Pots O Riches

spelinstruktioner

INTRODUKTION

Pots O 'Riches är en spelautomat med 5 hjul och 20 vinstlinjer med inspiration från klassiskt irländskt tema. Kommer du att hitta din helt egna kruka med guld?

RTP: 94.55%+0.5%

Steg 1: Hur man börjar

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på Snurra för att starta spelet.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel medan det pågår trycker du helt enkelt på stoppknappen.

Steg 2: Hur man spelar

• Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.

Hjulvinster

• Radvinster multipliceras med värdet av insatsen på relevant vinstrad.
  • Samtliga vinster från alla olika rader läggs samman och skapar ditt totala vinstbelopp.
  • Samtliga vinstsymboler måste landa på en betald rad och vara på varandra efterföljande med start på hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut på varje rad.
  • Scatter-vinster adderas till eventuella radvinster.

Wildsymboler

• Wildsymbolen kan hjälpa till att bilda radvinster genom att fungera som andra symboler.
  • Wildsymbolen kan inte fungera som scattersymboler eller bonussymboler.
  • Endast den högst betalande vinsten per linje betalas ut. Om till exempel 3 wildsymboler bildar en vinst, eller om de symbolerna bildar en vinst tillsammans med en annan symbol (totalt 4 symboler), ger endast den högsta av dem vinst.

Lyckobringar-bonus

3 eller fler synliga Lyckobringar-bonussymboler aktiverar Lyckobringar-bonusen.

Välj en av de synliga Lyckobringar-bonussymbolerna för att få fram en multiplikator.

Detta multiplicerar din nuvarande totala insats för att skapa en kontantvinstbonus.

Regnbågens ände-bonus

3 eller fler synliga Regnbågens ände-bonussymboler aktiverar bonusen Regnbågens ände.

Välj en hästsko för att få fram antingen ”AVANCERA” eller ”INKASSERA”.

Om AVANCERA kommer fram ges mellan 1 till 6 steg för att fortsätta längs spåret. Om INKASSERA kommer fram avslutas funktionen och ger spelaren den ackumulerade totala vinsten.

Krukor med guld

3 synliga Krukor med guld-symboler på hjul 2, 3 och 4 aktiverar bonusen Krukor med guld.

Hjulet med krukorna börjar snurra och när det stannar får du motsvarande insatsmultiplikator som anges vid pilen. Spelaren får därefter välja en klöver från en av sidorna av krukan vilken kommer visa antingen SNURRA (som snurrar om krukorna och ökar bonusvinsten) eller INKASSERA som avslutar funktionen och ger spelaren värdet på bonusvinsten.

Jackpot King Deluxe: Pottsystem

• Under ett snurr finns chansen att Jackpot King Deluxe-bonusen kan utlösas genom att få 4 Jackpot King Deluxe-symboler.
  • Jackpot King Deluxe-symboler kan endast förekomma i positionerna ovanför hjul 2, 3, 4 och 5.
  • Jackpot King Deluxe: Pottsystem är tillgängligt oavsett insats och spel och är sammankopplat med Jackpot King Deluxe: Pottsystem.
  • Snurra hjulen för att samla kronsymboler och klättra på vinststegen. Uppnå minst 15 kronsymboler så startas Wheel King-sektionen av funktionen.
  • Efter vilket snurr som helst kan du välja en ikon för att få något av följande utfall:
  • SNURRA – då snurras hjulen igen och alla ytterligare kronsymboler som finns kvar hjälper dig på vinststegen.
  • INKASSERA – avslutar funktionen och spelaren får en bonusvinst baserad på multiplikatorn för sin uppnådda totalinsats på vinststegen.
  • WHEEL KING – om denna avslöjas startas Wheel King-sektionen av funktionen direkt.
  • Om man uppnår minst 15 kronsymboler under Jackpot King Deluxe Bonus får man Wheel King Bonus.
  • Wheel King-funktionen är ett tombolaliknande hjul som består av ett Big Win Multiplier-segment och ett Pot-segment.
  • Snurra hjulet för att vinna antingen en stor totalinsats-multiplikator eller en jackpott.
  • OBS! Jackpot King Deluxe: Jackpottar kan bara vinnas under Wheel King-delen av bonusen.
  • När en jackpott vinns återställs den till reservbeloppet och börjar stiga igen.
  • Sannolikheten att vinna en jackpott ökar i takt med att jackpottvärdet stiger (kungliga och majestätiska potter vinns garanterat vid det övre gränsvärdet).
  • Samtidiga jackpottvinster kan inte inträffa. Skulle två spelare verka vinna jackpotten samtidigt så kommer den första spelaren som aktiverar jackpotten att vinna hela jackpottsumman, den andra spelaren vinner reservpotten plus alla eventuella ytterligare bidrag som gjorts.
  • Om det inträffar ett kommunikationsfel mellan att en jackpott har vunnits och att den visas på skärmen överförs vinstbeloppet automatiskt till spelarens konto.
  • Medan spelet är igång kan jackpotten inte avbrytas. Om spelet avlägsnas ska det överblivna beloppet överföras till en annan jackpott.
  • Jackpottar fylls på med bidrag från spelarinsatser, förutom det initiala beloppet som fylls på av operatören.

AUTOSPEL

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen.

Information om utbetalningar och spelregler

• Radvinster multipliceras med värdet av insatsen på relevant vinstrad.
  • Vinster från olika vinstrader adderas.
  • Alla radvinstsymboler måste befinna sig på en aktiv rad och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster (20 rader är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
  • Funktionssymboler är scattervinster och delas ut när de dyker upp oavsett position på hjulen och oavsett antal spelade rader.
  • Flera scatter-funktioner kan vinnas i ett spel.
  • Scattervinster betalas utöver hjulvinster.
  • SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.

Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (eller motsvarande i annan valuta, baserat på aktuell växlingskurs. Andra operatörsgränser kan gälla).