The Sting

MainGameScreen

Spelets mål:

Sting är ett hexagon-baserat spel som består av en dragningsdel med 24 fasta hexagons som roterar och därefter stannar och producerar en slumpmässig symbol. Det här spelet har inga betalningslinjer. Spelaren får en utbetalning om symbolgrupper förknippas och matchas var som helst på dragningsdelen i hexagonfunktionen. Fyra eller fler matchande sammanlänkade symbolgrupper (var som helst i dragningsdelen) ger vinst. Du får betalt för upp till 12 eller fler symbolkombinationer. Det skapar en stor varietet av vinster (över 100 000 möjliga vinster!)

Paytable1

Paytable2

Paytable3

Paytable4

Paytable5

Spelinformation:

• När du börjar spela är den totala insatsen förinställd.
  • Satsningsvärde kan ändras med hjälp av knapparna  Minus_button  och  Plus_button  .
  • Klicka på knappen SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • Vinster multipliceras med beloppet "satsningsvärde" och läggs till Totala vinster.
  • Vinster på olika symboler läggs till din totala summa.
  • Sammanhängande vinster läggs till din totala summa.
  • Förutom jackpotanimationen och bakgrundsanimationerna så animeras också alla vinstsymboler.
  • Tickermeddelanden visas längst ner på spelskärmen.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och dess regler är samma i både versionen med riktiga pengar och med gratispengar, förutom att spel med gratispengar inte bidrar till jackpotbeloppet och alternativet autosnurra är inte möjligt i versionen med gratispengar.

Så här spelar du:

• SATSNINGSvärde: Du kan ändra insatsen med knapparna "+" Plus_button eller "-" Minus_button mellan fältet SATSNINGSVÄRDE .
  • MAX SATSNING: För att spela med MAX SATSNING klickar du på på knappen Maxbet_button Om ditt saldo inte räcker till tas detta alternativ bort.
  • BETALNINGSTABELL: Om du vill se Betalningstabellen klickar du på knappen Info_button. De priser som visas i betalningstabellen gäller för per unit spel och visas som multiplikatorer. För att få det faktiska utbetalningsbeloppet, multipliceras varje pris med det satsade beloppet. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen Back_button på betalningstabellskärmen.
  • SNURRA: Klicka på SNURRA Spin_Button -ikonen för att starta spelet. När rullarna stannat betalas samtliga vinnande kombinationer ut enligt betalningstabellen.
  • RESULTAT: Vinster visas i form av animerade symboler, med det totala vinstbeloppet nere på skärmen bredvid "VINST".
  • AUTOSNURRA: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för att spela "handsfritt". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är
    • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal snurrningar som valts i reglaget. Du kan välja upp till 1 000 snurrningar och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. För spelare från Storbritannien är det tillgängliga antalet autosnurrningar 100.
    • Spela tills vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller högre än det belopp som angavs i textrutan.
    • Snurra tills förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
    • Om temaspel utlöses: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.
    • Autosnurra-spelet avslutas när jackpottemaspelet utlöses mellan autosnurrningar.

AutoSpinPanel

• Om du vill använda autosnurrafunktionen klickar du på knappen "AUTOSNURRA"  längst ner på spelskärmen. När autosnurrafönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill spela med. Välj från reglaget när tillämpligt. Klicka på "START" för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på "X" för att hoppa över funktionen "AUTOSNURRA" och återvända till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
  • Du kan endast använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. ­För att ändra din satsning kan du öka eller minska satsningen som visas på spelskärmen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.

Spelinställningar:

• Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna genom att flytta volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera spelvinstljud.
  • Snabbspel: Om du väljer detta alternativ ökar spelhastigheten.
  • Mellanslag för att snurra: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta en snurrning. Detta alternativ förblir avaktiverat om det inte finns mellanslag för ett spel.

