American Gold Fever

Video Bingo - Om
l American Gold Fever är ett bingobaserat spel med 90 bollar.
l American Gold Fever använder bingolotter med femton nummer vardera för totalt sextio nummer i spelet. Du kan köpa upp till fyra bingolotter per match.
l Trettio bollar dras till en början slumpmässigt från de sextio siffrorna i spelet. Du kan även köpa upp till tolv extra bollar mot en extra kostnad.
l Målet med spelet är att skapa så många vinnande mönster som möjligt i den aktiverade
biljetter, med de nummer som dras under spelet.
Videobingo - Allmänna regler
l Du kan köpa upp till fyra biljetter per match.
l Siffror i biljetter och bollnummer går från 1 till 90.
l Trettio bollar dras slumpmässigt per spel. Du måste fylla i något av mönstren för att vinna ett pris.
l Efter att de trettio bollarna har dragits kommer det extra bollstadiet att aktiveras om några aktiverade biljetter bara kräver ett nummer till för att slutföra ett vinnande mönster relaterat till ett 6x pris eller högre.
l Extra bollar erbjuds upp till max tolv gånger före match
avslutas automatiskt.
l Extra bollar kommer att erbjudas mot en extra kostnad. Kostnaden för en extra boll indikerar inte en större eller mindre chans att vinna. Felfunktioner ogiltigförklarar alla spelningar och betalningar.
l Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser
krav.
Videobingo - vadslagning och utbetalningsregler
l Värdet på vinster som vunnits beror på vilken insats du väljer.
l Vinster som betalas ut på varje lott beror på det vinnande mönstret som är färdigt på lotten, när alla bollar är dragna.
l Flera utbetalningar är möjliga per lott endast om helt nya vinstmönster skapas. Om ett vinnande mönster skapas från ett befintligt vinnande mönster, betalas du endast ut för det nya, mer värdefulla mönstret. Vinster kommer att samlas in och betalas i slutet av omgången.
Totalt insatsbelopp är insatsen per lottvärde som valts multiplicerat med antalet aktiverade lotter. Alla insatser och utbetalningar är i krediter. Felfunktioner ogiltigförklarar alla spelningar och betalningar.
Videobingo - Spela spelet
Målet med spelet är att skapa så många vinnande mönster som möjligt i de aktiverade lotterna, med siffrorna som dras under spelets gång. Felfunktioner ogiltigförklarar alla spelningar och betalningar.
Videobingo - Spela spelet: Inledande dragning
l Klicka på Bet per Ticket för att välja insatsvärde.
l När alla trettio bollar är dragna visas resultatet på varje aktiverad lott.
l Alla fyra biljetter kommer att vara aktiverade som standard. Du kan inaktivera en till tre biljetter genom
klicka på "x"-knappen i det övre högra hörnet av varje biljett.
l Totalt insatsbelopp är insatsen per lottvärde som valts multiplicerat med antalet aktiverade bingolotter.
l Du kan ändra numren på varje biljett individuellt genom att klicka direkt på dem. En ny uppsättning med 15 nummer kommer att visas slumpmässigt. Det kommer inte att finnas några upprepade nummer mellan de aktiverade biljetterna.
l Du kan välja mellan 4 olika tillgängliga hastigheter: Långsam, Normal, Turbo och Direktuppspelning. Detta påverkar inte resultatet av lottningen. Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i spelet.
l Klicka på Spela för att starta spelet. Trettio bollar dras automatiskt och markeras på var och en av dina aktiverade biljetter. Om du fyller i ett vinnande mönster på en aktiverad biljett vinner du det tillhörande priset.
l Efter dragningen av trettio bollar, om du inte slutför ett vinnande mönster eller inga kandidater med 6x priser eller högre är tillgängliga, är spelet över och du kan spela igen.
Video Bingo - Spela spelet: Extra Ball scenen
l Efter att de trettio bollarna har dragits, kommer den extra bollstadiet att aktiveras om någon aktiverad biljett bara kräver ett nummer till för att slutföra ett vinnande mönster relaterat till ett 6x pris eller högre.
l Extra bollar erbjuds upp till max tolv gånger innan spelet avslutas automatiskt.
Extra bollar kommer att erbjudas mot en extra kostnad. Kostnaden för en extra boll indikerar inte en större eller mindre chans att vinna.
Videobingo - American Jackpots-funktion
l Du måste aktivera de fyra biljetterna i ett spel för att aktivera American Jackpots-funktionen. 4 jackpottpriser finns tillgängliga. Bronsjackpotten betalar 60x Silverjackpotten betalar 160x Smaragdjackpotten betalar 1 000x Guldjackpotten betalar 5 000x Alla bollar kan ha nuggets inuti. Nuggets samlas i jackpottpanelen på toppen.
l Det totala antalet nuggets som samlats in i slutet av omgången kommer att indikera vilket jackpottpris som har vunnits.
l 0 till 5 nuggets: Inga.
l 6 nuggets: Bronsjackpot. 7 nuggets: Silverjackpot. 8 nuggets: Emerald jackpot. 9 nuggets: Guldjackpot.
Videobingo - Minväljarbonusfunktion
l Bonus 3-mönstret utlöser denna funktion. Bonusen är ett väljarspel med föremål att välja. Föremål kan väljas för att samla in kontantpriser tills Collect-tecken avslöjas. Det finns 8 föremål med priser från 20x till 80x och 1 Collect Sign.
l Spelet kommer att dela ut det insamlade bonuspriset och ett fast pris kopplat till det vinnande mönstret (400x). Detta fasta pris, som anges i pristabellen, är det enda som kommer att åsidosättas om spelaren vinner en bingo pr.

