Wishwood

Varje väg avslöjar hemliga skatter i Wishwoods mystiska skog! Följ med lyktgubben Poa och de andra skogsvarelserna på en klättring upp för det magiska trädet som växer djupt inne i skogen! Det här är inget vanligt ungträd – denna majestätiska och evigt gröna skapelse i skogen har flera mystiska funktioner i grundspelet, däribland Wispy Wilds och magiska multiplikatorer. Om du vinner kan du aktivera Tangled Symbols-funktionen, där vinnande symboler låser fast på hjulen och håller sig låsta tills det inte finns fler vinster. Aktivera Bonus Climb och plocka hem kontantvinster eller en av tre bonusrundor med gratissnurrar! Ju högre du klättrar, desto bättre belöningar!

• Så här satsar du

• Autosnurr-funktion

• Mystisk väljare

• Wispy Wilds-funktion

• Magisk Multiplikator-funktion

• Tangled Symbols-funktion

• Bonus Climb

• Amber Wilds-bonus

• Enchanted Wilds-bonus

• Top of the Tree-bonus

• Regler

• Övrig information

Så här satsar du

Wishwood har 20 vinstlinjer.

Meny för insatskonfiguration (spel för mobil/surfplatta)

Tryck på pilen för att öppna menyn för insatskonfiguration.
Tryck på kryssrutan för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

Linjer

Visar aktuellt antal vinstlinjer.
Insatsen är fast på 20 vinstlinjer.

Total insats

Visar den nuvarande totala insatsen i vald valuta.
Tryck på minusknappen (-) för att minska den totala insatsen.
Tryck på plusknappen (+) för att öka den totala insatsen.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurr-funktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurr med den valda totala insatsen.

För brittiska jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr, förlustgräns och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR, och väljer hur många snurr som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelas i ett visst antal snurr tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, eller saldot är för lågt för att snurra igen.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Mystisk väljare

På alla snurr i grundspelet kan 3 irrbloss dyka upp helt slumpmässigt framför hjulen. Välj ett irrbloss för att avslöja Wispy Wilds-funktionen, Magiska multiplikatorer-funktionen, eller gå direkt till Bonus Climb.

Mystiska väljaren och resulterande funktioner kan inte dyka upp på ett snurr som aktiverar Bonus Climb.

Wispy Wilds-funktion

Upp till 4 positioner på varje hjul förvandlas till jokersymboler.

Magiska multiplikatorer-funktion

En kombination av 3 eller 4 av följande multiplikatorer dyker upp mellan hjulen: 2x, 3x, 4x, 5x eller 10x. Linjevinster multipliceras med summan av alla multiplikatorer som rör symbolerna i en vinnande kombination.

Under magiska multiplikator-funktionen används "rikare" hjul.

Tangled Symbols-funktion

Under ett snurr i grundspelet kan vinnande kombinationer slumpmässigt låsa sig i sina positioner och få hjulen att snurra igen. Nya vinster fortsätter att låsa sig i sina positioner och hjulen snurrar igen tills inga nya vinster inträffar.

Tangled Symbols-funktionen kan inte förekomma på ett snurr som aktiverar den mystiska väljaren eller naturligt aktiverar Bonus Climb.

Mer laddade hjul används under Tangled Symbols-funktionens omsnurr.

Bonus Climb

Bonus Climb aktiveras när tre bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på hjul 1, 3 och 5, eller när Bonus Climb avslöjas under mystiska väljaren. När endast 2 bonussymboler dyker upp kan det hända att Poa sparkar på hjulen, vilket får en tredje bonussymbol att dyka upp.

Under Bonus Climb ska du ta dig upp i trädet för att avgöra vilken bonus du ska få. Klättra högre upp i trädet för bättre bonusar.

Tryck på hjulet för att snurra. Hjulet indikerar antalet grenar som du ska flytta upp i trädet, avancemang till nästa del av trädet, och när Bonus Climb är slut.

Om hjulet stannar på ett värde (från 1 till 3), ska du flytta de angivna grenarna upp i trädet.

Om hjulet stannar på {Advance}, avancerar du automatiskt till den första grenen som finns i nästa bonusdel av trädet.

Om hjulet landar på {Collect}, vinner du bonusen som anges i den sista delen som nås.

Gren

Tilldelad bonus

11

Top of the Tree-bonus

7–10

Enchanted Wilds-bonus

3–6

Amber Wilds-bonus

0–2

10x total insats

Att nå eller gå förbi den sista grenen ger dig Top of the Tree-bonusen.

Bonus Climb avslutas när ett hjul landar på ett {Collect} eller genom att nå eller gå förbi sista grenen.

