Wild Blood 2

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 90 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster delas ut för intilliggande symbolkombinationer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera linjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats som spelrundan som aktiverade funktionen – om inget annat anges. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Wild Blood 2 är ett 6-hjuls videoslotspel med 4 096 vinstlinjer.

WILD-symbolen visas på hjul 2, 3, 4, 5 (som enskilda symboler) och hjul 6 (som staplad symbol). Staplad WILD-symbol ger endast vinst på 1 vinstlinje. WILD-symbolen ersätter alla symboler utom SCATTER. SCATTER-symbolen visas på alla hjul.

VAMPIRE BAT RE-SPIN aktiveras med staplad WILD på Hjul 6. Staplad WILD flyttar till Hjul 1 och 1 RE-SPIN delas ut. Den här funktionen kan inte återaktiveras. BLOODLUST FREE SPINS kan inte aktiveras under RE-SPIN.

BLOODLUST FREE SPINS aktiveras med 3, 4, 5 eller 6 SCATTER-symboler, vilket ger 10, 15, 20 eller 25 FREE SPINS, beroende på antal symboler. Välj 1 av de 3 alternativen.

LAURA: Varje enskild WILD-symbol sprids ut, en position uppåt eller en position nedåt. Aktiveras VAMPIRE BAT RE-SPIN förvandlas alla LAURA-symboler på hjul 2, 3, 4 och 5 till extra WILD-symboler under RE-SPIN.

MARGARET: Varje enskild WILD-symbol samlas in. Samlas 4 enskilda WILD-symboler in utökas vinstmultiplier med 1 upp till ett maximum om x5 och ger ytterligare 2 FREE SPINS. När multiplier utökas tillämpas den på nästa spinn. Aktiveras VAMPIRE BAT RE-SPIN förvandlas alla MARGARET-symboler på hjul 2, 3, 4 och 5 till extra WILD-symboler under RE-SPIN. SCATTER-symbolen är inte tillgänglig på hjulen när detta alternativ väljs.

REBECCA: Varje enskild WILD-symbol kan multiplicera vinster med x2 eller x3. Multipliers kombineras upp till ett maximum om x81. Aktiveras VAMPIRE BAT RE-SPIN förvandlas alla REBECCA-symboler på hjul 2, 3, 4 och 5 till extra WILD-symboler under RE-SPIN.

Om LAURA eller REBECCA väljs, kan funktionen återaktiveras med 2, 3, 4, 5 eller 6 SCATTER-symboler, vilket ger ytterligare 4, 6, 8, 10 eller 12 FREE SPINS, beroende på antal symboler.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa)

RTP: 94.14%

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2022-08-17