Big Blox

Välkommen till videoslotten Big Blox med 243 sätt att vinna och en Big Blox-funktion.

OM SPELET

• Big Blox är en 5x3-videoslot med 243 sätt att vinna. 243 sätt att vinna betyder att det inte finns några insatslinjer, utan att en valfri kombination av tre eller fler symboler av samma slag från vänster räknat ger en vinst. Spelarna kan vinna 3888 gånger insatsen på ett snurr.
  •  Spelet har 8 vanliga symboler och 1 wildsymbol.
  • Under varje snurr väljs en rektangel på spelplanen. Alla symboler som landar inom denna rektangel kommer alltid att vara identiska. Rektangeln täcker oftast fyra symboler (2x2). Har du tur, kan den expandera och bli större. Den största möjliga rektangeln är 5x3, vilket motsvarar hela spelplanen. Det går inte att få en wildsymbol på det första hjulet. Det går inte heller att få en wild i rektangeln på det första hjulet.

HUR SPELAR JAG?

• Välj ditt myntvärde.
  • Klicka på Spinn-knappen för att starta spelet.

HUR RÄKNAR JAG UT VINSTER MED "243 SÄTT ATT VINNA"

• För att räkna ut vad din totala vinst på 243 SÄTT ATT VINNA i mynt, lägg ihop alla dina symbolvinster.
  • För att räkna ut en enstaka symbolvinst, kolla på antalet hjul i rad som innehåller denna symbol med start från vänster.
  • Om antalet hjul i rad som innehåller symbolen är tre eller fler från vänster räknat, kolla hur mycket du har vunnit under Vinsttabell.
  • Innehåller något av hjulen mer än 1 symbol av samma slag, multipliceras vinsten. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din multiplikator. Till exempel, om första hjulet innehåller två symboler av samma slag, andra - tre och tredje - två, multipliceras din utbetalning enligt Vinsttabell med 2*3*2=12.
  • Räkna ut din totala vinst i din lokala valuta genom att multiplicera antal mynt du har vunnit med ditt myntvärde.

ALTERNATIV FÖR SPEL

• Klicka på PLUS-tecknet längst ner till vänster för att expandera eller minimera fönstret med alternativ.
  • Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelets hastighet, ljudvolym och ställ in förutsättningar för när autospel ska stoppas.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Myntvärde – Ändra storlek på insatsen genom att ändra myntvärdet. För att omvandla en insats eller vinst i mynt till din hemvaluta ska du multiplicera antal mynt (25) med myntvärdet.
  • Insats – Insatsen är alltid 25 mynt per snurr.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Tryck på Maxinsats-knappen igen för att få tillbaka myntvärdet du hade tidigare.
  • Spinn-knappen – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Tryck på Stopp-knappen för att omedelbart stoppa hjulen.
  • Autospel – Du kan göra så att spelet fortgår utan att du behöver trycka på Spinn-knappen varenda gång. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Du kan välja ytterligare förutsättningar för när autospel ska stoppas i spelinställningarna. Förlustgränsen i vissa spelklienter förhindrar att du förlorar mer än inställt gränsbelopp under en autospelsession. För att stoppa autospel manuellt ska du trycka på Autospel-knappen.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar saldot på ditt konto. Är kontantvyn vald, ser spelaren saldosumman i sin egen valuta. Är myntvyn vald, visar fältet antal tillgängliga mynt, baserade på nuvarande myntvärde. Ändrar spelaren myntvärde, kommer saldofältet att uppdateras och visa det nya aktuella antalet tillgängliga mynt.
  • Kontant-/Myntvy – Du kan välja att visa insatsstorlek och saldo i antingen kontanter eller mynt. Om du väljer kontanter omvandlar spelet alla myntvärden till kontanter genom att multiplicera antal mynt med myntvärdet. Du kan växla mellan Kontant- och Myntvy med alternativet i inställningar eller genom att trycka på insatsfältet eller saldofältet.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96,2 %.

SLUMPEN

• Hjulen spinns med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig kan du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på spelmaskin/-program blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 2.0, daterad 30/10 2016. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.