Fatz's Diner

SPELREGLER

Välkommen till FATZ´S DINER med GIGABLOX™, EXPAND & RESPIN och FREE SPINS.

GIGABLOX™

Mellan 2 och 5 hjul kan slås samman vid varje snurr och bilda ett kolossalt GIGABLOX-hjul. GIGABLOX är överdimensionerade symboler som fungerar som individuella symboler i formationer från 2x2 till 5x5.

Alla andra symboler än EXPAND & RESPIN kan landa som GIGABLOX.

EXPAND & RESPIN

Maximalt 1 Expand & Respin-symbol kan visas på varje hjul.

Mer än 1 Expand & Respin kan visas på rutnätet.

Om minst 1 Expand & Respin-symbol visas kommer ett respin att tilldelas.

Under respin expanderar GigaReel med 1 hjul mot den position som visade Expand & Respin-symbolen.

Om flera Expand & Respin visas på båda sidor om GigaReel kommer GigaReel att expandera över flera hjul.

Om Expand & Respin visas på båda sidor om GigaReel kommer GigaReel att expandera i båda riktningarna.

Om ytterligare Expand & Respn visas under respin, kommer ett nytt respin att tilldelas med ytterligare GigaReel expansion.

Respins fortsätter tills inga fler Expand & Respin visas.

Vinster utbetalas efter påbörjande spin, och efter varje respin.

När en Expand & Respin-symbol landar aktiveras ett respin, både under basspelet och under free spins.

EXPAND & RESPIN-symboler kan bara landa på hjul som inte är Gigareel.

Bonussymbol visas inte under respins i basspelet.

FREE SPINS

Att landa 5 eller fler bonussymboler ger FREE SPINS.

Antalet vunna Free Spins är 5 plus antalet bonussymboler.

Under free spins samlas alla Expand & Respin-symboler som visas in.

När 3 Expand & Respin-symboler har samlats in är minsta storlek på GigaReel 3 i det påbörjande spinnet för återstående free spins.

När 6 Expand & Respin-symboler har samlats in är minsta storlek på GigaReel 4 i det påbörjande spinnet för återstående free spins.

När 9 Expand & Respin-symboler har samlats in är minsta storlek på GigaReel 5 i det påbörjande spinnet för återstående free spins.

Ytterligare Expand & Respin-symboler som visas efter att 9 har samlats in kommer ej att samlas in.

En multiplikator läggs till den högst betalande symbolen (Flodhäst). Den startar på x3 och ökar med +3 varje gång en vinst med Flodhäst inträffar. Denna multiplikator återställs inte under FREE SPINS.

Alla Bonussymboler som visas under free spins kommer att ge 1+ extra free spin.

Free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret.

Minsta antal free spins som aktiveras är 10 (5 Scatters + 5).

Max antal free spins som aktiveras är 30 (25 Scatters + 5).

Om free spins tilldelas vid samma snurr som EXPAND & RESPIN, kommer free spins att spelas efter respin.

KÖP BONUS

Spelare kan betala x100 för att köpa Free spins med sitt val av insats. Spelare kommer att tilldelas 10-30 FREE SPINS.

Spelare kan betala x600 för att köpa Super-Free Spins med sitt val av insats. Spelare kommer att tilldelas 30 FREE SPINS. H1 multiplikator kommer också att starta på x9.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Wild-symboler ersätter vilka symboler som helst för att skapa vinster, förutom bonus scatter-symboler eller andra speciella symboler som inte definieras i vinsttabellen.
  • Individuella vinster summeras efter snurret och den totala vinsten visas antingen på eller under hjulen beroende på det kombinerade värdet.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att öppna panelen för olika alternativ.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Turbo-läge – Om denna funktion finns tillgänglig på din valda spelsida kan du ändra spelets hastighet.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL

• Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg (endast synlig när tillämpligt).
  • Insats – Visar nuvarande insats, kan klickas på för att öppna meny för insatsalternativ.
  • Insatsjustering – Ökar eller minskar nuvarande insats.
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen.
  • Autospel (om tillgängligt) – Spelare kan spela utan att behöva klicka på knappen inför varje snurr. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.
  • Meny – Öppnar meny för spelalternativ.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%
  • Om spelarens vinst överstiger 20 000x insats, kommer aktuell spelrunda att avslutas.

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 1 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 21/09/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILDSYMBOL
FREE SPINS GRATISSNURR
SCATTER SPRIDDA
EXPAND & RESPIN EXPANSION & OMSNURR
SUPER BIG WIN SUPERSTOR VINST
MEGA BIG WIN MEGASTOR VINST
EPIC BIG WIN EPISKT STOR VINST

Datum för senaste ändring: 2023-10-09