Baker's Treat

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Baker’s Treat är videobandit med 15 fasta vinstlinjer, som ger vinst från vänster till höger och höger till vänster, med smaskiga tårtor och ännu smaskigare priser! Det är det mest typiskt brittiska sedan någon kom på att hälla mjölk i teet.
  • Varje högutbetalande tårtsymbol har ett tillhörande hjul med en insamlingsmätare ovanför sig: Cupcake till hjul 1, blåbärspaj till hjul 2, morotskaka till hjul 3, citroncheescake till hjul 4 och jordgubbstårta till hjul 5.
  • En högutbetalande tårtsymbol kan visas i staplar på sitt tillhörande hjul under grundspelet och när den fyller hela hjulet kommer en symbol att samlas in till tillhörande mätare. När 3 symboler har samlats in till en mätare är den full och den tillhörande Flour Power-funktionen aktiveras. Flour Power-spinn spelas med medelinsatsen för de spinn som bidrog till den enskilda Flour Power-mätaren.
  • Cupcakes Flour Power-funktion är tre gratisspinn med 2 hjul som är synkroniserade och visar samma saker. Efter att de har spelats kommer cupcakemätaren att återställas och insamlingen av symboler börjar igen.
  • Blåbärspajens Flour Power-funktion är tre gratisspinn med 1 hjul som är joker. Efter att de har spelats återställs blåbärspajmätaren och insamlingen av symboler börjar igen.
  • Morotskakans Flour Power-funktion är tre gratisspinn under vilka alla morotskakor uppgraderas till joker. Efter att de har spelats kommer morotskakmätaren att återställas och insamlingen av symboler börjar igen.
  • Citroncheescakens Flour Power-funktion är tre gratisspinn under vilka alla vanliga jokrar som visas på hjulen expanderar och täcker hela hjulet. Efter att de har spelats återställs citroncheescakemätaren och insamlingen av symboler börjar igen.
  • Jordgubbstårtans Flour Power-funktion är tre gratisspinn under vilka alla lågutbetalande macaron-symboler blir en enda typ av lågutbetalande macaron. Efter att de har spelats återställs jordgubbstårtmätaren och insamlingen av symboler börjar igen.
  • Tårttävlingen aktiveras om alla tårtsymboler visas på sina tillhörande hjul. Under Tårttävlingen spelas vart och ett av Flour Power-spinnen ut i ordning, där varje funktion hänger kvar till nästa spinn. Tårttävlingen spelas med samma insats som spinnet som aktiverade funktionen.
  • För varje full stapel med tårtor som visas på sitt tillhörande hjul när Tårttävlingen aktiveras, kommer ett extra gratisspinn att spelas. De extra gratisspinnen har samma funktioner som spinn 5 i Tårttävlingen.
  • Symboler kan inte samlas in under Flour Power-spinn, Tårttävlingen eller spinnet som aktiverar Tårttävlingen. Det är inte möjligt att återaktivera Tårttävlingen när Tårttävlingen körs. Om Tårttävlingen vinns under ett Flour Power-spinn kommer det inte att spelas utan istället vinner man 80 gånger medelinsatsen (som är tillämpad för det aktuella Flour Power-spinnet).
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • RTP:96.04%