Prissy Princess

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Tappra riddare och en livlig drake kämpar om en vacker jungfrus kärlek i Prissy Princess, en videobandit med 5 hjul som äger rum i en sjudande medeltida värld med 20 fasta vinstlinjer, där det finns massor av bonusfunktioner och jokeröverraskningar!
  • Prissy Princess har two jokersymboler (den strålande blonda prinsessan och den lekfulla eldsprutande draken) och tre utsmyckade spridda bonussymboler (den lila, gröna och blåa flaggan). Jokersymboler ersätter alla andra symboler på hjulen, förutom spridda symboler, för att hjälpa dig bilda vinstkombinationer.
  • Funktionen Sönderfallande torn startas i slutet av varje spinn med vinst. Alla hjul som har en position som är del av en vinstkombination kommer att kollapsa och snurra igen medan alla andra hjul står still. Denna funktion kan återaktiveras upp till maximalt fyra gånger, eller till dess att ingen vinstkombination finns. Om du överlever Sönderfallande torn länge nog och får en vinstkombination på det 4:e återspinnet kommer innehållet i skattkistan att visas, där du blir tilldelat antingen en slumpmässig multiplikator av total insats eller en slumpmässig multiplikator av total vinst!
  • Visas eller samlas alla tre spridda bonussymboler in (den Lila flaggan på hjul 1, den gröna flaggan på hjul 3 och den blå flaggan på hjul 5) startar bonusspelet Turnering. Ditt mål är att välja vilken deltagare som du tror kommer vinna i varje deltävling, men vem kommer att få prinsessans hand i slutet?
  • Drakens andedräkt kan slumpvis aktiveras när inga vinster bildas, där upp till tre symboler var som helst på hjulen blir jokereld. Funktionen kan inte aktiveras under återspinn som inträffar på grund av funktionen Sönderfallande torn. Jokereld ersätter alla andra symboler på hjulen, förutom spridda symboler, för att hjälpa dig bilda vinstkombinationer.
  • När ett hjul innehåller tre knektar aktiveras Drakens stolthet och en förlängd jokerdrake visar stolt upp sig och tar deras plats. Vanliga joker- och jokereldsymboler bidrar inte till att aktivera denna funktion.
  • RTP är 96.56%.
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.