Dragon's Inferno

Basspel

• WILD och DRAGON är wild för alla symboler förutom FEATURE.
  • WILD visas bara på hjul 1, 2, 4 och 5.
  • DRAGON visas bara på hjul 3.
  • Hjul 1 och 2 innehåller ett antal intilliggande positioner som, innan hjulen börjar snurra, slumpmässigt ersätts med 1 symbol från vinsttabellen förutom FEATURE och DRAGON.
  • Vinsttabellen visar aktuella insatsinställningar.
  • Endast högsta vinst per vinstkombination betalas ut.
  • Radutbetalningar måste inträffa på angränsande hjul, med början längst till vänster.

FUNKTION

• Tre eller fler spridda BONUS-symboler aktiverar Free Spins.
  • 5 utspridda BONUS-symboler ger 40 free spins.
  • 4 utspridda BONUS-symboler ger 20 free spins.
  • 3 utspridda BONUS-symboler ger 10 free spins.
  • Under free spins lägger 3 eller fler utspridda BONUS-symboler till ytterligare free spins till antalet återstående free spins.
  • Under free spins dubbleras samtliga vinster.
  • Funktionen Replicating Symbol kan utdelas under Free Spins.
  • Under free spins används en alternativ hjuluppsättning.
  • Vinnande kombinationer för dessa hjul är exakt samma som basspelet.
  • Under Free Spins gäller samma insats per rad och samma aktiva vinstrader som under den spinn som löste ut funktionen.

REPLICATING SYMBOL FEATURE

• DRAGON WILD i en radvinst utlöser Replicating Wild Feature™.
  • Under funktionen Replicating Symbol beräknas vinster och en av symbolerna som använder en DRAGON för en vinstkombination väljs. Vald symbol används för att ersätta ett slumpmässigt antal symboler och därefter beräknas vinster igen.
  • DRAGON WILD och WILD stannar kvar under Replicating Wild-funktionen.
  • Endast högsta vinst per vinstkombination betalas ut.
  • Radutbetalningar måste inträffa på angränsande hjul, med början längst till vänster.
  • Symbolersättningsserien kommer endast att uppstå en gång under Replicating Wild.
  • DRAGON WILD visas bara på hjul 3.
  • WILD visas bara på hjul 1, 2, 4 och 5.

VINSTRADER

• Vinster på flera vinstrader räknas samman.
  • Den totala radsatsningen måste delas upp lika mellan varje aktiv vinstrad; därför är inte alla totalsatsningar tillgängliga.
  • Totalinsatsen är antalet rader multiplicerat med kontantinsatsen för varje rad.
  • Endast aktiva vinstrader kan ge vinster
  • Fel annullerar samtliga spel och vinster.
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler