EMPIRE SPINS

Spelets mål:

Empire Spins är ett romerskt temaspel med Majestic Celebration of Emperor som återvänder från strid.Det är ett spelautomatspel med 5x3 hjul och 25 fasta betallinjer. Symboler betalas ut från vänster till höger när tre eller fler identiska symboler visas bredvid varandra på varje vinstlinje. Spelet har en unik EMPIRE RESPINS-funktion som aktiveras genom att landa en WILD CHARIOT-symbol. under återsnurren flyttar sig WILD CHARIOT en position till vänster, multiplikatorn ökar och appliceras sedan på alla landade symbolvinster.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När spelaren går in i spelet ställs en standardsatsning in. Du kan ändra insatsvärdet med knapparna + eller - på vardera sida av SATSA-mätaren. På Genom att klicka på satsningsikonen kommer valfönstret att dyka upp och spelaren kan välja önskad satsning mellan min- och maxsatsningar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa spel blir samma som spelaren satsade i föregående snurr. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning.
  • Snurra: Knappen SNURRA i mitten startar spelet på skrivbordet Knappen SNURRA ligger längst ner på spelskärmen i porträttvy och till höger på spelskärmen i landskapsvy i mobilen.
  • Betalningstabell: Betalningstabellen i mobilen kan visas genom att klicka på hamburgermenyn och välja vinsttabellalternativet. För att komma tillbaka till spelet klickar du på knappen.
  • Volym: Volymikonen aktiverar spelets musik. Klicka på volymikonen för att stänga av ljudet.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Spelarens aktuella spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Spelsaldot visas längst ner på spelsidan.
  • 'AUTOSNURRA': Välj AUTOSNURRA för att spela "hands-free". För användare i Storbritannien och Ontario kommer autosnurrsalternativet vara i inaktiverat läge.
  • För att konfigurera autosnurr bör spelaren klicka på Autosnurr-knappen och sedan välja antalet snurr som ska snurras.
  • Klicka på knappen för autosnurr för att stoppa AUTOSNURR-funktionen.
  • I spelpengarläget kommer alternativet "AUTOSNURR" att inaktiveras.

Mobilalternativ

• Tryck på ikonen för  hamburgarmenyn  för att se  vinsttabell och spelregler
  • Tryck på "i"-ikonen för att se  spelreglerna
  • Tryck på vinsttabellalternativet för att se sidan med vinsttabell .
  • Tryck på Stäng-knappen för att återvända till spelet.

SPELREGLER:

• Empire Spins är ett romerskt temaspel med Majestic Celebration of Emperor som återvänder från strid.
  • Empire Spins spelas på 5 x 3 hjul med 25 vinstlinjer.
  • Vinnande kombinationer av två ggr, tre ggr, fyra ggr och fem ggr matchande symboler eller med WILDS som ersätter kvalificerande symboler från vänster till höger med början från hjulet längst till vänster på en vinstlinje.
  • WILD ersätter alla symboler förutom WILD CHARIOT.
  • WILD CHARIOT ersätter alla symboler förutom WILD.
  • Aktivera EMPIRE ÅTERSNURR genom att landa en WILD CHARIOT-symbol fullt staplad (full hjulsymbolhöjd på tre ggr) på hjul 2, 3 eller 4 i basspelet.
  • Den progressiva medaljjackpottfunktionen utlöses slumpmässigt – den kan till och med utlösas vid ett förlorat snurr.
  • Både WILD och WILD CHARIOT visas bara på hjul 2, 3 och 4 i basspelet.
  • Både WILD- och WILD CHARIOT-symbolen ersätter alla andra symboler under basspelet och både WILD- och WILD CHARIOT-symbolen ersätter alla andra symboler under EMPIRE ÅTERSNURR.
  • När WILD CHARIOT-symboler landar fullt staplade (full symbolhöjd på tre ggr i vyn) i basspelet aktiveras EMPIRE ÅTERSNURR.
  • La tabla de pagos mostrará el monto ganado para la apuesta actualmente seleccionada en 25 líneas de pago fijas.
  • Alla utbetalningar görs enligt betalningstabellen.
  • Samtidiga vinster på olika vinstlinjer läggs till ditt saldot.
  • Endast den högsta vinsten på varje vald linje utdelas.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren exklusive jackpott varierar mellan 87,46 % och 87,53 %.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren inklusive jackpott varierar mellan 92,66 % och 92,73 %.
  • Max RTP uppnås genom att använda insats per linje.
  • Maxvinsten i det här spelet är satt till 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller återsnurrsfunktionen. Ytterligare återsnurr och linjevinster kommer att förverkas om den högsta vinsten är begränsad, förutom jackpottvinster. Vinsten nås under spelet.
  • Om du loggar in på ditt konto på skrivbordswebbplatsen och väljer alternativet "Spelloggar" i något spel får du tillgång till din spelhistorik.

