler att spricka och fler symboler att falla ner i en strid ström.
  • Vinster krediteras ditt saldo.

MEGAWAYS™

• Varje hjul kan avslöja upp till 5 synliga symboler.
  • Varje snurr kan ha upp till 15 625 sätt att vinna.
  • En vinst är matchande sammanhängande symboler, oavsett höjd, alla vinster ger utdelning från vänster till höger och från höger till vänster.
  • Alla vinnande kombinationer läggs samman.
  • Vinster multipliceras med insatsen.
  • MEGAWAYS™ under licens från Big Time Gaming.

Wildsymbol

• Wildsymbolen kan hjälpa till att bilda radvinster genom att fungera som andra symboler (endast på hjul 2, 3, 4 och 5).
  • Wildsymbolen kan inte fungera som scattersymboler eller bonussymboler.
  • Endast den högst betalande vinsten per rad betalas ut (om till exempel 3 wildsymboler bildar en vinst eller om de symbolerna används tillsammans med en annan symbol för att bilda en vinst med 4 symboler ger endast den högsta av dem vinst).

Bonusfunktion

Regnbågs-omsnurr

• Om en Leprechaun Wild landar under ett snurr på hjul 2, 3, 4 eller 5 utlöses Regnbågs-omsnurr. Under Regnbågs-omsnurr expanderar Leprechaun Wild och täcker hela hjulet och stannar kvar medan de andra hjulen snurras om. Om en ny Leprechaun Wild dyker upp under ett omsnurr så expanderar den och hålls kvar tillsammans med tidigare expanderade Leprechaun Wild i ytterligare ett omsnurr. Regnbågs-omsnurrfunktionen avslutas när inga nya Leprechaun Wilds dyker upp under ett omsnurr. Upp till 3 ytterligare Leprechaun Wild-symboler kan visas efter att en Leprechaun Wild aktiverar ett omsnurr, och utlöser 1 ytterligare omsnurr för varje ny Leprechaun Wild-symbol som visas (maximalt 4 omsnurr).

Jackpot King Deluxe: Pottsystem

• Under alla snurr finns det en chans att Jackpot King Deluxe Bonus aktiveras genom att få fram 5 överliggande Jackpot King Deluxe-symboler på hjul 1 till 5.
  • Jackpot King Deluxe: Pottsystem är tillgängligt oavsett insats och spel och är sammankopplat med Jackpot King Deluxe: Pottsystem.
  • Snurra hjulen för att samla kronsymboler och klättra på vinststegen. Uppnå minst 15 kronsymboler så startas Wheel King-sektionen av funktionen.
  • Efter vilket snurr som helst kan du välja en ikon för att få något av följande utfall:
  • SNURRA – då snurras hjulen igen och alla ytterligare kronsymboler som finns kvar hjälper dig på vinststegen.
  • INKASSERA – avslutar funktionen och spelaren får en bonusvinst baserad på multiplikatorn för sin uppnådda totalinsats på vinststegen.
  • WHEEL KING – om denna avslöjas startas Wheel King-sektionen av funktionen direkt.
  • Om man uppnår minst 15 kronsymboler under Jackpot King Deluxe Bonus får man Wheel King Bonus.
  • Wheel King-funktionen är ett tombolaliknande hjul som består av ett Big Win Multiplier-segment och ett Pot-segment.
  • Snurra hjulet för att vinna antingen en stor totalinsats-multiplikator eller en jackpott.
  • OBS! Jackpot King Deluxe: Jackpottar kan bara vinnas under Wheel King-delen av bonusen.
  • När en jackpott vinns återställs den till reservbeloppet och börjar stiga igen.
  • Sannolikheten att vinna en jackpott ökar i takt med att jackpottvärdet stiger (kungliga och majestätiska potter vinns garanterat vid det övre gränsvärdet).
  • Samtidiga jackpottvinster kan inte inträffa. Skulle två spelare verka vinna jackpotten samtidigt så kommer den första spelaren som aktiverar jackpotten att vinna hela jackpottsumman, den andra spelaren vinner reservpotten plus alla eventuella ytterligare bidrag som gjorts.
  • Om det inträffar ett kommunikationsfel mellan att en jackpott har vunnits och att den visas på skärmen överförs vinstbeloppet automatiskt till spelarens konto.
  • Medan spelet är igång kan jackpotten inte avbrytas. Om spelet avlägsnas ska det överblivna beloppet överföras till en annan jackpott.
  • Jackpottar fylls på med bidrag från spelarinsatser, förutom det initiala beloppet som fylls på av operatören.

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck sedan på knappen "AUTOSPEL" för att välja antal Autospel-insatser som du vill spela.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen.

Vinstinformation och spelregler

• Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (eller motsvarande i annan valuta. Andra operatörsgränser kan gälla).
  • TEKNISKA FEL FÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER OGILTIGA.

Datum för senaste ändring: 2022-09-05