Ted Cash Lock

Steg 1: Så här kommer du i gång

1. Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet.
    RTP : 95.07%

Steg 2: Så här spelar du

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstlinjerna vinner du. Alla vinnande linjer markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.
  • När minst 3 bonus-scattersymboler syns samtidigt aktiveras Ted-bonushjulet.
  • 6 eller fler synliga regnbågsfärgade Ted-scattersymboler var som helst ger gratissnurr.

Wildsymbol

• Wildsymbolen kan hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler, förutom scattersymboler.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
  • Wild ersätter alla symboler förutom scatter.

Ted-modifierare

• Under vilket snurr som helst i huvudspelet kan Ted dyka upp och lägga till extra bonus- eller regnbågsfärgade Ted-symboler på hjulen, vilket ökar chansen till en vinst.
  • I slutet av ett icke-vinnande snurr kan Ted dyka upp och ändra på hjulen så att en vinstkombination bildas.

Gratissnurr

• Spelaren tilldelas ett antal gratissnurr baserat på det antal regnbågs-Tedsymboler som visas.
  • Innan det första snurret i bonusrundan med gratissnurr kommer alla synliga regnbågsfärgade Ted-symboler att omges av en bronsram.
  • Om en regnbågsfärgad Ted landar på hjulen under ett gratissnurr kommer en bronsram att synas runt symbolen.
  • Om positionen redan omges av en bronsram uppgraderas den till silver. Om positionen redan omges av en silverram uppgraderas den till guld.
  • Om en regnbågsfärgad Ted landar på hjulen och en guldram redan finns där, kommer den att flytta Ted till en annan position på hjulen och lägga till eller uppgradera en ram.
  • Om 3 regnbågsfärgade Ted-scattersymboler landar på hjulen under gratissnurr får du ytterligare ett snurr.
  • När alla gratissnurr har spelats färdigt ändras positionerna som omges av en specialram till särskilda Ted-symboler. Därefter dyker Ted upp på skärmen och avslöjar kontantvärden på varje synlig Ted-symbol.
  • Totalinsatsen som användes för att aktivera gratissnurr används också under gratissnurr.
  • Efter att gratissnurren är slut visas totalvinsten för dina snurr. Alla eventuella vinster sätts in på spelarens konto varpå standardspelet återupptas.

Bonus-scatter

• BONUS-scattersymbolen kan dyka upp på vilket hjul som helst.
  • BONUS-scattervinster tilldelas utöver hjulvinster.
  • När minst 3 bonus-scattersymboler syns samtidigt aktiveras Ted-bonushjulet.

Ted-bonushjulet

• När minst 3 bonus-scattersymboler syns samtidigt aktiveras Ted-bonushjulet.
  • Snurra Ted-bonushjulet för att vinna 1 av 3 bonusrundor med gratissnurr.

Kolossala Ted-snurr

• Spelaren tilldelas 6 gratissnurr.
  • Innan det första snurret av gratissnurr sker ett försnurr som består av kolossala Ted-symboler. När symbolerna väl stannat ändras alla kolossala Ted-symboler på spelplanen till vanliga regnbågsfärgade Ted-symboler.
  • Alla regnbågsfärgade Ted-symboler på spelplanen omges av en bronsram.
  • Om en regnbågsfärgad Ted landar på hjulen under ett gratissnurr kommer en bronsram att synas runt symbolen.
  • Om positionen redan omges av en bronsram uppgraderas den till silver. Om positionen redan omges av en silverram uppgraderas den till guld.
  • Om en regnbågsfärgad Ted landar på hjulen och en guldram redan finns där, kommer den att flytta Ted till en annan position på hjulen och lägga till eller uppgradera en ram.
  • Om 3 regnbågsfärgade Ted-scattersymboler landar på hjulen under gratissnurr får du ytterligare ett snurr.
  • När alla gratissnurr har spelats färdigt ändras positionerna som omges av en specialram till särskilda Ted-symboler. Därefter dyker Ted upp på skärmen och avslöjar kontantvärden på varje synlig Ted-symbol.
  • Totalinsatsen som användes för att aktivera gratissnurr används också under gratissnurr.
  • Efter att gratissnurren är slut visas totalvinsten för dina snurr. Alla eventuella vinster sätts in på spelarens konto varpå standardspelet återupptas.

