Reel 'Em In A Bit Fishy

Så här spelar du

Det här spelet är ett slotspel med 6 hjul och utbetalningar för alla rader (729 sätt) med en GRATISSNURR-bonus. Bonusen aktiveras när 3 eller fler SCATTER-symboler visas på någon av hjulen under grundspelet.

JOKERHAJSYMBOL

Under GRATISSNURR-bonusen kan en HAJ dyka upp och göra upp till 5 hjulsymboler till JOKRAR.

Symboler som är JOKRAR ersätter inte symbolerna SCATTER, SVÄRDFISK, ELEKTRISK ÅL eller FISKESPÖ.

FISKERULLE

Under hjulen finns en horisontell FISKERULLE. Varje position på hjulet kan visa VINSTBJÄSSE, SVÄRDFISK, ELEKTRISK ÅL eller en tom plats. I början av varje spel flyttas hjulet ett steg åt vänster och en ny symbol läggs till på platsen längst till höger.

Om en FISKESPÖ-symbol visas på hjul 2, 3, 4 eller 5 fångas den symbol som visas på FISKEHJULET och ger motsvarande pris.

Om en FISKESPÖ-symbol visas där FISKERULLEN har en tom plats delas inget pris ut.

Vinster från VINSTBJÄSSEN multipliceras av insatsen.

Symbolerna på FISKERULLEN ändras när din insats justeras.

ELEKTRISK ÅL

Den ELEKTRISKA ÅLEN är en VÄXANDE WILD-symbol som växer för att fylla hjulet. Alla priser som delas ut som innehåller en ELEKTRISK ÅL multipliceras med upp till x4.

ELEKTRISK ÅL ersätter inte symbolerna SCATTER, SVÄRDFISK eller FISKESPÖ.

Högst 2 ELEKTRISK ÅL-symboler kan visas samtidigt.

Multiplikatorer multiplicerar varandra.

GRATISSNURRBONUS

Gratissnurrbonusen aktiveras när 3 eller flera symboler visas var som helst i vyn.

Gratissnurr kan också aktiveras genom att få en SVÄRDFISK på kroken, eller en kombination av både SCATTER- och SVÄRDFISK-symboler. Nedan finns en tabell som visar antalet snurr som delas ut i alla situationer:

Det går inte att återaktivera bonusen.

BUY PASS

Du kan välja att spela dina GRATISSNURR genom att trycka på knappen BUY PASS™. Den här funktionen kanske inte är tillgänglig beroende på var du befinner dig.

Kostnaden för BUY PASS™ visas på skärmen. Börja spela genom att trycka på BEKRÄFTA.

Hjulen snurrar till en position med minst 3 BONUS-symboler och din GRATISSNURRBONUS börjar.

JURIDISKT MEDDELANDE

I enlighet med gällande praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.

Chanserna att få ett visst resultat är alltid samma varje gång ett spel påbörjas.

Den förväntade avkastningen för detta spel är 94,02%. Det här återspeglar den teoretiska avkastningen sett över många spel.

Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga.

Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är trade dress tillhörande Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM och © 2022 Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.

Datum för senaste ändring: 2022-12-07