Viking Riches

Spelets mål:

Viking Riches är ett slotspel med 5 rullar, 20 betalningslinjer och 3 funktionsspel samt Gamble-funktion. Det finns 3 olika scattersymboler (tjej, båt och sköld). Om 3 eller fler tjejsymboler visas på rullarna, kommer "Wench of wealth"-funktionsrutan att visas. Efter att en av tjejsymbolerna valts kommer multiplikatorns värde att visas. Om 3 eller fler båtsymboler visas på rullarna, kommer FJORD of riches funktionen att visas. Klicka på spin-knappen för att snurra hjulet och bestämma antalet steg som ska tas under din resa. När 3 sköldar visas på rullarna 2, 3 och 4, aktiveras Win Berserker rutan. Här kommer lådor att snurra kring vikingen och dessa stannar när vikingen krossar en av dessa för att se multiplikatorns värde. Spelarna har chansen att vinna FJORD of riches funktionen via Gamble-funktionen.

Betalningstabell

Betalningslinjer

Information om spelet:

• Du spelar på 20 variabla betalningslinjer.
  • Du kan starta spelet genom att trycka på SPIN-knappen med vald SATSNING och LINJER.
  • Insatsen per linje kan ändras med hjälp av knapparna  och .
  • Utbetalningarna visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • Vid vinst uppdateras det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både spel med riktiga pengar och gratispengar, förutom att autosnurraalternativet inte är tillgängligt i spel med gratispengar.

Hur du spelar:

Du kan höja insatsen/linje med ett klick på knappen  till höger om "INSATS/LINJE", eller så kan du sänka insatsen/linje med ett klick på knappen  till vänster. Satsningen justeras inte till nästa möjliga insats om ditt saldo sjunker under den totala satsningen. Klicka på knappen som visas längst ned på spelskärmen..
  • LINJER: Tjugo linjer väljs automatiskt. Du kan sänka antalet linjer med ett klick på knappen  till vänster om "LINJER", eller välja fler linjer genom att klicka på knappen  till höger.
  • HÖGSTA SATSNING: Klicka på knappen för att spela med HÖGSTA SATSNING. Detta alternativ tas bort om ditt saldo inte räcker till.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsningen per linje". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ner på spelskärmen.
  • Betalningstabell: Du kan se betalningstabellen med ett klick på  knappen som befinner sig längst ned i spelskärmen, ovanför kontrollpanelen. De priser som visas i betalningstabellen gäller för en enhetssatsning och visas som multiplikatorer. Du kan beräkna det effektiva utbetalningsbeloppet per linje genom att multiplicera respektive pris med satsningen per linje.
  • Betalningstabellen visar utbetalningarna för aktuellt valt spel och linjer. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen på betalningstabellskärmen.
  • Snurra: Klicka på SNURRA  för att starta spelet. När rullarna stannat, betalas eventuellt vinnande kombinationer på de valda linjerna enligt betalningstabllen.
  • Resultat: Vinster visas i form av färgade vinstlinjer med animerade symboler. Även utspridda vinster visas med animerade symboler. Det totala vinstbeloppet visas längst ner på skärmen bredvid "VINST".
  • Volym: Symbolen  aktiverar spelets musik. Klicka på symbolen för att stänga av ljudet .
  • KREDITER: Efter att ha placerat ditt önskade spel, visas ditt kvarvarande spelsaldo under "SALDO" - dvs. det aktuella spelsaldot minus det totala satsade beloppet.
  • AUTOSNURRA: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för att spela "handsfri". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till 1 000 snurrningar och spela tills ditt saldo är mindre än den totala satsningen. För spelare i Storbritannien är det tillgängliga antalet snurrningar 100.
    • Om vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller högre än det belopp som angavs i siffertextrutan.
    • Om förlust inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
      • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
      • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
      • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurr tillåten.
    • Om temaspel utlöses: Spelet snurrar tills nästa temaspel startar
    • Autosnurraspelet avslutas när The Big One Jackpot aktiveras mellan autosnurrningar.

• Om du vill använda funktionen autospin klickar du på knappen "AUTOSNURRA" (AUTOSPIN) längst ned till vänster i spelskärmen. När Autospin-rutan öppnas, klickar du på "Mer" för att visa extra-optionerna. Klicka i rutorna bredvid alternativen som du vill spela med. Klicka på textrutan och ange gränsbeloppet du vill spela med. Klicka på "STARTA" för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på för att hoppa över funktionen "AUTOSPIN" och återgå till spelskärmen.
    • När du spelar med flera alternativ och villkor, har villkoret som uppfylls först prioritet över de andra och de kvarvarande valda villkoren tas bort. Du sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
    • Du kan endast använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
    • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelmätaren som visas i spelskärmen.
    • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen för spelinställningar  längst ned i spelskärmen, mellan vinsttabellen och ljudsymbolerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna med volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller deaktivera spelvinstljud.
  • Bakgrund-ljud: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera bakgrund-ljudet.
  • Snabbsnurrning: Om du väljer detta alternativ är spelet snabbare än en vanlig snurrning.
  • Mellanslag för att snurra: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta en snurrning. Om "gamble" är aktiverat, samlas vinstbeloppet in automatiskt med "spacebar to spin".
  • Gamble-funktionen: Den här optionen finns för att aktivera eller avaktivera "gamble"-funktionen.

