Bison Fury II

Spelets mål:

Bison Fury II är en All Ways enarmad bandit med fem hjul och 1 024 möjliga vinstsätt i huvudspelet och med gratissnurr. Symbolerna betalar från vänster till höger i efterföljande kombinationer (Ways) inklusive rulle 1. De utspridda solnedgångsymbolerna ger ingen vinst. Temaspelet med gratisspel aktiveras när 3 eller fler utspridda solnedgångsymbolerna visas var som som helst på skärmen. Temaspelet med gratisspel kan aktiveras flera gånger under gratisspel. Jokersymbolen Örnmynt visas bara på rullarna 2, 3 och 4 och ersätter alla andra symboler, förutom utspridda solnedgångsymboler.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": En standardsatsning ställs in när du går in i spelet. Du kan ändra insatsvärdet med knapparna + eller - på vardera sida av SATSA-mätaren (bordsdator). Du kan ändra insatsen genom att klicka på hamburgermenyn och ändra satsningsmätaren (mobilenhet).
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din satsning kan du öka eller minska satsningen som visas på spelskärmen.
  • MAX SATSNING: Klicka på MAX SATSNING om du vill satsa det högsta möjliga beloppet. Detta alternativ avaktiveras om ditt saldo inte är tillräckligt stort.
  • Snurra: Knappen SNURRA i mitten startar spelet. Knappen SNURRA  ligger längst ner på spelskärmen i porträttvy och till höger på spelkärmen i landskapsvy.
  • Betalningstabell: För att se "UTBETALNINGSTABELL" måste du klicka på "UTBETALNINGSTABELL "-knappen bredvid knappen " SATSNING". Du återvänder till spelet genom att klicka på "tillbaka" på betalningstabellskärmen. Betalningstabellen i mobilen kan visas genom att klicka på hamburgermenyn och välja betaltabellalternativet.
  • Volym: Volymikonen aktiverar spelets musik. Klicka på volymikonen för att stänga av ljudet.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.
  • AUTOSNURRA: Välj AUTOSNURRA för att spela "hands-free". För användare i Storbritannien kommer autosnurrsalternativet vara i inaktiverat läge.
  • Om du vill använda autosnurrafunktionen klickar du på knappen "AUTOSNURRA" längst ner på spelskärmen. När autosnurrafönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de alternativ som du vill använda. Välj i rullgardinsmenyn där så är möjligt. Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt klickar du på knappen Stoppa autosnurrning för att stoppa AUTOSNURRA-funktionen och återvända till spelskärmen.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal snurrningar: Spelet snurras i det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till högst 1 000 spel och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats.
  • Spela tills vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
  • Snurra tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
  • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
  • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
  • (((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) därefter är nästa autospel tillåtet.
    • Spela tills temaspel aktiveras: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
  • Alternativet "AUTOSNURRA" är inte aktivt i spel med gratispengar.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen "Inställningar" längst ner på spelskärmen mellan Betalningstabellen och ljudikonerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna och omgivande ljud genom att flytta volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera spelvinstljudet.
  • Omgivande ljud: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera bakgrundsljudet.
  • Snabbspel: Med det här alternativet kan man spela snabbare än vid ordinarie spel. För spelare från Storbritannien kommer det här alternativet att vara avaktiverat.
  • Spel med mellanslagtangent: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta ett spel. Detta alternativ förblir avaktiverat om det inte finns någon introvideo tillgängligt för ett spel.

MOBILALTERNATIV:

• Klicka på hamburgarmenyikonen för att visa alternativ som betalningstabell, insatsinställningar, autosnurr, inställningsknapp, i-knappen och kassan (mobilenhet).
  • Tryck på Hem -alternativet för att återvända till lobbysidan.
  • Tryck på Betalningstabell-alternativet för att se sidan med betalningstabell .
  • Tryck på Tillbaka-knappen för att återvända till spelet.
  • Tryck på Volym-ikonen för att spela upp eller stänga av musiken.
  • Tryck på ‘$’-alternativet för att gå till insättningssidan.
  • Klicka var som helst på skärmen för att lämna alternativen.

Rullstrukturens numrering för vinstkombinationer i huvudspelet och gratisspel är som följer nedan:

Huvudspel:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

Spel med gratisspel:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

• Om två likadana symboler visas på rullarna 1 och 2, följt av tre av den symbolen på rulle 3 i olika rader, betalas way-vinsten ej för 5 av denna symbolkombination tillsammans. Men den betalas för 3 separata way-vinster genom att använda dessa 3 av samma symboler som visas på rulle 3.
    Om t.ex. symbolen nio landar på rulle 1 och 2 och tre symboler av nio landar på rulle 3, kommer det att finnas 3 olika way-vinster för symbolen nio. Varje way-vinst skulle vara en vinst med tre efterföljande förekomster av symbolen nio.
    Rullpositionerna för nio-symbolens way-vinster kommer att vara som följer:
    0, 1, 2
    0, 1, 7
    0, 1, 12
  • Way-vinster multipliceras med det totala satsningsbeloppet. Utspridda solnedgångsymboler ger ingen vinst. Det finns 1 024 vinstsätt i huvudspelet, samt gratisspel.

