Luck O' the Irish Mystery Ways Fortune Play

Steg 1: Kom igång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta ditt spel.

Steg 2: Så här spelar du

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Om en vinstkombination dyker upp i ett vinstsätt så vinner du. Vinster betalas ut om minst 3 matchande symboler stannar på intilliggande hjul.
  • Alla vinstsätt markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.
  • 1 eller fler synliga PENGA-scattersymboler ger pengasnurr.

Lyckospel (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Spelaren kan välja att spela LYCKOSPEL när som helst genom att trycka på knappen LYCKOSPEL.
  • Du kan välja att spela för 20 gånger din totalinsats. Detta aktiverar ytterligare hjuluppsättningar och en särskild hemlig symbol som kan föras över till andra hjuluppsättningar.
  • Spelaren kan ändra sin lyckoinsats efter varje snurr, samt återvända till standardhjulen genom att trycka på knappen STANDARDSPEL.

Hemlig symbol

• Den hemliga symbolen kan dyka upp var som helst.
  • Alla hemliga symboler på spelplanen avslöjar samma slumpmässiga symbol.
  • De hemliga symbolerna kan avslöja flera versioner av samma symbol och skapa ytterligare vinstsätt.

PENGA-scatter

• PENGA-scattersymboler kan dyka upp på alla hjul och positioner.
  • PENGA-scattervinster tilldelas utöver hjulvinster.

Pengasnurr

• I början av pengasnurren hålls de aktiverande PENGA-scattersymbolerna fast på sina platser. Alla andra positioner snurrar var för sig med enbart PENGA-scattersymbolerna aktiva.
  • Spelaren har 3 snurr på sig att få ytterligare PENGA-scattersymboler på spelplanen.
  • Om en PENGA-scattersymbol landar någonstans på spelplanen återställs antalet återstående snurr till 3.
  • Om du inte får PENGA-scattersymboler 3 gånger i följd, eller om du fyller varje position med PENGA-scattersymboler, avslutas pengasnurren.
  • I slutet av pengasnurren tilldelas spelaren värdet som visas på de synliga PENGA-symbolerna.

Autospel (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet autospelsinsatser du önskar spela.
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Vinstinformation och spelregler

• Vinstsätt-utbetalningar baseras på spelarens totalinsats i grundspelet.
  • Vinster betalas för matchande symboler på 3 eller fler intilliggande hjul förutom scatter (vänster till höger, höger till vänster, mittersta hjulen).
  • Scattervinster betalas ut utöver hjulvinster.
  • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.
  • RTP : 95.07%