Loot'enKhamun and Dead Sea Scrolls

Spelets mål:

Loot'enKhamun and Dead Sea Scrolls är ett slotspel med fem rullar, noll betalningslinjer och "All Ways"-funktion med 243 sätt att vinna i huvudspelet och med gratisspel. Symbolerna betalar från vänster till höger i efterföljande kombinationer (Ways) inklusive rulle 1. De uspridda hieroglyfsymbolerna ger ingen vinst. Det finns fem olika utspridda hieroglyfsymboler; en per rulle. Loot’EnKhamun-gratisspelet aktiveras när en av de tre utspridda hieroglyfsymbolerna visas var som som helst på skärmen. Gratisspelfunktionen kan ej aktiveras flera gånger inom gratisspel. Loot’EnKhamun loggans jokersymbol ersätter alla andra symboler förutom utspridda hieroglyfsymboler och visas på rullarna 1, 2, 3 och 4 endast i grundspelet.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När du börjar spela är insatsen förinställd. Du kan ändra satsning per vinst med knapparna  eller  på var sin sida av SATSA-mätaren.
  • Satsningen är 1 gånger satsning per vinst och visas nära SATSA i nedre vänstra hörnet.
  • MAX SATSNING: Klicka på MAX INSATS  om du vill välja högsta möjliga satsning. Detta alternativ tas bort om ditt saldo inte räcker till.
  • Betalningstabell: Du ser betalningstabellen genom att klicka på knappen  som ligger i en panel ovanför satsningspanelen. De priser som visas i betalningstabellen gäller för en enhetssatsning och visas som multiplikatorer. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen  på betalningstabellskärmen.
  • Snurra: Knappen SNURRA  i det nedre högra hörnet startar spelet.
  • Volym: symbolen  aktiverar spelets musik. Klicka på för att stänga av volymen .
  • KREDITER: Ditt återstående spelsaldo, efter att du har gjort den önskade satsningen, visas i mätaren "SALDO", dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.
  • AUTOSNURRA: Välj AUTOSNURRA för handsfree-spel. Alternativ:
  • Antal snurrningar: : Spelet snurras det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till högst 1 000 spins och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. För spelare från Storbritannien är det tillgängliga antalet auto spins 100.
  • Spela tills vinsten är lika stor eller är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills vinstbeloppet är lika högt eller överskrider det belopp du valt.
  • Snurra så länge förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustbeloppet är högre än beloppet som valdes.
    • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
    • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
    • (((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns), då är nästa autospin tillåten.
  • Spela till nästa temaspel: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.
  • Autosnurraspelet avslutas när The Big One Jackpot aktiveras mellan autosnurrningar.

• Om du vill använda funktionen autospin klickar du på knappen "AUTOSPIN" längst ned i spelskärmen. När autospelsfönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Välj i rullgardinsmenyn där så är möjligt. Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet. Klicka även på stoppa autospin knappen för att stoppa AUTOSPIN funktionen och återvända till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och valda villkor, kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spelet.

• Alternativet "AUTOS SPIN" är inte aktivt i spel med gratispengar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna, klickar du på knappen Spelinställningar  längst ned på spelskärmen mellan vinsttabellen och ljudsymbolerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna och omgivande ljud genom att flytta volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av (On, Off) för att aktivera eller avaktivera spelvinstljudet.
  • Omgivande ljud: Välj mellan På och Av (On, Off) för att aktivera eller avaktivera bakgrundsljudet.
  • Snabbsnurrning: Om du väljer detta alternativ är spelet snabbare än en vanlig snurrning.
  • Du snurrar med mellanslagtangenten: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta en snurrning. Detta alternativ förblir avaktiverat om det inte finns någon introvideo tillgängligt för ett spel.

Rullstrukturens numrering för vinstkombinationer i huvudspelet och gratisspel är som följer nedan:

Huvudspelet:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Spel med gratisspel:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

• Om två likadana symboler visas på rullarna 1 och 2, följt av tre av den symbolen på rulle 3 i olika rader, betalas way-vinsten ej för 5 av denna symbolkombination tillsammans. Men den betalas för 3 separata way-vinster genom att använda dessa 3 av samma symboler som visas på rulle 3.
    Om t.ex. symbolen Nio landar på rulle 1 och 2 och tre symboler av Nio landar på rulle 3, kommer det att finnas 3 olika way-vinster för symbolen Nio. Varje way-vinst skulle vara en vinst med tre efterföljande förekomster av symbolen Nio.
    Rullpositionerna för Nio-symbolens way-vinster kommer att vara som följer:
    0, 1, 2
    0, 1, 7
    0, 1, 12
  • Way-vinster multipliceras med det totala satsningsbeloppet. Utspridda hieroglyfsymboler ger ingen vinst. Det finns 243 vinstsätt i huvudspelet, samt gratisspel.