Spelregler:

• Bison Fury II är en "All Ways" enarmad bandit med 5 rullar och 1 024 möjliga vinstsätt.
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Den totala satsningen är 40 gånger det valda satsningsbeloppet.
  •  SATSAT belopp kan ändras med hjälp av knapparna - och +.
  • SNURRA startar spelet med vald SATSNING.
  • Way-vinster multipliceras med den totala insatsen.
  • Endast den högsta vinsten på varje vinstkombination delas ut.
  • Alla tänkbara vinster adderas till slutsumman.
  • Samtliga symboler betalar från vänster till höger, med start från rullen längst till vänster, förutom den utspridda symbolen som vinner var som helst.
  • Örnmyntet är en Wild -symbol som ersätter alla symboler förutom Scattered Sunset-symbolen.
  • Joker- (örnmynt) och utspridd symbol (solnedgång) har ingen utbetalning.
  • Wild (örnmynt)-symbolen visas bara på hjul 2, 3 och 4 i både grundspelet och gratissnurr och visas inte på hjul 1 och 5.
  • Gratissnurrfunktionen utlöses när tre eller fler Scattered Sunset-symboler visas någonstans i hjulvyn.
  • Om Scattered Sunset-symbolen visas under gratissnurr kommer den att utlösa samma antal gratissnurr som tilldelats tidigare.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Lägsta insats är 0,40 EUR och högsta insats är 30,00 EUR
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet, exklusive jackpoten, är 92,50 %.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet inklusive jackpott är 94,38 %.
  • Maxvinsten i det här spelet är 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller inom bonusspel. Ytterligare gratissnurr stryks om den högsta vinsten nås under gratissnurren.
  • Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen. Där väljer du Historik i valfritt spel.

Gratisspel:

• Gratissnurrfunktionen utlöses när tre eller fler Scattered Sunset-symboler visas någonstans i hjulvyn.
  • Spelare belönas med åtta gratissnurr för tre Scatters, 20 gratissnurr för fyra Scatters och 50 gratissnurr för fem Scatters.
  • I gratissnurrsfunktionen visas Wild (örnmnt -symbole som en klibbig Wild.
  • All way-vinster under gratisspel multipliceras med den satsning som utlöste gratisspelen.
  • Funktionen Omspel under gratissnurr lägger till gratissnurr baserat på antalet Scatter (solnedgång)-symboler som visades på hjulen, tre Scatters kommer t.ex. utlösa fyra nya gratissnurr, fyra Scatters kommer att utlösa 20 nya och fem Scatters kommer att utlösa 50 nya gratissnurr.

Regler för klibbig joker:

• Om Wild (örnmynt)-symbolen visas i vyn i gratissnurrfunktionen ger den omsnurr och ett slumpmässigt nummer mellan 1-5 visas på Wild (örnmynt)-symbolen och Wild (örnmynt)-symbolen fastnar på den positoinen till räknaren för respektive Wild (örnmnt) når 0.
  • Wild (örnmynt)-symbolen fastnar på den platsen när omspel räknas ner till 0.
  • Siffran som visas på alla örnmynt räknar ner för varje omspel.
  • Under omspel kommer ytterligare joker (örnmynt) i sikte att lägga till fler klibbiga jokrar (örnmynt) och omspel. Den mest belönade omspelen läggs till i omspelsräknaren som visas längst ner i spelet.
  • Den klibbiga Wild (örnmynt)-symbolen försvinner när omspelen är slutförda och spelaren fortsätter med gratisspelet.

Jackpotregler:

• Big One-jackpotten kan startas när som helst, antingen under en vanlig snurr, autosnurr eller efter frisnurrsspelet.
  • När spelaren får en jackpott flyttas spelskärmen till jackpottskärmen där ett jackpotthjul med lista över jackpottnamn är tillgängligt. Vinstbelopp för det aktuella jackpottsnurret nämns i jackpott-tabellen.
  • Det finns 5 olika jackpotter, var och en med sin egen färg. Alla fem jackpotter visas på hjulet.
  • Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar hjulet och stannar vid en viss färg och respektive jackpott delas ut.
  • Big One-jackpotter spelas i flera spel och alla spel har samma möjlighet att vinna jackpotten.
  • En jackpott kan bara vinnas av en spelare och det gäller för alla jackpottnivåer.
  • I händelse av nätverksavbrott under jackpotthjulsfunktionen kommer jackpottvinsten att sättas in på spelarens kontosaldo automatiskt.
  • Jackpotten aktiveras slumpmässigt.
  • Du kan vinna en jackpot oavsett insats. Ju mer du satsar desto större är chansen att vinna jackpotten.
  • Antalet snurr som delas ut på jackpottskärmen är samma som antalet utdelade jackpottar.
  • Endast spel med riktiga pengar bidrar till jackpottbeloppet.
  • Jackpottbidrag och aktivering kommer inte att gälla för spel som spelas i "spela för skojs skull/demo"-läge.
  • Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 1,88 %.

WEBBLÄSARPANELENS KOMMANDON:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Riktiga/Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på Insättning knappen om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen spelloggar är endast tillgänglig när du spelar med riktiga pengar.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du förlorar täckningen mitt i grundspelet, kommer spelet att fortsätta där du kopplades bort, annars får du reda på resultatet med ett klick på "Spelloggar" knappen när du loggat in dig igen.
  • Om du kopplas bort mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2.Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" längst ner på spelskärmen och gör en insättning.
  • Gå till alternativet Kassa $  och gör din insättning i mobilen.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.