9K Yeti

Välkommen till 9K Yeti – det är dags för bestiga Everest i denna episka äventyrsslot!

SNABBA FAKTA

RTP 97%
Maxvinst 9012x insats
Max free spins 880
Volatilitet Hög
Genomsnittliga spins för att vinna Alla vinster: 5,2
Stort vinst (15x): 77
Free spins bonusvinst: 142
Episk vinst (100x): 1044

INTRODUKTION

9K Yeti är en slot på 6 hjul med 4096 vinstsätt skapad av 4ThePlayer.com. Vinstsätt tar bort vinstlinjer vilket gör det enklare att se var vinsten finns. En vinst formas av efterföljande symboler med start från första hjulet.

9K Yeti innehåller bergstoppshöga vinster, omaktiverar Snörstorm Free Spins tillsammans med 4ThePlayer´s unika BIG REEL Portrait Mode™.

SÅ HÄR SPELAR DU

Spelaren väljer sitt insatsbelopp genom att använda symbolerna + och – som finns ovanför eller nedanför spinknappen. Alla vinster är multiplicerade per insats. Se spelets vinsttabell för detaljer om vinstutbetalningar.

För att spela spelet trycker spelaren på spinknappen - den största knappen med 4 pilar. Om du spelar på en PC kan du använda mellanslag för spins om knappen är aktiverad i spelets meny.

När spins stannar höjs vinnande symboler ovanför hjulen.

Vinster betalar från vänster till höger förutom i BIG REEL Portrait Mode™ där en vinst betalas från toppen till botten.

BIG REEL Portrait Mode™

Vid spel i mobilen har spelaren möjlighet att spela klassiska små hjul eller på BIG REEL Portrait Mode™. Den här funktionen förstorar hjulen, staplar dem på varandra och spinner dem från höger till vänster och från topp till botten. Det här maximerar den visuella upplevelsen på mobilen utan att förändra spelupplevelsen.

Det här läget är endast tillgängligt i porträttläge i mobilen, vinstutbetalningar och spelfunktionen är oförändrade.

SYMBOLER

Free Spins Fotspår Scatter

3 eller fler Fotspår Scatters på alla hjul aktiverar free spins bonus med Snöstormsfunktionen. Scatters behöver inte vara på efterföljande hjul.

Everest Wild

Everest Wild-symbolen ersätter varje symbol förutom Fotspår Scatter.

Yeti

Yeti-symbolen är den högst utbetalande symbolen.

SNÖSTORM FREE SPINS BONUS

Snöstorms free spins aktiveras av 3 eller fler Fotspår Scatters på alla hjul. Insatsen för free spins kommer att sättas av värdet som free spins aktiverades på.

Antalet Fotspår Scatters avgör antalet free spins som delas ut:

• 6 Fotspår scatters = 88 free spins
  • 5 Fotspår scatters = 40 free spins
  • 4 Fotspår scatters = 15 free spins
  • 3 Fotspår scatters = 8 free spins

Under free spins så kan Fotspår Scatters aktiveras om för att utdela extra free spins.

• 6 Fotspår scatters = 50 extra free spins
    • 5 Fotspår scatters = 15 extra free spins
    • 4 Fotspår scatters = 8 extra free spins
    • 3 Fotspår scatters = 5 extra free spins

Det maximala antalet free spins är 880 – detta kan uppnås genom att upprepade gånger aktivera free spins i free spins bonus.

Under free spins kommer alla spin utan vinst som innehåller både Yeti- och Everest Wild-symboler att aktivera Snörstormsfunktionen.

Snöstormsfunktion

En snöstorm kommer att höja en eller fler Yeti- och Everest Wild-symboler och blanda dem med andra symboler, placera dem till en garanterad vinnande position och förvandla en icke vinnande spin till en vinnande!

HUR MAN RÄKNAR UT EN VINST MED 4096 VINSTSÄTT

För att beräkna totala vinstsätt så ska man lägga samman alla symbolvinster tillsammans. Alla vinstsätt summeras ihop efter snurren. För att beräkna en enskild symbolvinst räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen med start från längst till vänster. Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är 3 eller större med början från vänster hittar du motsvarande vinstsumma i vinsttabellen. Om något eller några av hjulen innehåller fler än 1 symbol av samma slag, kommer din vinst att multipliceras. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Om du exempelvis fått två symboler på hjul 1, tre symboler på hjul 2 och två symboler på hjul 3, blir din totala multiplikator 2*3*2=12 (total multiplikator).

SPELVALSMENY

Spelvalsmeny (öppnas genom knappen med 3 horisontella linjer) innehåller:

• Vinsttabell – Visar vinsterna för varje symbol och beskrivning av spelfunktioner
    • Ljud – För att avaktivera/aktivera spelljud
    • Mellanslag för spin – Endast tillgängligt på PC, om aktiverad kan spelaren trycka mellanslag för spin
    • Historik – För att se spelhistorik
    • Hjälp – Öppna det här för hjälp

ALLMÄN INFORMATION

Den engelska versionen av spelreglerna har tolkningsföreträde.

Om spelet avbryts under spelets gång kan spelaren spela om spelrundan efter att a startat om spelet.

Fel på spelet ogiltigförklarar alla spel och utbetalningar.

SPELPANEL

• Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Insats – Visar nuvarande insatsbelopp.
  • Plus- och minusknappar – Ökar och minskar storlek på insats.
  • Spin-knappen – Sätter igång spelet.

SLUMPGENERATOR

Hjulen snurras med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. För mer information, besök https://www.4theplayer.com/contact

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 31.10.2019. Vill du ha tillgång till någon tidigare version, fyll i kontaktformuläret på https://www.4theplayer.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD WILD
FREE SPINS GRATIS SNURR
CONGRATULATIONS GRATULERAR
YOU WON DU VANN
FREE SPINS LEFT FREE SPINS KVAR
BIG WIN STORVINST
MEGA BIG WIN MEGASTORVINST
EPIC BIG WIN EPISK STORVINST
START STARTA
LAST FREESPIN SISTA FREESPIN
SWIPE UP FOR FULL SCREEN SVIPA FÖR FULL SKÄRM

Datum för senaste ändring: 2022-12-14