Amber Wilds-bonus

Att aktivera Amber Wilds-bonusen ger 7 gratissnurrar. Efter varje gratissnurr låser jokersymboler som inte ingår i en vinnande kombination sig fast i sin position. Jokersymboler hålls låsta tills de är en del av en vinnande kombination eller när bonusen avslutas.

Hjul som används i Amber Wilds-bonusen skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Amber Wilds-bonusen kan inte återaktiveras.

Gratissnurrar spelas med samma totala insats och samma antal linjer som det snurr som aktiverade Bonus Climb.

Enchanted Wilds-bonus

Att aktivera Enchanted Wilds-bonusen ger 5 inledande gratissnurrar. Varje gång en irrbloss-symbol dyker upp någonstans på det mittersta hjulet, sparas varje irrbloss i en särskild ackumulator på skärmen. Samla totalt 3 irrbloss så blir alla ugglesymboler till jokrar och 5 extra gratissnurrar delas ut. Efter att ett tredje irrbloss har samlats in blir ugglesymbolen till en joker på hjulen på nästa snurr, och för alla efterföljande snurr i bonusen.

Alla extra set med 3 irrbloss uppgraderar ytterligare en symbol och/eller ger 5 extra gratissnurrar:

• 3 irrbloss: Ugglan blir en joker
  • 6 irrbloss: Ekorren blir också en joker
  • 9 irrbloss: Fjärilen blir också en joker
  • 12 irrbloss: 5 extra gratissnurrar delas ut

Efter att 12 irrbloss-symboler har samlats in, kan inga fler irrbloss samlas in. När en bonus är avslutad, töms alla irrbloss-ackumulatorer.

Hjulen som används i Enchanted Wilds-bonusen skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Irrbloss-symboler dyker endast upp på hjul 2, 3 och 4.

Enchanted Wilds-bonusen kan återaktiveras flera gånger upp till max 25 gratissnurrar per bonus.

Gratissnurrar spelas med samma totala insats och samma antal linjer som det snurr som aktiverade Bonus Climb.

Top of the Tree-bonus

Att aktivera Top of the Tree-bonusen ger 8 gratissnurrar.

Välj en av sex lådor för att avslöja en särskild expansionssymbol: Uggla, ekorre eller fjäril.

Under Top of the Tree-bonusen, aktiveras symbolexpansionen oavsett var på hjulen specialsymbolen dyker upp. Alla specialsymboler expanderar vertikalt och fyller hjulet. Därefter fylls alla hjul som är mellan specialsymbolen längst till vänster och den längst till höger också med specialsymbolen.

Linjevinster beräknas före och efter expansioner. Endast vinster som skapas från symbolexpansionen betalas ut vid den andra beräkningen.

Hjulen som används i Top of the Tree-bonusen skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Top of the Tree-bonusen kan inte återaktiveras.

Gratissnurrar spelas med samma totala insats och samma antal linjer som det snurr som aktiverade Bonus Climb.

Regler

Missbruk eller funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Alla linjevinster måste dyka upp på en spelad linje och på sammanlänkade hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje utbetalas. Linjevinster multipliceras med linjesatsningen på den vinnande linjen. Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop.

Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsstorlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se utbetalningstabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusrundan med gratissnurr och utfallet som aktiverade bonusen. Om vinsttaket har nåtts under bonusen, avslutas bonusen omedelbart oavsett om fler gratissnurrar återstår eller inte.

Övrig information

Förväntad återbetalning
I enlighet med god spelpraxis som fordras i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom i de fall när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller en serie av snurr, enligt spelreglerna. Oddsen att få ett visst resultat är alltid samma.

Oddsen varierar inte beroende på tidigare resultat, insatsstorlek, saldo, tid på dygnet, veckodag etc. Till exempel, om högsta vinsten slår in på ett visst spel, är chansen att vinna högsta vinsten på nästa spel exakt lika stor. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.

Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska avkastningen över ett väldigt stort antal spel av många spelare under en längre tid. Resultaten för en viss spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade genomsnittsutfall, i båda riktningarna. Ju färre spel du spelar, desto större avvikelse från den faktiska återbetalningen kan du komma att uppleva.

Teoretisk avkastning till spelaren (RTP) är:96.3%

Immateriell egendom
© 2017 IGT. Alla rättigheter förbehållna. Alla andra varumärken som används här ägs av IGT eller dess partners, och får inte användas utan tillstånd, och är där det anges med ®, registrerade hos USA:s patent- och registreringsverk (U.S. Patent and Trademark Office).