Lunar Link: Phoenix Moons

Spelautomat med 5 hjul, 30 vinstlinjer

• Lunar Link: Phoenix Moons™ går ut på att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Startskärmen visar spelets funktioner.
  • Tryck på på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också trycka på VISA INTE NÄSTA GÅNG för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.
  • Tryck på SATSA-knappen för att öppna insatsinställningarna.
  • Välj din totalinsats i rullgardinsmenyn och tryck på Bekräfta.
  • Tryck på TURBO-knappen för att aktivera turboläget, vilket får hjulen att snurra snabbare. Tryck på TURBO-knappen igen för att avsluta turboläget.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Under hjulsnurren ändras SNURRA-knappen till . Tryck på för att avsluta snurranimationen och visa snurresultatet direkt.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, håll ner snurra-knappen, välj antalet snurrar som ska spelas automatiskt i rullgardinsmenyn och tryck sedan på Starta.
  • Det går även att ställa in autospel till TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills Gratisspel eller Lunar Link Håll och snurra om aktiveras, eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPPA AUTOSPEL.

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på INFO-knappen.
  • Rulla upp eller ner eller svep över skärmen för att kolla igenom vinsttabellen.
  • För att stänga vinsttabellen och återgå till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Vinstrader:

• Spelet spelas med ett fast antal, 30, aktiva vinstrader.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • BONUS multipliceras med grundtotalinsatsen.
  • Vinstkombinationer måste börja från hjulet längst till vänster, och samma symbol måste befinna sig på varandra efterföljande hjul på samma vinstrad.
    • Observera:BONUS-symbolen är ett undantag från dessa regler.
  • Totalinsatsen visar hur mycket som sammanlagt satsas under en enskild snurr. Utbetalningar som visas i vinsttabellen multipliceras med radinsatsen. Radinsatsen är totalinsatsen delad med 30.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol

• Kejsarinnasymbolen är symbolen WILD i spelet.
  • WILD ersätter alla symboler förutom BONUS, Blå måne och Guldmåne.

Bonus symbol

• Den gyllene Fenix-symbolen är BONUS-symbolen i spelet.
  • Under huvudspelet dyker BONUS-symbolen upp på alla hjul.
  • Minst 3 BONUS-symboler någonstans på hjulen under huvudspelet aktiverar gratisspel-funktionen.

Månsymboler

• Det finns 2 sorters Måne-symboler: Blå måne och Guldmåne.
  • Minst 6 Mån-symboler oavsett position aktiverar funktionen Lunar Link Håll och snurra om.
  • Varje Guldmåne-symbol aktiverar Lunar Link-hjulet.
  • Om Extra Insats är aktiv och 5 Måne-symboler befinner sig på någon position aktiveras Lunar Link Håll och snurra om.

Läget Extra Insats

• För 1,8x värdet av din totalinsats kan du i huvudspelet aktivera Extra Insats-läget och öka chansen att vinna Lunar Link Håll och snurra om-funktionen.
  • När Extra Insats är aktiv aktiverar 5 Måne-symboler Omsnurrfunktionen istället för 6 Måne-symboler.
  • Tryck på Extra Insats för att sätta på eller stänga av läget.
  • När du spelar i Extrainsats-läget ökar din totalinsats.
  • Aktivering av Extra Insats förändrar inte radinsatsen.

Mysterie-funktionen

• En hjulfunktion som aktiveras slumpmässigt under huvudspelet.
  • När funktionen aktiveras flyger den gyllene fenixen in på skärmen och ett slumpmässigt antal Mån-symboler och/eller staplade WILD-symboler läggs till på hjulen, vilket ökar chansen att vinna och aktivera funktionen Lunar Link Håll och snurra om.

