Primal Megaways

INTRODUKTION

Res tillbaka i tiden till mammutarnas tidsålder i Blueprint Gamings innovativa spelautomat Primal, som innehåller den enormt populära MEGAWAYS-mekanismen. Upplev primala gratissnurr med wildmultiplikatorer, obegränsade återaktiveringar och en unik gratissnurrgaranti!

Steg 1: Komma igång

1. Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Tryck på "SNURRA" för att starta ditt spel.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel medan det pågår trycker du på stoppa Autospel-knappen.

Steg 2: Så här spelar man

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4 eller 6 matchande symboler (från hjulet längst till vänster) på någon av MEGAWAYS™ så vinner du. Vinster som du får markeras och skapar en explosion och fler symboler faller ner i en strid ström.
  • Vinster krediteras ditt saldo.

Hemliga symboler

• Hemliga symboler inom synhåll avslöjar andra symboler (förutom wild- eller scattersymboler) varje gång du snurrar.
  • Hemliga symboler är även aktiva under gratissnurr.

MEGAWAYS™

• Varje hjul kan avslöja upp till 6 synliga symboler.
  • Varje snurr kan ha upp till 46 656 sätt att vinna.
  • En vinst är matchande sammanhängande symboler, oavsett höjd, från vänster till höger räknat från hjulet längst till vänster.
  • Alla vinnande kombinationer läggs samman.
  • Vinster multipliceras med insatsen.
  • MEGAWAYS™ under licens från Big Time Gaming.

Wildsymbol

• Wild-symbolen kan endast förekomma i positionerna ovanför hjul 2, 3, 4, 5 och 6.
  • Wild-symbolen kan användas för att hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler utom scatter-symboler.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

Scatter

• Scattersymbolen kan dyka upp på vilket hjul som helst.
  • När 3 scattersymboler syns samtidigt aktiveras 10 gratissnurr med wildmultiplikatorer på x2 och x3.
  • När 4 scattersymboler syns samtidigt aktiveras 15 gratissnurr med wildmultiplikatorer på x2, x3 eller x4.
  • När 5 scattersymboler syns samtidigt aktiveras 20 gratissnurr med wildmultiplikatorer på x2, x3, x4 eller x5.
  • När 6 scattersymboler syns samtidigt aktiveras 30 gratissnurr med wildmultiplikatorer på x2, x3, x4, x5 eller x6.
  • Scattervinster tilldelas i tillägg till hjulvinster.

Wildmultiplikator

• Antalet inledande snurr beror på hur många bonussymboler som aktiverade bonusen enligt ovan.
  • Varje wildsymbol som därefter snurras fram multiplicerar vinsten med x2 eller x3 (upp till x6 om bonusen aktiverades med maximalt antal bonussymboler).
  • Varje synlig wildsymbol som avslöjar en multiplikator kommer att multiplicera varje vinst, oavsett om wildsymbolen ingick i Megaways-vinsten.
  • Wildsymboler multipliceras med varandra (till exempel 2 x 2 x 2 = x8).
  • Om minst 2 ytterligare bonussymboler dyker upp under gratissnurr får du extra gratissnurr.
  • Insatsen som användes när gratissnurr aktiverades används också under funktionen.
  • I slutet av gratissnurren visas totalvinsterna för snurren. Alla vinster sätts in på spelarens konto varpå det vanliga spelet återupptas.

Gratissnurrgaranti

• Med gratissnurr vinner du garanterat minst 10x din totalinsats. Om du vinner mindre än 10x din totalinsats aktiveras gratissnurrgarantin.
  • Gratissnurrgarantin aktiverar bonusgratissnurren igen och dina aktuella vinster följer med.
  • Gratissnurrgarantin kan aktiveras flera gånger och ge samma antal snurr som bonusen aktiverades med.

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck sedan på knappen "AUTOSPEL" för att välja antal Autospel-insatser som du vill spela.
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP"

Vinstinformation och spelregler

• Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 50 000 gånger insatsen – det som inträffar först (eller motsvarande i annan valuta. Andra operatörsgränser kan gälla).
  • TEKNISKA FEL FÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER OGILTIGA.

Datum för senaste ändring: 2019-03-25