Genie Jackpots Cave of Wonders

INTRODUKTION

Genie Jackpots: Cave Of Wonders är en spelautomat med 5 hjul och 5 linjer inspirerad av de klassiska enarmade banditerna. Spelet har 16 funktioner, en mängd kontantvinster samt det klassiska spelet Cave Of Wonders.

Steg 1: Komma igång

1. KTryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel kan du helt enkelt trycka på stoppknappen som dyker upp där Autospel-knappen fanns tidigare tillsammans med antalet återstående snurr.

Steg 2: Så spelar du

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.
  • I takt med att du samlar nummer på hjulen går du upp i nivå. Fler än 8 aktiverar SUPER BOARD medan 4 på nivåmätaren utlöser BONUSEN.

Om du utlöser BONUSEN så får du antingen:

Plugg: Detta gör att en plugg, som markerar diverse olika platser på brädet där den landar, delas ut till spelaren. Boost: Boostar spelarens nivå. Vinstsnurr: Hjulen snurrar tills det inträffar en vinst.Omsnurr: Snurrar om hjulen en gång. Skottklättring: Du får 3 skott att klättra på stegen med. Lägg till igen: Lägger till numren som landade under det aktuella snurret igen, sedan får du besvara upprepningsfrågan JA/NEJ.

Om SUPER BOARD-nivåmätaren utlöses så startar toppspelet. Därefter kan en serie funktioner och kontantvinster vinnas genom att förflytta sig runt brädet baserat på numret mitt på brädet.

Nivåbonusen kan ge ett av följande:

• Funktion+: Ökar funktionsbrädet till vänster.
  • Pengar+: Ökar pengabrädet till höger.
  • Gratissnurr: Ger ytterligare 1 gratissnurr. Vinster adderas till potten.
  • Pil: Förflyttar spelaren till insidan av brädet.
  • Telefon: När du samlat ihop minst tre stycken aktiveras Deal or No Deal-bonusen.
  • Hjärta: Samlar du ihop tre stycken så får du ett extraliv.
  • Cash out: Avslutar banbonusen med möjlighet att vinna ett pris.
  • Multiplikator: En multiplikation av spelarens insats adderas till potten.
  • Bonus: Ger en bonus.
  • Överraskning: Ger en stoppare, cash out eller ett hjärta.

Bonus

Det finns 16 möjliga funktioner, alla visas till vänster om spelet. När de inkasserats gäller de för följande åtgärder:

• BIG MONEY - Spelet övergår till de stora pengarna.
  • DJINN IT TO WIN IT - grundspelets hjul snurrar tills en vinst inträffar och visar upprepat JA/NEJ. Om ja, snurras hjulen till ännu en vinst.
  • MAGIC MONEY - Spelaren får öppna ett valfritt guldkassaskåp som innehåller pengar. Fortsätter tills spelaren öppnar ett kassaskåp som innehåller INKASSERA.
  • CLOUD 9 - De 7 högsta värdena markeras på kontantstegen. Spelaren trycker på start för att stoppa markören och får motsvarande pris. Upprepade JA/NEJ tilldelas sedan på denna vinst.
  • CASH CREATOR - alla värdena markeras på kontantstegen. Spelaren trycker på start för att stoppa markören och får motsvarande pris. Upprepade JA/NEJ ges sedan, vid ja ges ytterligare ett kontantvärde.
  • LAMP IT UP - Spelet visar 3 silverkassaskåp som spelaren får välja mellan för att avslöja KLÄTTRA 1, 2, 3 eller inkassera. Vid Klättra går du vidare upp på stegen.
  • GOING FOR GOLD - En slumpmässig markör på de röda Cave Of Wonders-värdena. Spelaren trycker på snurra för att stoppa markören och får motsvarande pris.
  • MAKE A WISH - Visar 3 guldkassaskåp som spelaren får välja mellan för att avslöja en vinst.
  • REELS OF WONDER - huvudspelets hjul snurrar och spelaren ska trycka på start för att stoppa hjulen som då ger eventuella radvinster.
  • EASY MONEY - spelaren Hög/Låg-satsar sig fram längs stegen tills de förlorar riskspelet.
  • 3 WISHES - 3 chanser ges för att klättra uppför stegen.
  • GENIE-OUS - grundspelets hjul snurrar och spelaren trycker på SNURRA för att stoppa hjulen. Numren som visas klättrar ett motsvarande antal segment på kontantstegen.
  • MON-KEY BANK - Visar 3 silverkassaskåp som spelaren får välja mellan för att avslöja en vinst.
  • GENIE GAMBLE - ett riskspel där man flyttas upp/ned för kontantstegen.
  • HOT SHOT - En slumpmässig markör på de blå Cave Of Wonders-värdena. Spelaren trycker på snurra för att stoppa markören och får motsvarande pris. Ett upprepat JA/NEJ ges på vinsten.
  • DJINN SPIN - grundspelets hjul snurras till en vinstgivande kombination.

Cave Of Wonders

• Om du samlar in 3 kassaskåp medan du tar dig runt på funktionsbrädet aktiveras Cave Of Wonders-funktionen. När den är aktiv kan du välja att öppna Cave Of Wonders-funktionen eller spela vidare med chansen att uppgradera Cave Of Wonders-bonusen. Om du samlar in 5 kassaskåp aktiveras Cave Of Wonders där de 5 nedersta spadarna elimineras från spelet, och om du samlar 6 kassaskåp aktiveras Mega Cave Of Wonders där alla blå spadar elimineras.

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen.

Vinstinformation och spelregler

• Radvinster multipliceras med värdet av insatsen på relevant vinstrad.
  • Vinster från olika vinstrader adderas.
  • Samtliga vinstsymboler måste landa på en betald rad och vara på varandra efterföljande intilliggande symboler. (5 rader är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
  • FEL FÖRKLARAR ALLA VINSTER OCH SPEL OGILTIGA.

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är96.57%

Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (beroende på valuta. Övriga operatörsgränser kan gälla).