Lucky Lucky Gems

Spelets mål:

Lucky Lucky Gems är ett spelautomatspel med fem hjul som kan spelas med 10 eller 20 betalningslinjer. Tre eller fler frisnurrsymboler i vyn utlöser frisnurrsfunktionen. Wild-symbolen ersätter alla symboler utom Diamond- och frisnurrsymboler.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": En standardinsats ställs in när en spelare börjar spelet. Spelare kan ändra insatsvärdet i skrivbordsläge genom att klicka på knapparna + eller - och i mobilläge genom att använda insatsreglaget i hamburgermenyn.
  • MAX SATSNING: Klicka på MAX-SATSNING om du vill satsa högsta möjliga insats. Det här alternativet kommer att inaktiveras om spelarens saldo är otillräcklig.
  • Snurra: För att börja spelet med den för närvarande valda INSATSEN ska du klicka på SNURRA-knappen. I skrivbordsläget ligger snurraknappen i mitten av skärmen. I mobilläge ligger den dock längst ner på skärmen i stående vy och på höger sida av skärmen i liggande vy.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa spel blir samma som spelaren satsade i föregående snurr. Klicka bara på SNURRA--knappen för att spela med samma insats.
  • Betalningstabell: Genom att klicka på "i"-ikonen ovanför satsningspanelen kan spelare komma åt vinsttabellsidan.  Spelare kan återgå till spelet genom att klicka på stängningsikonen på vinsttabellsidan.  I mobilvyn kan spelare komma åt vinsttabellen genom att klicka på hamburgermenyn och välja vinsttabellsalternativet.
  • Volym: För att stänga av eller på ljudet klickar du på volymikonen.
  • Krediter: Återstående spelsaldo visas under "SALDO" efter att önskad insats har placerats och hjulen har snurrat. Summan av beloppen som visas under "SALDO"-mätaren (inklusive det totala insatsvärdet) representerar spelarens aktuella spelsaldo. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.
  • 'AUTOSNURRA': Välj AUTOSNURR-alternativet för att spela hands-free. För användare i Storbritannien och Ontario kommer autosnurrsalternativet vara i inaktiverat läge.
  • För att konfigurera Autosnurr klickar du på Autosnurr-knappen för att öppna fönstret och markera sedan kryssrutorna/alternativet du vill spela. Sedan klickar du på "START" för att aktivera de valda alternativen och påbörja snurren.
  • Klicka på knappen för autosnurr för att stoppa AUTOSNURR-funktionen.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal snurrningar: Spelet snurras i det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till högst 1 000 spel och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats.
  • Spela tills vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
  • Snurra tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
  • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
  • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
  • (((Total insats - Total vinst) + aktuellt spel) <= Förlustgräns), då är nästa autospin tillåten.
  • Spin till Feature trigger (Spela till nästa temaspel): Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
  • I spelpengarläget kommer alternativet "AUTOSNURR" att inaktiveras.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på ikonen "Inställningar" längst ner på spelsidan mellan betalningstabellen och ljudikonerna.
  • Volym: Volymen på ljudeffekterna kan justeras med hjälp av ett skjutreglage.
  • Ljudeffekter: Slå på/av skjutreglaget för att aktivera eller inaktivera ljudeffekter som spelvinnande animationsljud.
  • Omgivande ljud: Slå på/av skjutreglaget för att aktivera eller inaktivera bakgrundsmusiken på spelnivån.
  • Spel med mellanslagtangent: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta ett spel. Detta alternativ förblir avaktiverat om det inte finns någon introvideo tillgängligt för ett spel

Mobilalternativ

• Tryck på hamburgermenyikonen för att se alternativ som betalningstabell, insatsinställningar, inställningar, "i"-ikonen och kassan i mobilen.
  • Tryck på Hem-alternativet för att återvända till lobbysidan.
  • Tryck på betalningstabellalternativet för att se sidan med betalningstabell .
  • Tryck på den svarta knappen för att återvända till spelet.
  • Tryck på volym-ikonen  för att spela upp eller stänga av musiken).
  • Tryck på$- alternativet för att gå till insättningssidan.

SPELREGLER:

• Lucky Lucky Gems är en spelautomat med 5x3 hjul som kan spelas på 20 vinstlinjer. Användare i Storbritannien kan spela på 10 eller 20 vinstlinjer. Bara 10 betalningslinjer är tillgängliga för en insats på 0,1.
  • Välj SNURRA för att starta spelet med den aktuellt valda INSATSEN (BET).
  • SATSAT belopp kan ändras med hjälp av knapparna - och +.
  • Alla utbetalningar görs enligt betalningstabellen.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger räknat från hjulet längst till vänster.
  • Alla  betalningslinjevinster multipliceras med beloppet "satsning per linje" och  läggs till andra betalningslinjevinster.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas på varje betalningslinje. Om de är lika räknas Wild-vinsten (t.ex. Wild, Wild, Wild, Wild räknas kung som en Wild-vinst snarare än kung).
  • Wild-symbolen ersätter alla symboler utom Diamond-- och frisnurrsymboler.
  • Diamond- och frisnurrsymboler ger ingen utbetalning.
  • Diamond-symbolen kommer bara att visas under huvudspelet och visas inte i frisnurrsfunktionen.
  • Den maximala vinsten i det här spelet är begränsad till 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller frisnurr eller Diamond Spins-funktionens runda. Mini- och Major-jackpottvinster kommer också att inkluderas för den maximala vinsten. Ytterligare linjevinster, återsnurrsfunktionsvinster, vinster från Diamond Spin-funktionen eller Mini- och Major-jackpottvinster kommer att förverkas om den högsta vinsten uppnås under spelet.
  • Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbsajten via datorversionen och väljer "Spelloggar" inne i valfritt spel.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren varierar mellan 93,25 % och 93,94 % (Mega Jackpott inkluderat)
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren varierar mellan 89.60 % och 90.29 % (Grand Jackpott inkluderat)
  • Samtidiga eller sammanfallande vinster på olika vinstlinjer läggs till ditt saldot

