yggdeadmanfin

Välkommen till Dead Man’s Fingers videoslot med Quick Hit samla-funktion inklusive Mini till Grand vinster, wilds och scatters.

OM SPELET

Dead Man’s Fingers är en 5x4 videoslot med 25 fasta vinstlinjer som betalar ut från vänster till höger. Denna slot innehåller 5 högvinstsymboler och 5 lågvinstsymboler. Spelet har också Snabba Pengar-, samla-, wild- och scatter-symboler.

"Quickhit Money"-symboler som visas på hjul 1, 2, 3 och 4 visar ett multiplikator-värde på 1x, 2x, 3x, 5x, 6x, 8x, 10x, 12x, 15x, 18x, 20x, 50x, 100x, 200x och 1 000x (Högsta vinsten). Spelaren tilldelas en omedelbar vinst motsvarande den summa som visas på varje Quickhit-symbol när "Död hand" insamlingssymbol visas på hjul 5 tillsammans med minst en "Quickhit Money"-symbol. Alla "Quickhit Money"-symboler som visas samlas in.

Det finns en "Bläckfisk" wildsymbol på hjul 2, 3 och 4 som ersätter alla andra vanliga symboler. En "Gyllene Kompass" scattersymbol som visas på hjul 2, 3 och 4 ger 10 free spins som återaktiveras om du får 3 scatters under free spins.

Free spins spelas med samma 25 fasta vinstlinjer och den insatsnivå som aktiverade free spins-funktionen. Samtidiga vinster på flera vinstlinjer läggs samman.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj din insats.

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.

• För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.

• Om två eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 2 i rad, 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.

• Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.

• Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.

• Det kan finnas en skillnad mellan summan av enskilda vinster i free spins och den totala summa som visas i slutskärmen av funktionen. Slutskärmen visar den slutliga totala vinsten.

• Den maximala utbetalningen för denna slot är 2 740 x maximal insats. Vinster som överstiger detta belopp begränsas till den maximala utbetalningen.

• ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Hem - Tar spelaren tillbaka till spellobbyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.

• Spelinställningar – Ändra spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.

• Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.

• Spelregler – Visar spelets regler.

• Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

• Fullskärm – Slår på och av fullskärmsläget. (Endast Desktop)

SPELPANEL

• Linjer – Visar antal linjer. (Endast Desktop)

• Insatsväljare – Pilen på höger sida ökar insatsen och vänstra pilen minskar insatsen.

• Insats – Visar nuvarande insats.

• Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.

• Autospel (om tillgängligt) – Spelarna kan låta spelet spela utan att behöva klicka på knappen inför varje snurr. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.

• Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.

• Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra när du spelar på datorn.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 95.2%

• Den högsta registrerade vinsten är x100000, och det hände en gång under 1 000 000 000 simulerade spelrundor.

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 24 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

• Detta är spelregler version 1, daterad 11/11 2021. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-01-13