Laserpistolsnurr

• Spelaren tilldelas 6 gratissnurr.
  • Innan den första snurren med gratissnurr dyker Ted upp och skjuter med sin laserpistol vilket lägger till ett antal specialramar. Ramarna kan vara i vilken färg som helst.
  • Om en regnbågsfärgad Ted landar på hjulen under ett gratissnurr kommer en bronsram att synas runt symbolen.
  • Om positionen redan omges av en bronsram uppgraderas den till silver. Om positionen redan omges av en silverram uppgraderas den till guld.
  • Om en regnbågsfärgad Ted landar på hjulen och en guldram redan finns där, kommer den att flytta Ted till en annan position på hjulen och lägga till eller uppgradera en ram.
  • Om 3 regnbågsfärgade Ted-scattersymboler landar på hjulen under gratissnurr får du ytterligare ett snurr.
  • När alla gratissnurr har spelats färdigt ändras positionerna som omges av en specialram till särskilda Ted-symboler. Därefter dyker Ted upp på skärmen och avslöjar kontantvärden på varje synlig Ted-symbol.
  • Totalinsatsen som användes för att aktivera gratissnurr används också under gratissnurr.
  • Efter att gratissnurren är slut visas totalvinsten för dina snurr. Alla eventuella vinster sätts in på spelarens konto varpå standardspelet återupptas.

Superhöga snurr

• Spelaren tilldelas 6 gratissnurr.
  • Innan det första gratissnurret har positionerna där de synliga bonussymbolerna landade en guldram.
  • Om en regnbågsfärgad Ted landar inom synhåll under Superhöga snurr läggs en särskild guldram garanterat till runt symbolen.
  • Om en regnbågsfärgad Ted-symbol landar på en position som redan omges av en guldram placeras guldramen runt en slumpmässig, icke-guldfärgad position.
  • Om 3 regnbågsfärgade Ted-scattersymboler landar på hjulen under gratissnurr får du ytterligare ett snurr.
  • Efter att alla gratissnurr har spelats färdigt ändras alla positioner som omges av en specialram till de särskilda guldfärgade Ted-symbolerna. Därefter dyker Ted upp på skärmen och avslöjar kontantvärden på varje synlig Ted-symbol.
  • Totalinsatsen som användes för att aktivera gratissnurr används också under gratissnurr.
  • Efter att gratissnurren är slut visas totalvinsten för dina snurr. Alla eventuella vinster sätts in på spelarens konto varpå standardspelet återupptas.

Thunder Bet (beroende på operatörens inställning)

• Extrainsatsen kan aktiveras under grundspelet.
  • När den är aktiv ökar chansen att aktivera en bonus.
  • Kostnaden för extrainsatsen är ytterligare 0,25 gånger totalinsatsen.

Bonusinsats (beroende på operatörskonfiguration)

• Bonusköpet kan aktiveras under grundspelet.
  • Detta tar spelaren direkt till Ted-bonushjulet.
  • Ted-bonushjulet ger 1 av 4 bonusrundor med gratissnurr.
  • Bonusköp spelas till en kostnad om 100 gånger insatsen.

Autospel (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet autospelsinsatser du önskar spela.
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda inklusive gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv pott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Vinstinformation och spelregler

• 20 vinstlinjer är alltid aktiva i huvudspelet och i bonusrundorna med gratissnurr.
  • Linjevinster multipliceras med värdet av insatsen på den vinnande linjen.
  • Vinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
  • Alla vinstlinjesymboler måste dyka upp på en aktiv linje och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster. Endast den högsta linjevinsten på varje linje betalas ut.
  • Det går att vinna flera scatterfunktioner i ett och samma spel.
  • Scattervinster betalas ut utöver hjulvinster.
  • Gratissnurr spelas med samma antal linjer och insats per linje/totalinsats som i spelet som aktiverade dem.
  • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.

Datum för senaste ändring: 2022-11-30