Gemix 2

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 90 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Spelregler

Gemix 2 är en videoslot med ett rutnät på 7x7 och kaskader.

Vinster delas ut när man får 5 eller fler symboler i kluster. De tas bort och nya symboler fyller upp rutnätet. Kaskaderna fortsätter tills inga fler vinster kan skapas.

Alla vinster under en spelrunda bidrar till att öka CRYSTAL CHARGE-mätaren. När första halvan av CRYSTAL CHARGE-mätaren är helt laddad av 25 vinstsymboler och inga nya kaskader inträffar, aktiveras CRYSTAL CHARGE-effekten, som utlöser en av följande effekter:

• CHAIN LIGHTNING: Två hörnsymboler skjuter ut en elektrisk båge som träffar symboler. Dessa symboler omvandlas till en av hörnsymbolerna.

• LIGHT BEAM: Ljusstrålar skjuter ut vertikalt och horisontellt från en symbol på rutnätet. Alla symboler i den påverkade kolumnen och raden omvandlas till andra symboler.

• CRYSTAL WARP: En symbol väljs ut på rutnätet. Den valda symbolen och alla matchande symboler omvandlas till andra symboler.

• NOVA BLAST: En symbol väljs ut på rutnätet och exploderar. Angränsande symboler tas bort från rutnätet i en explosion om 7 symboler i diameter som lämnar ett kluster med kärnsymboler bakom sig. Kärnan består av samma symbol.

Spelet fortsätter som vanligt efter effekten och låter CRYSTAL CHARGE-mätaren laddas upp för fler effekter med möjlighet att skapa ytterligare vinster!

Samla 50 vinstsymboler för att ge CRYSTAL CHARGE-mätaren en SUPER CHARGE och aktivera alla fyra CRYSTAL CHARGE-effekter samtidigt plus en multiplikator på X2. Återaktiveras varje gång ytterligare 50 vinstsymboler samlas in och får spelets MULTIPLIER att öka med X2 upp till maximalt X20.

Var och en av Gemix 2:s 4 världar har 2 mönster som du måste slutföra genom att vinna på de angivna positionerna. Slutför mönstren i varje värld för att avancera till nästa värld.

Varje gång du slutför en värld får du möjlighet att spela spelet PICK A POCKET, där du kan vinna den aktuella världsbonusen. Världsbonusen ökar med en procentuell andel av alla vinst under en spelomgång.

Varje värld har en väktare. Det finns upp till 4 olika väktare som kan dyka upp medan du spelar, var och en med en unik WILD-symbol. Världsväktaren är den första som dyker upp. Dessa WILD-symboler ersätter alla andra symboler för att hjälpa till att skapa vinstkombinationer. Dessa wild-symboler tas bort om de ingår i en vinstkombination. WILDS omvandlas till gruvarbetar-WILDS om CRYSTAL CHARGE aktiveras under spelrundan.

• Himlariddarens värld: Upp till två 2x2 MEGA WILDS kan dyka upp på rutnätet och bete sig som om de vore en ensam symbol med en +X1 MULTIPLIER. Om två MEGA WILDS ingår i samma vinstkombination, ersätter båda för en och samma symbol och endast en MULTIPLIER tillämpas på vinsten.

• Gruvarbetarens värld: WILD-symboler faller ned ovanifrån och landar på olika positioner på rutnätet där de ersätter de vanliga symbolerna. Upp till 10 WILD-symboler kan dyka upp. Dessa WILD-symboler tas bort om de ingår i en vinstkombination.

• Prinsessans värld: En kantsymbol väljs ut för att fungera som en startpunkt. Symbolen omvandlas till en WILD-symbol. WILD-symbolen sprider sig sedan till angränsande symboler tills den når en av kantsymbolerna på rutnätet. Dessa WILD-symboler tas bort om de ingår i en vinstkombination.

• Trollkarlens värld: Upp till 5 STICKY WILDS kan dyka upp på olika i positioner på rutnätet. STICKY WILD-symbolerna faller inte ned när symboler under dem tas bort och tas inte heller bort när de ingår i en vinstkombination. STICKY WILDS stannar under en spelrunda eller tills CRYSTAL CHARGE aktiveras.

Endast den högsta multiplikatorn använda för varje vinstkluster.

Du väljer din insats med de fem insatsknapparna i den nedre delen av spelet. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på START för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

RTP: 94.27%

Tillgängliga val

• Ändra insats- För att ändra din insats, använder du de fem insats-knapparna. Du kan även använda plus- och minus-knapparna för att ändra din insats ett steg.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med din valda insats. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2022-08-09