GRATISSPELET:

• Tre, fyra eller fem frisnurrssymboler som visas var som helst på hjulen under huvudspelet och återsnurrsfunktionen utlöser fem, åtta respektive 12 frisnurr.
  • Frisnurr spelas med insatsen som startade spelen.
  • Alla utbetalningar under frisnurr görs i enlighet med vinsttabellen.
  • Under frisnurren visas inga Diamond-symboler på hjulen.
  • Om en Wild-symbol landar i vyn i frisnurren kommer den att expandera genom att fylla hela hjulet med Wild-symboler.
  • Expanderade Wild-symboler utlöser återsnurrsfunktionen och Wild-symbolen flyttas ner på hjulet.
  • Om Wild-symbolen landar bakom en expanderad Wild fylls hjulet på nytt med Wild-symboler och återsnurrsfunktionen fortsätter.
  • Gratissnurrfunktionen och återsnurrsfunktionen kan utlösas igen under gratissnurr.

Diamond Spins-funktionen:

• Diamond Spins-funktionen kan bara aktiveras när tre eller fler  Diamond- symboler samlas in under en återsnurrsfunktionen.
  • Under återsnurrsfunktionen kommer Diamond- symboler att samlas in när de landar i hjulvyn.
  • Under grundspelet kommer diamantsymbolen att samlas in om den landar någonstans på hjulen tillsammans med Wild, och diamantsnurrfunktionen aktiveras när du samlar in tre eller fler diamanter
  • Bara en Diamond- symbol kan samlas in från varje hjul.  Maximalt fem symboler kan samlas in från fem hjul.
  • Diamond Spins-funktionen kommer att spelas med 15 oberoende hjul. Inledningsvis kommer tre snurr att delas ut i Diamond Spins-funktionen. Om nya Diamond-symboler läggs till kommer antalet snurr att återställas till tre. Diamond Spins-funktionen kommer att fortsätta tills spelaren når noll snurr eller efter att hela rutnätet är fyllt med diamantsymboler.
  • Varje Diamond-symbol som landar i bonusrundan kommer att ha ett slumpmässigt multiplikatorvärde på 5 ggr – 200 ggr, vilket multipliceras med beloppet som satsas per linje.
  • Jackpottar kan vinnas under Diamond Spins-funktionen:
  • Om en hel rad är fylld med Diamond- symboler utdelas mini jackpotten.
  • Om två hela rader är fyllda med Diamond- symboler delas Major jackpotten ut.
  • Om tre hela rader är fyllda med Diamond- symboler delas Mega jackpotten ut.
  • Mini jackpott: Det är en fast jackpott och ger 20 ggr den totala insatsen.
  • Major jackpott: Det är en fast jackpott och ger 100 ggr den totala insatsen.
  • Mini- och Major jackpott är fasta jackpotter och tar inget bidrag från spelarnas insatser.
  • Mega jackpott: Det är en progressiv jackpott. När ett spel läggs kommer en del av insatsen att läggas till jackpottsumman. Det maximala beloppet som kan vinnas i en progressiv jackpott är 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta.
  • Spelare kan bara vinna jackpott i Diamond Spins-funktionen.
  • Spelaren kommer bara att belönas med en jackpott åt gången. Om spelaren har vunnit både Mini- och Major jackpott kommer Major jackpotten att ha företräde. Om spelaren har vunnit alla tre jackpottarna kommer Mega  jackpott att ha företräde framför de andra två jackpottarna.
  • Det ursprungliga fröet för Mega Jackpott är 20 000 EUR eller motsvarande i din valuta.
  • Den teoretiska avkastningen till spelare i Mega Jackpott är 3,65 %
  • När både frisnurr- och diamantsnurrfunktionerna utlöses samtidigt har frisnurrfunktionen företräde, följt av diamantsnurrfunktionen.

Återsnurrsfunktion:

• När en eller fler Wild-symboler dyker upp på valfritt hjul och återsnurrsfunktionen delas ut.
  • Återsnurr kommer att delas ut och Wild-symbolen hoppar ner ett steg på hjulet.
  • Om en Wild-symbol landar bakom den aktiverade Wild under återsnurren konverteras hela rullen till Stacked Wild (stapel med 3 Wild) och återsnurrsfunktionen fortsätter med Wilds som rör sig nedåt.
  • Återsnurr upprepas tills det inte finns några Wilds i hjulvyn.
  • Denna återsnurrsfunktion tilldelas både i huvudspelet och gratissnurrsfunktionen.
  • Både Diamond Spins-funktionen och frisnurrsfunktionen kan vinnas under återsnurrsfunktionen.
  • Omspel spelas med startinsatsen.
  • Diamond- eller frisnurrssymboler som landar bakom en Wild-symbol kommer inte att beaktas för framtida aktivering.

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Ansvarsfullt Spelande för att öppna sidan om ansvarsfullt spelande.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till läget riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på Stjärnan för att lägga till eller ta bort spel från favoriterna.
  • Klicka på knappen Insättning om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen spelloggar är bara tillgänglig när du spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Den teoretiska avkastningen till spelaren varierar mellan 93,25 % och 93,94 % (Mega Jackpott inkluderat)
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren varierar mellan 89.60 % och 90.29 % (Grand Jackpott inkluderat)

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?
  • Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.
  1. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?
  • Klicka på knappen "Insättning" längst ner på spelskärmen och gör en insättning.
  1. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2023-04-26