Sun Tide

Allmän

I det här spelet är alla 9 vinstlinjer permanent aktiverade.
Ditt totala insatsbelopp är antalet mynt du satsar per vinstlinje multiplicerat med antalet vinstlinjer.
Du kan satsa upp till 5 mynt per vinstlinje.
För att omvandla ditt vinstbelopp i mynt till krediter multiplicera du antalet mynt som vunnits av den myntstorlek du satsar på.

Regelbundna symboler

• Regelbundna vinster skapas när samma symboler visas bredvid varandra, med en av symbolerna som visas på den första spolen.
  • En vanlig vinst betalas per vinstlinje. Om du har mer än en kombination, betalas du vinsten som har högsta värde.
  • Vanliga vinster visas i mynt på lönbordet.
  • Vanliga vinster beror på vad du satsar per vinstlinje.
  • Scatter- och bonusvinster läggs till i vanliga vinster.

Vild symbol

1

• Suppleanter för andra symboler för att slutföra vinster.
  • Ersätter inte scattersymbolen.
  • Agerar som en växande vild symbol på hjul 3 under det vanliga spelautomaten
  • Agerar som en växande vild symbol på rullarna 2, 3 eller 4 under de fria spinnen.
  • Expanderar endast om en vinnande symbolkombination är möjlig.
  • Skapar sin egen vinst när flera vilda symboler visas bredvid varandra, med en av symbolerna som visas på den första spolen.
  • En vanlig vinst betalas per vinstlinje. Om du har mer än en kombination, betalas du vinsten som har högsta värde.
  • Regelbundna vinnande regler gäller.

Scatter symbol

2

• Behöver inte visas bredvid varandra på en vinstlinje för att vinna.
  • Skapar en scattervinst när två eller flera visas var som helst på rullarna.
  • Ersättes inte av den vilda symbolen.
  • Scatter-vinster visas som ett multiplikatorns värde på lönebordet.
  • Scatter utbetalningar beror på din totala satsning.
  • Scatter- och bonusvinster läggs till i vanliga vinster.
  • Aktiverar gratis spins när tre eller flera visas på rullarna.

Gratis spins

Spin gratis!

2

• Aktiveras när tre eller flera scatter-symboler visas på rullarna.
  • Du får 15 gratis spins.
  • Aktiverar om tre eller flera scatter-symboler visas i en fri spinn. Du tilldelas ytterligare 15 gratis spins. Dessa läggs till i ditt kvarvarande fria spinsantal.
  • Den sista insatsen som du placerat i spelet används som fri spins satsning.
  • Vinster samlas automatiskt in under funktionen. Scatter- och bonusvinster läggs till i vanliga vinster.

Betalningsbara prestationer

• Spårar din vinnarstatus genom att markera symbolkombinationer du har vunnit.
  • När du vinner alla kombinationer för samma symbol markeras den.
  • Prestationerna markeras permanent på lönbordet, även om du lämnar spelet.
  • Vanliga spelvinster loggas som prestationer.
  • Wild symbol substitute wins är inte inloggade som prestationer.
  • Free spins vinner loggas inte som prestationer.

Snabbspinnning

Snabbspolning ökar snurrhastigheten för hjulen för att visa dina resultat snabbare. Detta påverkar inte spinnens resultat.

Tryck på Meny.
Tryck på Inställningar.
Peka på snabbvridning Av.
Om du vill inaktivera snabbvridning trycker du på snabbvridning På.

Den här funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Konfigurera mitt totala insats

Ditt totala insatsbelopp är antalet mynt du satsar per vinstlinje multiplicerat med antalet vinstlinjer.

Tryck på Meny.
Tryck på Inställningar.
Tryck på Myntstorlek och välj en myntstorlek.
Tryck på Mynt Bet och välj antalet mynt.

Byt från mynt till krediter

Du kan ändra din balans, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.

Tryck på Meny.
Tryck på Inställningar.
Tryck på Mynt för att konvertera till mynt, eller tryck på Krediter för att konvertera till krediter.
Den här funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

RTP