15 Lanterns

Spelets mål:

15 Lanterns är ett spelautomatspel med 5x3 hjul och 20 fasta linjer. Symboler betalas ut från vänster till höger när tre eller fler identiska symboler visas bredvid varandra på varje vinstlinje. Spelet har lanternsymboler som flyter uppåt efter landning och förvandlar symbolerna ovan till lanterns och ökar därmed chanserna för lanternvinster. Tre eller fler frisnurrsymboler utlöser frisnurrsfunktionen. Under frisnurrsrundan kan spelaren välja något av de fyra tillgängliga alternativen.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När spelaren går in i spelet ställs en standardsatsning in. Spelaren kan ändra  insatsen  genom att klicka på + eller - knapparna som finns på vardera sida av SATSA-mätaren. genom att trycka på hamburgarmenu och ändra satsa-mätaren i mobilen.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa spel blir samma som spelaren satsade i föregående snurr. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning.
  • MAX SATSNING: Klicka på MAX SATSNING om du vill satsa det högsta möjliga beloppet. Om spelarens saldo inte räcker till tas detta alternativ bort.
    • Snurra: Knappen SNURRA i mitten startar spelet. Knappen SNURRA  ligger längst ner på spelskärmen i porträttvy och till höger på spelkärmen i landskapsvy.
  • Betalningstabell: Du ser betalningstabellen genom att klicka på knappen "i’ -knappen som finns ovanför spelpanelen För att komma tillbaka till spelet klickar du på knappen pil ned på sidan med  betalningstabellen . Betalningstabellen i mobilen kan visas genom att klicka på hamburgermenyn och välja betaltabellalternativet.
  • Volym: Volymikonen aktiverar spelets musik. Klicka på knappen volume för att stänga av volymen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Spelarens aktuella spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Spelsaldot visas längst ner på spelsidan.
  • AUTOSNURRA: Välj AUTOSNURRA för att spela "hands-free". För användare i Storbritannien och Ontario kommer autosnurrsalternativet vara i inaktiverat läge.
  • Om du vill använda autosnurrafunktionen klickar du på knappen "AUTOSNURRA" längst ner på spelskärmen. När autosnurrafönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de alternativ som du vill använda. Välj i rullgardinsmenyn där så är möjligt. Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt klickar du på knappen Stoppa autosnurr för att stoppa AUTOSNURR-funktionen och återvända till spelskärmen. De tillgängliga alternativen i den här funktionen är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras i det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till högst 1 000 spel och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats.
    • Spela tills vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
    • Snurra tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
    • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
    • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
    • (((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning)<= Förlustgräns) därefter är nästa autospel tillåtet.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen "Inställningar" längst ner på spelskärmen mellan Betalningstabellen och ljudikonerna.
    • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna med volymknappen.
    • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera spelvinstljudet.
    • Spel med mellanslagtangent: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta ett spel. Detta alternativ förblir avaktiverat om det inte finns någon introvideo tillgängligt för ett spel.

Mobilalternativ

• Tryck på ikonen för hamburgarmenyn för att visa alternativ som betalningstabell, spelinställningar, , autosnurr, inställningar, “i” -knappen och kassan i mobilen.
  • Klicka på Hem för att återvända till lobbyskärmen.
  • Klicka på Betalningstabell alternativet för att se sidan med  betalningstabellen .
  • Klicka på knappen tillbaka för att återvända till spelet.
  • Klicka på Volym symbol för att spela och stoppa spelmusiken.
  • Klicka på ‘$ för att komma till insättningssidan.

SPELREGLER:

• 15 Lanterns är ett spelautomatspel med 5x3 hjul och 20 fasta linjer.
  • När du klickar på SNURRA börjar spelet med vald SATSNING.
  • Insatsvärdena kan ändras genom att klicka på knapparna "+" och "-".
  • Alla symbolvinster multipliceras med insatsvärdets belopp förutom Lantern- och frisnurrsymboler.
  • Alla symboler betalas från vänster till höger, med början från hjulet längst till vänster i följd på en vinstlinje inklusive hjul 1, förutom symbolen för frisnurr och Lantern-symbolen.
  • Utbetalningar betalas enligt vinsttabellen.
  • Endast den högsta vinsten på varje vald betalningslinje betalas.
  • Wild-symbolen ersätter alla symboler utom frisnurr- och Lantern-symboler.
  • Utbetalning av Wild-symboler kommer att ha företräde framför symbolutbetalning om Wild-utbetalningen är högre än symbolutbetalningen.
  • Frisnurrssymbolen visas bara på hjul 2, 3 och 4 i både huvudspelet och frisnurr och kommer inte att visas på hjul 1 och 5 i varken huvudspelet eller frisnurr.
  • Frisnurrsfunktionen aktiveras när tre frisnurrssymboler visas på hjul 2, 3 och 4.
  • Det maximala vinstbeloppet är begränsat till 250 000 EUR under huvudspelet eller frisnurrspelet. Ytterligare radvinster eller frisnurr eller Lanternvinster kommer att förverkas om det maximala vinstbeloppet uppnås.
  • Lägsta insats är 2 kr. och högsta insats är 250,00 kr.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet, exklusive jackpotten, är 92,02 %.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet inklusive jackpott är 93,90 %.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Lantern Symbols-funktionen:

