Lucky Nuggets Megaways

Spelinstruktioner

Steg 1: Så här kommer du i gång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta ditt spel.
  3. RTP :94.95%

Steg 2: Så här spelar du

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler (eller någon guldsymbol) på någon av vinstlinjerna med start från vänster, vinner du. Alla vinnande linjer markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.
  • Om minst 3 bonus-scattersymboler visas samtidigt aktiveras gratisspelbonusen. Under gratisspel ger alla guldgrävarsymboler som landar på hjulen kontantpriset för varje synlig guldsymbol.

MEGAWAYS™

• Varje hjul kan avslöja upp till 5 synliga symboler.
  • Varje snurr kan ha upp till 15 625 sätt att vinna på.
  • En vinst utgörs av matchande sammanhängande symboler, oavsett höjd, från vänster till höger med start från hjulet längst till vänster.
  • Alla vinstkombinationer läggs ihop.
  • Vinster multipliceras med insatsen.
  • MEGAWAYS™ med licens från Big Time Gaming.

Gratisspel

• 3 eller fler synliga bonussymboler ger gratisspel.
  • Under gratisspel blir guldgrävar-scattersymbolen aktiv. På alla snurr där en synlig guldgrävarsymbol landar belönas du med priset för varje guldsymbol som också landar på spelplanen.
  • Om 4 guldgrävarsymboler samlas in tilldelas 10 extra snurr tillsammans med en multiplikator på x2 för alla guldsymboler som guldgrävaren samlar in.
  • Om 8 guldgrävarsymboler samlas in tilldelas 10 extra snurr tillsammans med en multiplikator på x4 för alla guldsymboler som guldgrävaren samlar in.
  • Om 12 guldgrävarsymboler samlas in tilldelas 15 extra snurr tillsammans med en multiplikator på x10 för alla guldsymboler som guldgrävaren samlar in.
  • Gratisspel fortsätter tills alla gratisspel har använts – då får du de ihopsamlade bonusvinsterna.
  • Gratisspel spelas automatiskt med samma antal linjer och insats per linje som spelet som aktiverade dem.
  • Under gratisspel kan guldgrävaren slumpmässigt aktivera en av 2 modifierare.

Guldfeber

• Guldgrävaren håller alla synliga guldsymboler på plats och snurrar om hjulen. Och om ytterligare minst 1 guldsymbol landar inom synhåll snurrar hjulen om igen.
  • Guldfebern fortskrider tills inga nya guldsymboler visas.

Guldgruvs-explosion

• Guldgrävaren kastar dynamit på slumpmässiga hjulpositioner och förvandlar dem till guldsymboler.

Autospel (föremål för operatörens inställningar och rättsliga krav)

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet autospelsinsatser du önskar spela.
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda inklusive gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv pott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Datum för senaste ändring: 2022-05-25