Empire återsnurrsfunktion:

• Kejsaren lyfter sina armar för att signalera till sina hästar.
  • Hjulen snurrar igen och WILD CHARIOT flyttar en position till vänster, multiplikatorn ökar och appliceras sedan på alla landade symbolvinster.
  • Kejsarens återsnurr sker tills WILD CHARIOTEN har flyttat från hjulen. Multiplikatorn ökar för varje återsnurr.
  • Den första multiplikatorn börjar alltid på en gång.
  • Tillgängliga multiplikatorer är en, två, tre och fem ggr.
  • Om två eller fler fullt staplade WILD CHARIOT-symboler visas på samma hjulsnurr antas den högsta WILD CHARIOT-positionen.
  • Maximalt antal frisnurr som tilldelas spelaren är fyra.

Progressiv medaljjackpottfunktion:

• Medaljjackpottbonusen kan utlösas slumpmässigt i alla snurr, inklusive spel utan vinst.
  • Oddsen för att utlösa den här bonusen ökas med storleken på insatsen/satsningen.
  • Aktivering av jackpottfunktionen garanterar att spelaren vinner en av de fyra progressiva jackpottarna.
  • Spelas på ett rutnät å 5 x 4.
  • Rutnätet innehåller tjugo gyllene medaljer som inkluderar Minor, Major, Mega, Grand.
  • Spelare klickar eller trycker på medaljerna för att visa en jackpottikon.
  • Matcha tre symboler för att vinna motsvarande jackpott
  • Jackpottspelet har en reaktionstimer – tidsinställd för att automatiskt avslöja vinnande pott om den inte väljs i tid.

Jackpottnamn

Instansens bidrag %

Reservbidrag %

Grand-jackpott

0,02 %

1,00 %

Mega-jackpott

0,10 %

0,50 %

Major-jackpott

0,08 %

0,50 %

Mini-jackpott

0,50 %

2,50 %

• Vid nätverksavbrott under jackpottfunktionen kommer jackpottvinsten automatiskt att sättas in på spelarens kontosaldo.
  • Du kan vinna en jackpot oavsett insats
  • Endast spel med riktiga pengar bidrar till jackpottbeloppet.
  • Jackpottbidrag och aktivering kommer inte att gälla för spel som spelas i "spela för skojs skull/demo"-läge.
  • Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 5,20 %.

FEATURE ENHANCER –

• Ökat antal symboler för wild- och wild chariot i basspel och ökad chans för empire återsnurrsfunktioner
  • Feature enhancer ökar spelarinsatsen med 1,5 ggr.
  • Feature enhancer påverkar inte insats per linje

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på  spelloggar för att se spelarens tidigare spel.
  • Klicka på Riktiga/Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på knappen Insättning  för att sätta in mer pengar på spelarens konto
  • Funktionen spelloggar är endast tillgänglig när du spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Den teoretiska avkastningen till spelaren exklusive jackpott varierar mellan 87,46 % och 87,53 %.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren inklusive jackpott varierar mellan 92,66 % och 92,73 %.

Vanliga frågor:

1.Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i spelet kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.