Blazin' Hot 7s Bigger Bonus

SÅ HÄR SPELAR DU

GRUNDSPELSREGLER

Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination. Vinster måste ske på intilliggande hjul, med början på hjulet längst till vänster. Vinster på olika vinstrader läggs samman. Vinsttabellen visar den aktuella insatskonfigurationen.

GOLIATSYMBOLER

GOLIATSYMBOLEN kan inte vara en WILD- eller BONUS-symbol. GOLIATSYMBOLEN kan delvis visas. GOLIATSYMBOLER kan visas på alla hjul. Högst 1 GOLIATSYMBOL kan visas åt gången.

WILD-SYMBOLEN

WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom BONUS-symbolen. WILD visas bara på hjul 2, 3, 4 och 5.

GRATISSNURRBONUS

Om 3 eller fler GRATISSNURR-symboler visas utspridda i vyn aktiveras GRATISSNURR-bonusen. När bonusen aktiveras med 3 BONUS-symboler ger det 8 GRATISSNURR, när den aktiveras med 4 symboler ger det 10 GRATISSNURR och när den aktiveras med 5 symboler ger det 12 GRATISSNURR. EN GOLIATSYMBOL visas vid varje GRATISSNURR. Det går inte att återaktivera bonusen. GRATISSNURRBONUSEN har en lägsta vinst-funktion.

LÄGSTA VINST-FUNKTION

När GRATISSNURR-bonusen utlöses aktiveras den LÄGSTA VINST-FUNKTIONEN och blir lika med din aktuella insats. Vid varje GRATISSNURR vinner du garanterat minst insatsvärdet. Om du får en hjulvinst som är högre än insatsvärdet höjs det lägsta vinstvärdet till den högsta hjulvinsten du fått dittills.

BUY PASS

Du kan välja att spela dina GRATISSNURR genom att trycka på knappen BUY PASS™. Den här funktionen kanske inte är tillgänglig beroende på var du befinner dig.

Kostnaden för funktionen BUY PASS™ visas på skärmen. Börja spela genom att trycka på BEKRÄFTA.

Hjulen snurrar till en position med minst 3 BONUS-symboler och din GRATISSNURRBONUS börjar.

BUY PASS™-funktionen har en förväntad avkastning på ej tillämpligt/92,12 %/93,97 %/96,06 %.

JURIDISKT MEDDELANDE

I enlighet med praxis för rättvist spel är varje spelresultat helt oberoende av alla andra.

Chanserna att få ett visst resultat är alltid samma varje gång ett spel påbörjas.

Den förväntade avkastningen för detta spel är 87,04 %/92,15 %/94,01 %/96,08 %. Det här återspeglar den teoretiska avkastningen sett över många spel.

Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är varumärken som tillhör Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM och © 2023 Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.

Datum för senaste ändring: 2023-09-21