ize i samma omgång och biljett.
Videobingo - Golden Mine Carts Bonusfunktion
l Bonus 2-mönstret utlöser denna funktion.
l Bonusen är ett 5-nivåväljarspel med minvagnar att välja på.
l En gruvvagn kan väljas per nivå för att samla in pengar tills Collect-tecknet avslöjas.
Nivå 1: Tre minvagnar med priser från 28x till 40x och 1 Collect-tecken. Nivå 2: Tre gruvvagnar med priser från 48x till 60x och 1 Collect-tecken. Nivå 3: Tre gruvvagnar med priser från 70x till 85x och 1 Collect-tecken. Nivå 4: Tre gruvvagnar med priser från 100x till 130x och 1 Collect-tecken. Nivå 5: Tre gruvvagnar med priser från 200x till 350x och 1 Collect-tecken.
l Ett extra mysteriepris från 60x till 500x kan dyka upp slumpmässigt i slutet av bonusen.
l Spelet kommer att ge det insamlade bonuspriset och ett fast pris associerat med konturmönstret (400x). Detta fasta pris, som anges i pristabellen, är det enda som kommer att åsidosättas om spelaren vinner ett bingopris i samma omgång och lott.
Video Bingo - Mine Shaft Bonus Feature
l Bonus 1-mönstret utlöser den här funktionen.
l Bonusen är ett 5-nivå väljarspel med dynamit att välja på.
l En dynamit kan väljas per nivå för att samla in pengar tills Collect-tecken avslöjas. Nivå 1: Fyra dynamiter med priser från 60x till 72x och ingen Collect-tecken. Nivå 2: Fyra dynamiter med priser från 80x till 104x och 1 Collect-tecken. Nivå 3: Fyra dynamiter med priser från 120x till 160x och 1 Collect-tecken. Nivå 4: Fyra dynamiter med priser från 180x till 260x och 1 Collect-tecken. Nivå 5: Fyra dynamiter med priser från 300x till 500x och 1 Collect-tecken.
l Next Level-tecken kan visas slumpmässigt på nivåerna 2 till 4 som ger tillgång till nästa nivå.
l Ett extra mysteriepris från 60x till 500x kan dyka upp slumpmässigt i slutet av bonusen.
l Spelet kommer att ge det insamlade bonuspriset och ett fast pris associerat med konturmönstret (550x). Detta fasta pris, som anges i pristabellen, är det enda som kommer att åsidosättas om spelaren vinner ett bingopris i samma omgång och lott.
Video Bingo - Wild Ball
l Vilda bollar kan dyka upp slumpmässigt i det extra bollstadiet. Wild Balls låter dig välja valfritt nummer på de aktiverade biljetterna.
l Om du inte väljer något nummer, kommer den tillgängliga kandidaten som ger det högre priset att automatiskt väljas.

Videobingo - RTP
l Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av totala pengar som satsas av spelare i ett specifikt spel, som betalas ut som vinster över tiden. RTP:n är fast och ändras inte. Det här spelet har en RTP för olika spellägen.
l Total RTP: 95,09 % RTP för första dragningen: 80,00 %
l Extra Ball Stage RTP: Från 88,70 % till 95,52 %
Videobingo - Autospel
Autoplay gör att du automatiskt kan spela ett visst antal spel i följd
utan att interagera med spelet.
Videobingo - Inställningar för automatisk uppspelning
l Spelrundor: Ställ in antalet rundor du vill spela. Köp alla extra bollar: Ställ in om du vill köpa alla extra bollar automatiskt eller inte. Satsa per biljett: Ställ in satsningen per biljett aktiverat. Biljetter: Ställ in antalet och positionen för biljetter som är aktiverade.
l Single Win Limit: Stoppa Autoplay-läget om vinsten överstiger eller är lika med det valda beloppet.
l Total förlustgräns: Stoppa autospel om ditt saldo minskar med ett belopp som är lika med eller mindre än det valda.
l AutoPlay-inställningarna skiljer sig åt mellan spelen. Ditt spel kanske inte har alla dessa alternativ.
Videobingo - regler för automatisk uppspelning
l Klicka på Auto för att öppna skärmen för Autoplay-inställningar. Ställ in antalet rundor du vill spela.
l Ställ in om du vill köpa alla extrabollar automatiskt eller inte (inaktiverat som standard). Om det är inaktiverat låter spelet dig köpa extra bollar manuellt. Ställ in värdet för insats per biljett och de biljetter du vill aktivera. Ställ in totalförlustgränsen. Du kan också ställa in en enstaka vinstgräns.
l Klicka på Starta autospel för att starta spelet. Du kan avbryta automatisk uppspelning när som helst genom att klicka på knappen Stopp.
More about samma

Datum för senaste ändring: 2023-01-25