SPELREGLER:

• Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Spelet utbetalar vid kluster
  • Symbolvinster multipliceras med satsningsbeloppvärde.
  • Fyra eller fler matchande sammanlänkade symbolgrupper (var som helst i dragningsdelen) ger vinst. Du får betalt för upp till 12 eller fler symbolkombinationer.
  • Sammanhängande vinster läggs till i dina totala vinster.
  • Vinster från bonusomgången läggs till ditt spelsaldo.
  • Honungsskeden ersätter alla andra symboler, förutom scattered Sting-loggan.
  • Sting Logo-symbolerna visas på rullarna 2, 4 och 6 och visas inte på rullarna 1, 3, 5 och 7.
  • Maxvinsten i det här spelet är €250 000 eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller inom bonusspel. Ytterligare gratisspel eller linjevinster stryks om den högsta vinsten nås under bonusspelens gång.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 93,89%.
  • Jackpotavkastning till spelaren/bidrag är 1,68 %.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

BONUSREGLER:

Expanderande wildsymbol:

• Honungssked-symbolen är jokern. Den låter honungen droppa nedåt och alla symboler direkt under jokern förvandlas till jokrar.
  • Wildsymbolerna kan endast ersätta en matchande och angränsande symbolgrupp och bilda en vinstkombination. Fyra eller fler angränsande matchande symboler, inklusive wildsymboler, ger vinst enligt vinsttabellen.
  • Honungssked-symbolen kan ersätta varje symbol, förutom "Sting"-loggan.
  • Honungsskeden kan endast ersätta en symboltyp och kan endast ge vinst för matchande symbolgrupper.
  • Om det finns fler än en symboltyp, som wildsymbolen kan ersätta för att bilda en vinstgivande matchande symbolgrupp, används den vinst som ger högst utbetalning. Om olika symbolgrupper kan ge samma vinst används den symbol som är högre upp i betalningstabellen.

"Show Me The Honey"-funktionen:

• "Show Me The Honey"-funktionen startas när 3 "Sting"-loggor visas var som helst på hjul 2, 4 och 6.
  • Klicka på valfri av de 3 blommorna som ger gratisspel och en multiplikator. Maxantalet gratisspel som kan delas ut är 40 och den maximala multiplikatorn är 8.
  • Du får ett slumpmässigt antal gratisspel & multiplikatorer när du väljer en blomma. Alla gratisspel spelas med samma insats som det utlösande spelet.
  • Wild-funktionen kan även startas under gratisspelen.
  • Inga gratisspel kan startas inom gratisspel.

JACKPOTSPEL:

JackpotRound

• Ett jackpot-temaspel kan startas när som helst. Antingen inom en normal snurrning eller inom ett temaspel.
  • Spela jackpottemaspelet för att ta reda på vilken nivå du har vunnit.
  • Du kan vinna en jackpott oavsett insats. Ju mer du satsar i varje spel, desto större chans har du att vinna jackpotten.
  • Beloppet som vunnits i funktionsrundan kan inte aktivera jackotten.
  • Välj sex av de nio tillgängliga symbolerna och hitta $-tecken.
  • För varje $-tecken belönas du med en nivå i Gold Jackpot:
  • Ett $-tecken ger end Gold Blitz Jackpot.
  • Två $-tecken ger en Gold Quick Jackpot.
  • Tre $-tecken ger en Gold Super Jackpot.
  • Fyra $-tecken ger en Gold Mega Jackpot.
  • Klicka på knappen COMPLETE (slutför) om du vill återgå till huvudskärmen.
  • Om du vinner flera jackpotter kommer jackpott-temaspelet för nästa jackpott att starta när du klickar på knappen "COMPLETE".
  • De aktuella beloppen för alla fyra jackpotnivåerna visas i övre högra hörnet av spelskärmen.
  • Efter jackpotspelet återställs huvudskärmen till dess ursprungliga status. Det belopp du vunnit överförs omgående till ditt konto.

Webbläsarpanelens kommandon:

BrowserPanel

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om ansvarsfullt spelande.
  • Klicka på Spelregler för att se aktuellt versionnummer och spelregler.
  • Klicka på Spellogga om du vill visa loggar från dina spel.
  • Klicka på knappen Insättning Deposit_button för att lägga till pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 93,89 %.
  • Jackpotavkastning till spelaren/bidrag är 1,68 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort mitt i spelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på "Insättning" Deposit_button knappen nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Kontakta kundtjänst när som helst för övriga frågor.