Gratisspel

• När minst 3 BONUS-symboler syns någonstans på hjulen aktiveras 6 Gratisspel.
  • Tryck på ►-knappen för att påbörja funktionen när du aktiverat den.
  • Under gratisspel är hjul 2, 3 och 4 markerade med en särskild ram.
  • Varje WILD-symbol och/eller Mån-symbol som landar på de hjulen expanderar och fyller hjulet för större möjlighet att bilda en vinst eller aktivera funktionen Lunar Link Håll och snurra om.
  • Lunar Link-hjulet och Lunar Link Håll och snurra om kan aktiveras under Gratisspel.
  • Gratisspel spelas med samma insats som placerades under den snurr som aktiverade dem.
  • Tryck på -knappen för att återvända till huvudspelet.

Lunar Link-hjulet-funktionen

• När en Guldmåne-symbol stannar någonstans på hjulen i grundspelet eller Gratisspel aktiveras Lunar Link-hjulet.
  • Lunar Link-hjulet snurrar en gång och ger ett pris.
  • Det finns 5 priser som kan landa under inslaget:
    • Spelets kontantpris-symbol är symbolen som pryds av ett kontantvärde. Till exempel symbolen 3,00.
    • Spelets Multiplikator-symbol är symbolen som pryds av x(nummer). Till exempel: x2-symbol.
    • Spelets Gratissnurr-symbol är symbolen som pryds av +(nummer). Till exempel: +6-symbol.
    • Priserna MAJOR, MINOR och MINI.
    • Lunar Link-priset.
  • Multiplikator-symbolen multiplicerar alla Kontantpris-symboler på samma hjul som Guldmånen.
  • Om en Lunar Link dyker upp kommer ett slumpmässigt antal Mån symboler att läggas till på hjulen för att aktivera funktionen Lunar Link Håll och snurra om.
  • Det går att aktivera fler än 1 Lunar Link-hjulet under samma snurr.
  • Alla priser på hjulen förutom Lunar Link ges i slutet av funktionen.
  • Om man vinner Lunar Link betalas alla priser ut i slutet av Lunar Link Håll och snurra om.
  • Om en Guldmåne-symbol bidrar till en aktivering av Lunar Link Håll och snurra om tilldelas Lunar Link-hjulet i början av Lunar Link Håll och snurra om.

Funktionen Lunar Link Håll och snurra om

• När minst sex Mån-symboler landar samtidigt någonstans på hjulen aktiveras Lunar Link Håll och snurra om.
  • Tryck på ►-knappen för att påbörja funktionen när du aktiverat den.
  • Om Extra Insats är aktiv aktiveras Lunar Link-omsnurrfunktionen när 5 Måne-symboler stannar samtidigt någonstans på hjulen.
  • Alla Måne-symboler som aktiverade funktionen hålls fast på sina platser medan funktionen spelas.
  • Alla Guldmåne-symboler som aktiverade funktionen ger ett Lunar Link-hjulet. Priset från detta visas på Guldmåne-symbolen och tilldelas tillsammans med andra priser i slutet av Håll & omsnurr-funktionen.
  • Under Omsnurrfunktionen förvandlas hjulen till konfigurationen 3x3x3x4x6. Varje symbol som inte sitter fast snurrar fristående.
  • Tre omsnurr tilldelas.
  • Om det finns en eller flera Mån-symboler efter en omsnurr, kommer de att hållas, och antalet återstående omsnurr återställas till 3.
  • Om en Guldmåne-symbol stannar spelas Lunar Link-hjulet, och det resulterande priset visas på den aktiverande Guldmåne-symbolen.
  • Om någon av de 4 första hjulkolumnerna fylls med Måne-symboler aktiveras ett Specialhjulsnurr.
  • Specialhjulsnurret ger något av följande:
    • 3x, 5x, 8x, 10x, 15x eller 30x grundtotalinsatsen;
    • Pris MINI, MINOR eller MAJOR;
    • En hjulkolumnmultiplikator på 2x, 3x, 4x eller 5x.
  • Priset från Specialhjulsnurret visas sedan i rutan ovanför hjulet.
  • Om Specialhjulsnurret ger kontantpriser betalas de ut som en del av Omsnurrfunktionens totalresultat i slutet av funktionen.
  • Om Specialhjulsnurret ger multiplikatorpriser tillämpas de på varje pris i motsvarande hjulkolumn i slutet av funktionen, innan totalresultatet visas.
  • Om 5 öppna symbolpositioner på det 5: e hjulet fylls med Måne-symboler låses GRAND-hjulet upp och snurrar med de andra hjulen.
  • Om GRAND-månen stannar på GRAND-hjulet tilldelas Lunar Link™ Grand-jackpotten.
  • Lunar Link™ Grand-jackpotten kan endast tilldelas en gång per betalt spel.
  • Att avslöja Lunar Link™ Grand-jackpotten avslutar Lunar Link Håll och snurra om och återgår till huvudspelet.
  • När alla 3 omsnurr förbrukats eller när alla tillgängliga symbolpositioner fyllts tillämpas Specialhjulsnurrets alla multiplikatorpriser, och alla fasthållna Måne-priser och Specialhjulsnurr-kontantpriser tilldelas. Sedan är funktionen över.
  • Tryck på -knappen för att återvända till huvudspelet.

