4 Diamond Blues Megaways

Om

Envideospelsautomat med6hjuloch217649Megaways™ att vinnaochfunktioner som:

• l RollingReels™ l Scatter-symbol l Wild-symbol l Bonushjul l Freespins-funktion
  • l Obegränsadmultiplikator under freespins

Spela spelet

• l VäljSatsaochväljdet totalaantalkrediter somduvillsatsaper spel.
  • l Dininsatsär desatsadekrediterna. l VäljknappenSpelaför att börjaspelet meddeninsatssomvisas. l De6hjulenkommer snurraochsedanstannaochvisaresultatet.

Inställningar

Ändradinaspelinställningar påföljandevis:

1. VäljMeny
  2. VäljInställningar.
  3. Väljdenaktuellainställningen: l Ljud: Slår påeller avljud l Snabbspel: Slår påeller avsnabbspel

l Snabbspelsförslag: Slår påeller avsnabbspelsförslag

Enbart dator l I vissaspelkandustartaspelet medmellanslag. l I vissaspelkandustoppaspelet medmellanslag.

Vägar och vinster

• l Det finnsupptill117649Megaways™ att vinna.
  • l Matchandesymboler måstevarapåintilliggandehjulfrånvänster tillhöger, medbörjan vidförstahjulet.
  • l Bonushjulet ingår iallavinster, omtillämpligt.
  • l Allavinster betalasut frånvänster tillhöger, utomscatter-vinster somutbetalasoavsett.
  • l Denhögstavinstenper vinnandekombinationbetalasut. Allavinnandekombinationer läggsihop. l Allavinster multiplicerasmeddet antalkrediter somsatsats.

Bonushjul

l Dukanhittaett bonushjulovanför devanligahjulen, vilket ökar dinchanstillvinst! l Bonushjulet lägger tillenextrasymbolpåhjul2, 3, 4respektive5. l Varjehjulkanhaupptill7symboler.

Rolling Reels™

• l RollingReels™ aktiverasefter varjevinst.
  • l Vinstsymboler tasbort ochersättsmednyaslumpmässigasymboler.
  • l RollingReels™ kangefleravinster iföljdför varjespel. l RollingReels™ är tillgängligaibasspelet ochfreespins.

Wild-symbol

l Wild-symboler ersätter allasymboler utomscatter-symboler. l Wild-symboler är baratillgängligapåbonushjulet.

Scatter-symbol

l Scatter-symbolenbehöver intedykaupppåintilliggandehjulför vinst. l Symbolenersättsintemedwild-symbolenmedmultiplikator. l Ingensymbolvinst förknippasmedscatter-symbolen.

Free spins

• l Dekrediter somsatsadesför att aktiverafreespins-funktionenanvändssominsatsför freespins.
  • l Få4scatter-symboler för att aktiverafreespinssomger 12freespins l När freespinsaktiverasger varjeytterligarespridningssymbol5extrafreespins.

Under free spins l Under freespinsbörjar vinstmultiplikatornpå1xochökar för varjevinst.

• l Freespins-vinstmultiplikatornär obegränsad. l Under freespinskanscatter-symbolenbaradykaupppåbonushjulet.
  • l Freespinskanåteraktiveras.
  • l Krediternasomsatsatsvidaktiveringavytterligarefreespinskommer användasför resterandefreespins. l Få3scatter-symboler för att få5extrafreespinsunder funktionen. l Få4scatter-symboler för att få10extrafreespinsunder funktionen.
  • l Allavinster läggsautomatiskt tillditt saldounder freespins.

Slutföra free spins l Detotalafreespin-vinsternakommer visas. l Efter det kandufortsättaspelasomvanligt.

Återbäring till spelare (RTP)

Återbäringtillspelare(RTP) är denteoretiskastatistiskaprocentsatsenavdentotala insatssummaniett specifikt spelsombetalasut somvinstsummamedtiden.

RTP - 96.40 %

RTP - KÖP FREE SPINS - 96.48 %

Datum för senaste ändring: 2021-09-17