Slots O' Cashpots Jackpot King

Steg 1: Komma igång
Tryck på knappen TOTAL INSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj från listan över tillgängliga insatser från alternativen för TOTAL INSATS (beroende på operatörskonfiguration och valutaekvivalent).
Tryck på "SPIN" för att starta ditt spel.
Steg 2: Hur man spelar
Tryck på "SPIN" för att starta spelet.
Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
Om kombinationen av symboler som visas på hjulen bildar en linje med 3, 4 eller 5 matchande symboler (med början från vänster) på en av vinstlinjerna vinner du. Alla vinstlinjer du har kommer att markeras och dina vinster kommer att krediteras ditt kontosaldo.
3 Bonus Scatter-symboler synliga på hjul 2, 3 och 4 utlöser gratissnurr-bonusen.
5 eller fler Pots of Gold Scatter-symboler i bild ger ett Cashpot-pris.
Wild-symbol
Wild-symbolen kan användas för att skapa vinster genom att ersätta andra symboler, förutom scatter-symboler och Pots of Gold.
Endast den högsta vinsten betalas ut per vinnande kombination.
Bonus Scatter-symbol
Bonus Scatter-symbolen kan endast visas på hjul 2, 3 och 4.
Bonus Scatter-vinster delas ut utöver hjulvinster.
3 Bonus Scatter-symboler i bild utlöser gratissnurr-bonusen.
Pots of Gold Scatter-symbol
Pots of Gold Scatter-symboler kan visas på vilket hjul som helst, i vilken position som helst.
Cashpot-vinster tilldelas utöver hjulvinster.
5 eller fler Pots of Gold Scatter-symboler i bild ger en av 5 Cashpot-vinster.
Cashpots kan också tilldelas via Pots of Gold Added Modifier.

Uppgraderingar av cashpots
Om 4 Pots of Gold Scatter-symboler landar i bild kommer alla cashpots att uppgraderas permanent.
Uppgraderingen kan ske 9 gånger tills den når den maximala nivån.
När du uppnår den maximala nivån med 4 Pots of Gold-symboler startar istället en Cashpot-respin för att försöka landa ytterligare Pots of Gold-symboler.
Gratissnurr
Innan gratissnurren börjar väljer spelaren Lucky Clovers.
Lucky Clovers kan tilldela gratissnurr och multiplikatorer, gratissnurr börjar när Start avslöjas.
Vinn upp till 30 gratissnurr och x5 multiplikator.
Cashpot-vinster kan uppnås under gratissnurr och betalas separat från eventuella hjulvinster, med endast hjulvinster multiplicerade med vinstmultiplikatorn.
Gratissnurr kan återaktiveras under gratissnurr genom att uppnå 3 bonussymboler på hjul 2, 3 och 4, vilket ger samma antal snurr som det utlösande spelet.
Jackpot King Deluxe pottsystem
Under varje snurr finns det en chans att Jackpot King Deluxe-bonusen kan utlösas genom att du får 5 Jackpot King Deluxe-symboler på hjul 1 till 5.
Jackpot King Deluxe-pottsystemet är tillgängligt för alla insatser på alla spel som är anslutna till Jackpot King Deluxe-systemet.
Snurra hjulen för att samla kron-symboler och klättra uppåt på vinststegen. Uppnå 15+ kron-symboler för att komma till Wheel King-delen av funktionen.
Efter varje snurr VÄLJ EN IKON för att visa ett av följande resultat:
SPIN - snurrar hjulen igen, med eventuella ytterligare kron-symboler i sikte som lägger till vinststegen.
COLLECT - avslutar funktionen med att spelaren tilldelas en bonusvinst baserad på multiplikatorn av deras totala insats som uppnåtts på vinststegen.
HJULKUNG - avslöja detta för att gå direkt till hjulkung-rundan i funktionen.
Om du får 15+ kron-symboler under Jackpot King Deluxe-bonusen får du Wheel King-bonusen.
Wheel King-funktionen är ett hjul i Tombola-stil som består av Big Win Multiplier-segment och Progressive Pot-segment.
Snurra hjulet för att vinna antingen en stor total insatsmultiplikator eller en jackpott.
OBS - Jackpot King Deluxe-jackpottarna kan endast vinnas under Wheel King-delen av bonusen.
När en jackpott vinns återställs den till reservbeloppet och börjar stiga igen.
Chansen att vinna en jackpott ökar baserat på jackpottvärdet (Royal- och Regal-pottar är garanterade att vinnas av "Must Be Won By"-värdet).
Samtidiga jackpottvinster kan inte förekomma. Om två spelare skulle vinna jackpotten samtidigt kommer den första spelaren att vinna hela jackpottbeloppet, medan den andra spelaren vinner reservpotten plus eventuella ytterligare bidrag.
I händelse av ett kommunikationsfel efter att vinsten i en kampanjpott har fastställts och innan den har visats på skärmen, kommer vinstbeloppet automatiskt att överföras till spelarens konto.
Medan spelet är live kan jackpotten inte avslutas. Om spelet tas bort kan det utestående poolbeloppet överföras till en annan jackpot.
Jackpottar finansieras genom bidrag från spelarens insats, med undantag för de första fröna som finansieras av operatören.
Autoplay (beroende på operatörens konfiguration och jurisdiktionskrav)
Det finns en Autoplay-funktion i spelet som startar varje snurr automatiskt.
Genom att välja "AUTOPLAY" kan du välja att satsa automatiskt, en efter en.
Välj din insats som vanligt och tryck sedan på "AUTOPLAY"-knappen för att välja hur många "Autoplay"-spel du vill spela.
Auto Play stängs av om du går in i någon bonusrunda inklusive gratissnurr, om du når den inställda förlusten
Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på "STOP"-knappen.
Information om utbetalningar och spelregler
Linjevinster multipliceras med det värde som satsats på den vinnande linjen.
Vinster på olika vinstlinjer adderas.
Alla vinstsymboler måste visas på en spelad linje och på efterföljande hjul med början från det längst till vänster (20 linjer är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut på varje rad.
Funktionssymboler är scatter-vinster och tilldelas när de visas på valfri position på hjulen för valfritt antal spelade linjer.
Flera scatter-funktioner kan vinnas i ett enda spel.
Scatter-vinster betalas ut utöver hjulvinster.
Gratissnurr spelas på samma antal rader och insats per rad/total insats som det utlösande spelet (20 rader är alltid aktiva).
Endast det högst betalande antalet Cashpot-symboler betalar ett pris. Fasta priser är en multiplikator av spelarens totala insats.

RTP is 88.00-92.50%+JP 0.38% +0.11%.
FUNKTIONSFEL UPPHÄVER ALLA SPEL OCH UTBETALNINGAR.
Gällande datum från
Dag/Månad/år: 06/02/2023 v1.0

Datum för senaste ändring: 2023-07-19