Mega Bars: Find The Lady Jackpot King

Steg 1: Kom i gång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta ditt spel.

Steg 2: Så här spelar du

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om en vinstkombination dyker upp på en vinstlinje vinner du. Vinster betalar ut om minst 3 matchande symboler stannar på intilliggande hjul.
  • Alla vinnande linjer markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.

Hjulvinster

• Linjevinster multipliceras med värdet av insatsen på den vinnande linjen.
    • Alla vinster på alla olika linjer läggs ihop och bildar totalvinsten.
    • Alla vinstlinjesymboler måste dyka upp på en spelad linje och på angränsade hjul.
    • Endast den högsta linjevinsten på varje linje betalas ut.
    • Alla vinster ger utdelning när de är i följd
    • Scattervinster betalas ut utöver hjulvinster.

Hitta damen

• Efter en hjulvinst i grundspelet eller efter att gratissnurromgången har avslutats, aktiveras Hitta damen-funktionen.
    • Välj ett kort och avslöja en dam som ska betala din vinst igen. När vinsten har lagts till, välj och försök att avslöja damen igen.
    • Fortsätt välja upp till 5x gånger vinsten.

Gratissnurr

• Om 3, 4 eller 5 gratissnurrsymboler dyker upp på en vinstlinje på intilliggande hjul under något snurr aktiveras gratissnurr-bonusen (ju fler gratissnurrsymboler som finns på en vinstlinje desto större antal gratissnurr får du, upp till maximalt 50).
    • Gratissnurr fortsätter tills alla gratissnurr har använts – då får du de ihopsamlade bonusvinsterna.
    • Gratissnurr kan inte återaktiveras under gratissnurr-funktionen.

Lyckospel (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Spelaren kan välja att spela LYCKOSPEL när som helst genom att trycka på knappen LYCKOSPEL.
    • Du kan välja att spela för 10 gånger din totalinsats. Det aktiverar 4 snurr på hjulen samt DUBBLA vinstmultiplikatorsymboler på hjul 3.
    • Alla vinster som innehåller en matchande DUBBEL-symbol dubblas.
    • När de 4 snurren har spelats aktiveras Hitta damen-funktionen. Under lyckospel ökar Hitta damen-vinstmultiplikatorerna, vilket ger upp till 10x vinsten.
    • Spelaren kan ändra sin lyckoinsats efter varje snurr, samt återvända till standardhjulen genom att trycka på knappen STANDARDSPEL.

Pottsystemet för den lyxiga jackpottkungen

• Under alla snurr finns chansen att den lyxiga jackpottkung-bonusen kan aktiveras genom att du får 5 överliggande lyxiga jackpottkung-symboler på hjulen 1–5.
    • Pottsystemet för den lyxiga jackpottkungen är tillgängligt på alla insatser på alla spel som är sammankopplade med det lyxiga jackpottkung-systemet.
    • Snurra hjulen för att samla kronsymboler och klättra på vinststegen. Uppnå minst 15 kronsymboler för att komma till funktionens hjulkungssektion.
    • Efter varje snurr kan du VÄLJA EN IKON för att avslöja en av följande:
    • SNURRA – snurra hjulen igen och eventuella ytterligare kronsymboler på hjulen bidrar till vinststegen.
    • INKASSERA – avslutar funktionen och spelaren får en bonusvinst baserad på multiplikatorn av totalinsatsen som uppnåtts på vinststegen.
    • HJULKUNG – om denna avslöjas startar funktionens hjulkungsrunda direkt.
    • Uppnå minst 15 kronsymboler under den lyxiga jackpottkung-bonusen för att få hjulkungsbonusen.
    • Hjulkungsfunktionen är ett tombolaliknande hjul som består av stora vinstmultiplikator-segment och progressiva pott-segment.
    • Snurra hjulet för att vinna antingen en stor totalinsatsmultiplikator eller en jackpott.
    • OBS – De lyxiga jackpottkung-jackpottarna kan endast vinnas under hjulkungsdelen av bonusen.
    • När en jackpott vinns återställs den till reservsumman och börjar växa igen.
    • Sannolikheten att vinna en jackpott ökar baserat på jackpottens värde (kungliga och majestätiska potter vinns garanterat av ”måste vinnas med”-värdet).
    • Simultana jackpottvinster är inte möjliga. Om två spelare skulle vinna jackpotten samtidigt så vinner spelaren som aktiverade jackpotten först hela jackpottsumman och den andra spelaren vinner reservpotten plus eventuella bidrag som gjorts.
    • Om det inträffar ett kommunikationsfel mellan att en jackpott har vunnits och att den visas på skärmen överförs vinstbeloppet automatiskt till spelarens konto.
    • Medan spelet pågår kan jackpotten inte avbrytas. Om spelet avbryts kan det överblivna beloppet i potten överföras till en annan jackpott.
    • Jackpottar finansieras med bidrag från spelarens insatser med undantag för startbeloppen som finansieras av operatören.

Autospel

• (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)
    • Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
    • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
    • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
    • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Vinstinformation och spelregler

• Vinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
    • Endast den högsta linjevinsten på varje linje betalas ut.
    • Alla vinstlinjesymboler måste dyka upp på en spelad linje och på angränsade hjul.
    • Flera funktioner kan vinnas i ett och samma spel.
    • Gratissnurr spelas med samma insats som under det snurr som gav åtkomst till bonusomgången.
    • Gratissnurr kan aktiveras under lyckospel och spelas med samma grundspelsinsats som under det spel som aktiverade funktionen.
    • Jackpottkung-kontanter och jackpottvinster multipliceras inte med Hitta damen-funktionen.
    • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.

Gällande datum från

År/månad/dag 2023-06-27 v4.0

Datum för senaste ändring: 2023-07-13