Lunar Link™ Grand-jackpott

• Mätaren för Grand-jackpotten visar Lunar Link™ Grand-jackpottens värde. Grand-jackpotten är en progressiv jackpott. Dess prispott utgörs av alla spelarinsatser som placeras i samtliga spel som har Lunar Link™ Grand-jackpott, hos alla nätcasinon som erbjuder dessa spel.
  • Ju större insats, desto större chans att vinna jackpotten på upp till insatströskeln om £1,000.00 (eller motsvarande i lokal valuta).
  • Bidragsstorlek (vilken procentuell andel av varje insats som går till jackpotten): upp till en insats om 1 000,00 £ (eller motsvarande i lokal valuta) är jackpottbidragets storlek 1.00 %. För insatser som är högre än 1 000,00 £ (eller motsvarande i lokal valuta) kan jackpottbidragets storlek minska ner till 0,00 %.
  • Frö (den summa pengar som jackpotten startar med):
    • £20,000.00.
  • Vinstvillkor (det resultat du måste uppnå för att vinna jackpotten):
    • Lunar Link™ Grand-jackpotten kan utlösas under Lunar Link Håll och snurra om genom att snurra fram 6 Måne-symboler på den 5:e hjulkolumnen.
  • Vinstkrav (det du behöver göra för att bli berättigad jackpotten):
    • Spela en spelautomat med Lunar Link™ Grand-jackpotten.

Observera:

• Fröets och jackpottens värden är i GBP i det progressiva nätverket och deras värden i din lokala valuta är beroende på växelkursen som specificeras av casinot.
  • Om två spelare vinner en jackpott samtidigt kommer den 1:a spelaren att tilldelas frövärdet samt den progressiva summan, medan den 2: a spelaren kommer att vinna fröet tillsammans med det belopp som eventuellt har skapats mellan de båda spelarnas jackpottvinster.
  • Brister i internetanslutningen kan orsaka förseningar av jackpottmeddelanden eller -uppdateringar men påverkar inte själva jackpottvinsterna.
  • Om en jackpott avslutas (ett spel stängs och tas bort från casinot) kommer casinot meddela dig om detta.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) när Extrainsatsen är inaktiv är 94.70 % upp till en insats på 1 000,00 £ (eller motsvarande i lokal valuta) vilket inkluderar jackpottbidraget på 1.00 %. För insatser som högre är RTP:n 93.70%-94.70% som inkluderar jackpottbidraget på 0,00–1,00 %.
  • Den teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) när Extrainsatsen är aktiv är 94.70 % upp till en insats på 1 000,00 £ (eller motsvarande i lokal valuta) vilket inkluderar jackpottbidraget på 1.00 %. För insatser som högre är RTP:n 93.70%-94.70% som inkluderar jackpottbidraget på 0,00–1,00 %.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 3000000000 simulerade spelrundor.
  • Progressiva vinster ingår inte i RTP-beräkningar.

Angående frånkopplingar:

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2024-02-06