• Lantern-symboler som visades i mitten eller längst ned i hjulvyn under huvudspelet eller frisnurr-spelet kommer att flyta upp ovanför hjulet och fylla sina ovanstående motsvarande hjulpositioner med lanternor.
  • Efter att Lantern-symbolerna har flutit upp ovanför hjulen kommer utbetalningar för Lantern-symboler som är tillgängliga på hjulen att betalas ut enligt stegvärdena som nämns i spelets användargränssnitt.
  • Alla linjevinster (om några) kommer att betalas innan Lantern flyter upp och läggs till efter Lantern-vinster (förutsatt att det finns tillräckligt med Lantern-symboler för att betala efter att de flutit upp) kommer att läggas till spelarens saldo.

Gratisspel:

• Frisnurrsymboler som visas på hjul 2, 3 eller 4 aktiverar frisnurrsfunktionen.
  • Spelaren kan välja ett alternativ bland följande fyra tillgängliga alternativ:
    • 32 frisnurr med en multiplikator.
    • 16 frisnurr med två multiplikatorer.
    • 8 frisnurr med fyra multiplikatorer.
    • 3 frisnurr med tre multiplikatorer och en Golden Lantern.
  • Frisnurr spelas med samma insats som spelet som aktiverade frisnurren.

Frisnurr kan utlösas på nytt och kommer att ge samma antal frisnurr som du först valde.

Golden Lantern:

• Golden Lantern visas bara i frisnurr när spelaren väljer alternativet "Tre frisnurr med tre multiplikatorer och Golden Lantern".
  • Golden Lantern visas bara på hjul 1 och 5 under frisnurr.
  • Golden Lantern fungerar som både Wild- och Lantern-symbol och flyter upp till hjulen ovan om det finns några.
  • Lanternorna kommer att staplas och utbetalning av lanternor delas ut baserat på antalet lanternor som dykt upp inklusive lanternsymbol och Golden Lantern.
  • Golden Lantern-symbolen ersätter alla symboler utom frisnurrsymbolen.
  • Wild-utbetalning kommer att delas ut om tillräckligt många symboler finns tillgängliga i hjulvyn för att ge vinsten.
  • Alla Lanternvinster läggs till andra betallinjevinster.
  • Golden Lanterns visas inte i huvudspelet.
  JACKPOTREGLER:
  • Big One-jackpotten kan startas när som helst, antingen under en vanlig snurr, autosnurr eller efter frisnurrsspelet.
  • När spelaren får en jackpott flyttas spelskärmen till jackpottskärmen där ett jackpotthjul med lista över jackpottnamn är tillgängligt. Vinstbelopp för det aktuella jackpottsnurret nämns i jackpott-tabellen.
  • Det finns 5 olika jackpotter, var och en med sin egen färg. Alla fem jackpotter visas på hjulet.
  • Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar hjulet och stannar vid en viss färg och respektive jackpott delas ut.
  • Big One-jackpotter spelas i flera spel och alla spel har samma möjlighet att vinna jackpotten.
  • En jackpott kan bara vinnas av en spelare och det gäller för alla jackpottnivåer.
  • I händelse av nätverksavbrott under jackpotthjulsfunktionen kommer jackpottvinsten att sättas in på spelarens kontosaldo automatiskt.
  • Jackpotten aktiveras slumpmässigt.
  • Du kan vinna en jackpot oavsett insats. Ju mer du satsar desto större är chansen att vinna jackpotten.
  • Antalet snurr som delas ut på jackpottskärmen är samma som antalet utdelade jackpottar.
  • Endast spel med riktiga pengar bidrar till jackpottbeloppet.
  • Jackpottbidrag och aktivering kommer inte att gälla för spel som spelas i "spela för skojs skull/demo"-läge.
  • Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 1,88 %.

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på  Spelloggar för att se spelarens tidigare spel.
  • Klicka på Riktiga/Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på knappen Insättning  för att sätta in mer pengar på spelarens konto
  • Funktionen spelloggar är endast tillgänglig när du spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet, exklusive jackpotten, är 92,02 %.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet inklusive jackpott är 93,90 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kommer att se resultaten när du klickar på knappen "Historik" när du loggat in igen.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" längst ner på spelskärmen och gör en insättning.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2023-01-13