Tower Quest

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Tower Quest har 5-hjul, 20 linjer och du kan satsa 5 mynt per linje. Antalet spelade vinstlinjer kan inte ändras.
  • Tower Quest inkluderar en wild-symbol (Det mörka tornet), två freespin scatter-symboler (den röda flaskan och den blå flaskan) och en bonus scatter-symbol (den onda trollkarlen). Wild-symbolen ersätter för alla andra symboler förutom trollkarlen och de röda och blå flaskorna för att hjälpa till att skapa ytterligare vinstkombinationer. Varje tillfällig wild-effekt ersätter även för alla andra symboler förutom trollkarlen och de röda och blå flask scatter-symbolerna.
  • Tre spridda bonussymboler som visas på hjulen aktiverar bonusspelet. Under bonusspelet spelar du kort mot den onda trollkarlen. Kasta tärningen för att avgöra vilka kort du kommer att spela med. De vertikalt angränsande korten i spel kommer att kämpa mot varandra, genom att jämföra deras anfallsvärde mot deras hälsovärde. Varje besegrat kort ger ett pris och orsakar en skada på kortinnehavaren. Om du eller den onda trollkarlen lyckas slå samma värde på två eller fler tärningar aktiveras en specialattack som orsakar en skada på varje motståndarkort så väl som på motståndaren. Om du eller trollkarlen lyckas slå samma värde på alla tre tärningar aktiveras superkraften vilket fördubblar attackvärdet för den spelarens kort. Ditt mål är att orsaka tillräckligt med skada för att sänka den onda trollkarlens hälsopoäng till 0. Den spridda bonussymbolen visas bara på hjul 1, 3 och 5 under grundspelet och visas inte under gratisspinn.
  • Samla 5 blå flask scatter-symboler för att låsa upp möjligheten att aktivera den första blå freespin-funktionsnivån. Samla 10 blå flasksymboler för att låsa upp den andra blå freespin-funktionsnivån eller samla 15 blå flasksymboler för att låsa upp den tredje och sista blå freespin-funktionsnivån. Endast den senaste upplåsta nivån kan aktiveras. De blå flasksymbolerna fortsätter att samlas in även om insamlingsmätaren är full. De sparas och används för att fylla på nästa blå freespin-funktionsinsamling när funktionen väl har utlösts. Nivå 1 - TORNET: Hela tredje hjulet är wild under 1 gratisrunda och multiplicerar alla vinster med 2. Nivå 2 - VILDARNAS STRID: De fem högst betalande normala symbolerna är tillfälligt wilds under 1 gratisrunda. Nivå 3 - TORNET AV MÖRK KRAFT: Hjul 1, 3 och 5 är alla wild under 1 gratisrunda.
  • Samla 10 röda flask scatter-symboler för att låsa upp möjligheten att aktivera den första röda freespin-funktionsnivån. Samla 20 röda flasksymboler för att låsa upp den andra röda freespin-funktionsnivån eller samla 30 röda flasksymboler för att låsa upp den tredje och sista röda freespin-funktionsnivån. Endast den senaste upplåsta nivån kan aktiveras. De röda flasksymbolerna fortsätter att samlas in även om insamlingsmätaren är full. De sparas och används för att fylla på nästa röda freespin-funktionsinsamling när funktionen väl har utlösts. Nivå 1 - FÖRSTÄRKTA WILDS: Alla vinster med en wild-symbol multipliceras med 3 under 5 gratisrundor. Nivå 2 - VILDA ÄVENTYRARE: De två högst betalande normala symbolerna är tillfälligt wilds under 5 gratisrundor. Nivå 3 - EVIGT BRINNANDE WILDS: En fast wild-symbol dyker upp på hjulen före varje runda och stannar där under resten av 5 gratisrundor.
  • Bonus scatter-symbolen och de röda och blå flasksymbolerna visas på hjulen under freespins-funktionerna. Wild-symbolen kan alltid visas på alla hjulen.
  • Antalet insamlade flask scatter-symboler är kopplat till din totala insats. Om du ändrar din totala insats samlar du mot en annan uppsättning flasksymboler. Antalet insamlade flasksymboler sparas och du kan återställa din totala satsning för att återgå till din samling och fortsätta samla därifrån. Antalet flasksymboler sparas även mellan spelrundor så att du kan fortsätta samla när du vill.
  • Du kan ändra antalet mynt per vinstlinje samt myntvärdet som du vill spela med. Starta hjulen för att starta en ny omgång. När hjulen stannar jämförs symbolerna med vinstplanen och vinster utbetalas.
  • RTP är 96.24%

Tillgängliga val

• Öka mynt/linjer- Antalet mynt per linje ökas då du klickar på + knappen.
  • Minska mynt/linjer- Antalet mynt per linje minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka myntvärde- Klicka på + om du vill öka myntvärdet.
  • Minska myntvärde- Klicka på - om du vill minska myntvärdet.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med de mynt, linjer och myntvärden som är inställda. Auto spel läget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller då ett bonusspel har startats.
  • Maxinsats- Satsar det maximala antalet mynt och linjer som går med ditt tillgängliga saldo och startar hjulen.