SPELREGLER:

• Spelaren kan spela med 20 variabla betalningslinjer..
  • Utbetalningar görs enligt betalningstabellen.
  • "SNURRA" startar spelet med valt "SATSA"-belopp och valda "LINJER".
  • Betalningslinjevinster multipliceras med satsningsbelopp per linje.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas ut för varje vald vinstlinje.
  • Samtidiga vinster på olika linjer läggs till ditt totala vinstbelopp.
  • Wildsymbolen (guldmynt) ersätter alla symboler förutom tjej-, sköld- och båtsymbolen.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger med undantag för scattersymboler.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

GAMBLE FOR FUNKTIONEN:

1. Gamble-funktionen aktiveras när linjevinsten är större än eller lika med 5 gånger den totala insatsen och mindre än eller lika med 217 375 gånger insatsbeloppet.
  2. En cirkel med två segment visas och segmentområdet baseras på linje-vinstbeloppet.
  3. Spelaren kan välja mellan gamble och collect (samla).
    1. Om spelaren väljer gamble-optionen:
      1. Om svärdet stannar i "Fjord"-området, kommer "Fjord of Riches" funktionen att aktiveras och vinstbeloppet som spelaren vann i feature-omgången kommer att läggas till spelsaldot direkt.
      2. Om svärdet stannar inom det röda området, kommer spelaren att förlora det satsade beloppet.
    2. Om spelaren väljer collect-optionen:
      1. Vinstbeloppet läggs till direkt i spelsaldot.
  4. Om en funktion aktiveras med en linjevinst, kommer gamble inte att vara aktiverad.
  5. Multiplikatorn i Fjord of Riches multipliceras med totala insatsen i stället för linjevinster.
  6. Speltemaspelet är inte tillgängligt under Autosnurrningar.

WENCH OF WEALTH FUNKTIONEN:

1. Wench of Wealth aktiveras när 3 eller fler tjejsymboler (wench) visas var som helst på rullen.
  2. Spelaren måste välja en av tjejsymbolerna för att se multiplikatorn som delas ut.
  3. Det totala insatsbeloppet multipliceras med multiplikatorn och vinstbeloppet läggs till i spelarens saldo.
  4. Spelaren kan vinna en multiplikator på mellan 2 och 500 i denna feature-omgång.

WIN BERSERK FUNKTIONEN:

1. Win Berserk funktionen aktiveras när 3 sköld-symboler visas var som helst på rullarna 2, 3 och 4.
  2. Spelaren ser sedan 12 kistor längs spin-knappen och med ett klick på spin-knappen kommer kistorna att snurra och vikingen krossar en av kistorna för att se multiplikatorn.
  3. Multiplikatorn som delas ut multipliceras sedan med den totala insatsen och vinstbeloppet läggs till spelsaldot.
  4. Spelaren kan vinna en multiplikator på mellan 50 och 500 i denna feature-omgång.

FJORD OF RICHES FUNKTIONEN:

1. FJORD of Riches funktionen aktiveras när 3 eller fler båtsymboler visas på rullarna.
  2. Spelaren tas sedan till feature-rutan för att hitta Fjord Of Riches funktionen.
  3. Spelaren kommer att se ett hjul med en spinknapp som omges av 6 segel- och 2 samlings-optioner.
  4. Vid spelets start kommer pilen i hjulet att vara på Collect och spelaren måste klicka på snurrknappen för att starta funktionen.
  5. Efter klicket på spinknappen kommer hjulet att snurra och stannar sedan antingen på segel- eller samla-optionerna.
  6. Om hjulet stannar på segeloptionen kommer båten att segla och en multiplikator delas ut slumpmässigt.
  7. Spelaren måste klicka på spinknappen tills hjulet stannar på "Samla" optionen.
  8. Spelaren får den senaste vunna multiplikatorn innan "Samla" optionen visas.
  9. Spelaren kan vinna en multiplikator på mellan 8 och 1 000 i denna feature-omgång.

Jackpotspel:

• Big One-jackpotten kan startas när som helst, antingen under en vanlig snurrning, autosnurrning eller efter speltemaspelet.
  • Om jackpotten aktiveras när speltemaspelet är aktivt, spelas jackpotten efter att speltemaspelet är över.
  • Huvudskärmen övergår därefter till jackpotskärmen efter det att spelarna har vunnit jackpotspel där alla jackpottar och deras värden finns listade på vänster sida och en rulle visas på höger sida.
  • Det finns 5 olika jackpotter. Varje jackpot har sin en egen färg. Alla fem färger visas på hjulet:
    • Orange färg står för Blitz Cash Jackpot.
    • Röd färg står för Quick Cash Jackpot.
    • Blå färg står för Super Cash Jackpot.
    • Grön färg står för Mega Cash Jackpot.
    • Lila färg står för Colossal Cash Jackpot.
  • SNURRA-knappen visas i mitten av kontrollpanelen. Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar hjulet och stannar vid en viss färg och respektive jackpot delas ut.
  • När en viss jackpot vinns, visas en popup-ruta på jackpotskärmen. Där står vilken jackpot som vunnits och hur mycket den är värd. Du kommer till huvudspelsidan genom att klicka på "OK" i popup-rutan.
  • Om flera jackpotter vinns samtidigt, visas knappen SNURRA i jackpotskärmen efter att man klickat på "OK" i popup-rutan för att fortsätta spelet.
  • Du kan se det aktuella värdet för alla fem jackpottar längst upp på spelskärmen.
  • Ju större insatsen är, desto högre är chanserna att vinna jackpotten.
  • Det belopp du vunnit överförs omgående till ditt konto.

Webbläsarpanelens kommandon:

Huvudspelmenyalternativ

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Insättning för att lägga till pengar till ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 94,08 %.

Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 1,88 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort mitt i speltemaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2.Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.