Spelregler:

• Detta är en "all ways" enarmad bandit. Symboler ger vinst från vänster till höger i vilken kombination som helst, inklusive rulle 1, förutom utspridda hieroglyfsymboler som ger vinst var som helst.
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Way-vinster multipliceras med den totala insatssumman.
  • Endast den högsta vinsten på varje vinstkombination delas ut.
  • Alla möjliga vinstkombinationer läggs till i ditt sammanlagda belopp.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, med start vid rullen längst till vänster, förutom jackpotten.
  • Loot'enKhamun loggan är en Wild-symbol och ersätter alla andra symboler, förutom den utspridda hieroglyfsymbolen. Den förekommer endast på 1, 2, 3 och 4 rullar.
  • Utspridda symboler leder inte till några utbetalningar.
  • 3 eller fler utspridda hieroglyfsymboler var som helst på rullarna aktiverar gratisspelfunktionen.
  • Utspridda hieroglyfsymboler visas ej under gratisspel.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren är 91,90 %.
  • Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 1,88 %.

Bonusregler:

• Temaspelet med gratisspel aktiveras när minst 3 av de 5 utspridda hieroglyfsymbolerna visas överallt i sikte.
  • När temaspelet aktiverats kan spelaren välja en rulle bland de tre tillgängliga rullarna.
  • Spelaren kommer att få 10 gratisspel och en särskild expanderande symbol.
  • All way-vinster under gratisspel multipliceras med den satsning som utlöste gratisspelen.
  • En särskild expanderande symbol (förutom skalbaggen) väljs slumpmässigt tillsammans med gratisspel.
  • Under gratisspel och efter utbetalning av alla vinnande betalningslinjer, kommer, om den speciella expanderande symbolen visas var som helst på rullarna, symboler på dessa rullar att ersättas av den speciella expanderande symbolen, förutsatt att det finns tillräckligt med speciella expanderande symboler för att vinna enligt betalningstabellen.
  • Särskilt expanderande symbol betalas på alla way-vinster.
  • Temaspelet med gratisspel kan inte startas igen under gratisspel.
  • När alla gratisspel förbrukats återställs normalt spel.
  • Gratisspelvinster läggs till way-vinster.

JACKPOTREGLER:

• Big One-jackpotten kan startas när som helst, antingen under en vanlig snurrning, autosnurrning eller efter speltemaspelet.
  • Huvudskärmen förändras sedan till jackpot-skärmen när spelaren vunnit jackpotspelet, där alla jackpots och deras värden listas.
  • Det finns 5 olika jackpotter och var och en har sin egen färg. Alla fem färger visas på hjulet:
  • Röd färg står för Blitz Cash Jackpot.
  • Blå färg står för Quick Cash Jackpot.
  • Rosa färg står för Super Cash Jackpot.
  • Violett färg står för Mega Cash Jackpot.
  • Lila färg står för Colossal Cash Jackpot.
  • SNURRA-knappen visas på höger sida. Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar rullen och stannar vid en viss färg och respektive jackpot delas ut.
  • När en viss jackpot vinns, visas en popup-ruta på jackpotskärmen. Där står vilken jackpot som vunnits och hur mycket den är värd. Du kommer till huvudspelsidan genom att klicka på "OK" i popup-rutan.
  • Om flera jackpotter vinns samtidigt, visas knappen SNURRA i jackpotskärmen efter att man klickat på "OK" i popup-rutan för att fortsätta spelet.
  • Du kan se det aktuella värdet för alla fem jackpotter i jackpot-räknaren på huvudspelskärmen.
  • Ju större insatsen är, desto högre är chanserna att vinna jackpotten.

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till läget riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på Stjärnan för att lägga till eller ta bort spel från favoriterna.
  • Klicka på knappen Insättning  om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.