Gangsta City Slot

MainGame

Spelets mål:

Gangsta City Slot är ett slotspel med 68 vinstlinjer, 5 rullar och 3 symboler på var sin sida och 4 symboler på rullarna i mitten. När 3 eller fler bonussymboler visas på rullarna, aktiveras bonusspelet och spelarna har möjligheten att spela ett av de 4 bonusspelen. Gratisspel kan inte reaktiveras med gratisspel. Wanted-nivåer ger en extra snurrning till spelaren under ordinarie spel.

Information om spelet:

• Spelet har 68 fasta vinstlinjer.
  • När du börjar spela är den totala insatsen förinställd.
  • Den totala INSATSEN är antalet linjer multiplicerade med INSATSBELOPPET.
  • INSATSBELOPPET kan ändras med hjälp av knapparna 4 och 5.
  • Klicka på snurrknappen om du vill SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningar görs enligt VINSTTABELLEN.
  • Betalningslinjevinster multipliceras med det "satsade beloppet per linje" och läggs till andra betalningslinjevinster.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen med åtminstone en symbol som inte är wild utdelas på varje vinstrad.
  • Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Alla symboler förutom bonusen betalas från vänster till höger.
  • Utbetalning för den högst betalande symbolen (Bil) betalas ut om 5 wilds visas på en vinstlinje.
  • Wild-symbolen ersätter alla symboler förutom bonussymbolen och endast det högsta vinstbeloppet betalas.
  • Vid vinst uppdateras det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både real-money och play-money modus, förutom att autosnurr-optionen inte är tillgänglig i play-money modus.

Så här spelar du:

• Välja "BETS" (insats): När du deltar i spelet, ställs en förinställd insats/linje in för alla 68 linjer i slotmaskinen. Du kan höja insatsen med ett klick på 4 knappen till höger om "SPELINSATSEN" eller så kan du sänka spelinsatsen med ett klick på 5 knappen till vänster. Satsningen justeras inte till nästa möjliga insats om ditt saldo sjunker under den totala satsningen. Klicka i stället på 6 knappen som visas längst ned på spelskärmen.
  • LINJER:  68 linjer väljs automatiskt.
  • HÖGSTA SATSNING: Klicka på knappen 6 för att spela med MAXIMAL INSATS . Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsningen per linje". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ned på spelskärmen.
  • Vinsttabell: Vinsttabellen ser du om du antingen klickar på 70 knappen längst ned på spelskärmen bredvid spelinställningarna och ljudsymbolerna eller om du klickar på 7 knappen till vänster på spelskärmen.
  • För att komma tillbaka till spelet klickar du på knappen 8 i vinsttabell-rutan eller utanför vinsttabell-rutan.
  • Snurrknappen: Klicka på SPIN (snurra)  9 symbolen för att starta rullarna. När rullarna stannat, betalas eventuellt vinnande kombinationer på de valda linjerna, enligt Vinsttabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av gula rutor och animerade symboler i dessa. Det totala vinstbeloppet visas längst ned i rutan, nedanför "VINST".
  • Volym:  symbolen aktiverar spelets musik. Klicka på knappen  för att stänga av volymen .
  • AUTOSPEL: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för spel med "hands free". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal rotationer som valts i slider-menyn. Du kan välja upp till 1 000 spins och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. Spelare från Storbritannien med en UKGC användare, har 100 spins.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurrar automatiskt tills vinstsumman är lika med eller högre än summan som angavs i den numeriska textrutan..
      • Snurra så länge förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
        • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
        • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
        • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurr tillåten.
    • Om temaspel utlöses: Spelet snurras automatiskt tills nästa temaspel startar.

rsz_auto_spin_panel

• För att använda auto spin funktionen, klickar du på "AUTOSPIN" knappen 10 längst ned på spelskärmen. När autospelsfönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Välj i listmenyn där så är möjligt. Klicka på START för att aktivera valda alternativ och starta spelet. Klicka på "Stoppa autospin" knappen 11 för att stoppa AUTOSPIN funktionen och för att komma tillbaka till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta med spelet.
  • "AUTO SPIN" optionen är inte aktiv i play-money modus.
  • Upprepa insats/ändra insats: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att åter spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Tillgodohavande: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort önskad satsning visas under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren. Ditt spelsaldo visas längst ned i spelskärmen.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna, klickar du på knappen Spelinställningar  längst ned på spelskärmen mellan vinsttabellen och ljudsymbolerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen för ljudeffekterna med att röra på volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera spelvinst-ljudet.
  • Omgivande ljud: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera bakgrund-ljudet.
  • Snabbsnurrning: Om du väljer denna option är spelet snabbare än en ordinarie spin.
  • Du snurrar med mellanslag: Spelare kan använda mellanslag för att snurra igång spelet.

rsz_game_settings_panel

Spelregler:

• Spelaren kan spela med 68 fasta vinstlinjer.
  • Utbetalningar görs enligt vinsttabellen.
  • Total bet (total insats) är 68 gånger INSATSEN/LINJE.
  • SPIN startar spelet med den aktuellt valda INSATSEN och 68 fasta vinstlinjer.
  • Vinstlinjevinster multipliceras med "satsningsbelopp per linje".
  • Endast den högsta vinnande kombinationen med åtminstone en symbol som inte är wild utdelas på varje vinstrad.
  • Samtidiga vinster på olika linjer läggs till den totala vinstsumman.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger.
  • Utbetalning för den högst betalande symbolen (Bil) betalas ut om 5 wilds visas på en vinstlinje.
  • Wild-symbolen ersätter alla symboler förutom bonussymbolen och endast det högsta vinstbeloppet betalas.
  • Om tre eller fler bonussymboler visas var som helst i hjulmodus, aktiveras en bonusomgång.
  • Vid vinst uppdateras det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både real-money och play-money modus, förutom att autosnurr-optionen inte är tillgänglig i play-money modus.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Wanted Level funktion:

• Spelaren kan få ett telefonsamtal efter att en spin gjorts och de möjliga resultaten är:
    1. Dags att starta: 1 extra re-spin delas ut till spelaren.
    2. Inte idag: Ingen re-spin delas ut.
  • Under en re-spin ändras hjulen enligt den aktuella "Wanted"-nivån.
  • Resultaten inom en "Wanted"-nivå ser du om du klickar på stjärnorna under "Wanted"-texten i det övre vänstra hörnet inom spelet.
  • "Wanted"-progressen har 5 nivåer: Hood Rat, Thug, Captain, Mafia Boss, The Don.
  • Bonussymbolen visas inte under "Wanted"-nivåerna 1, 2, 3 och 4.
  • "Wanted"-nivåer som samlats av spelaren rensas när spelet laddas pånytt/kopplas av.

Hood Rat:

• Efter en re-spin, bränner en cigarett slumpmässigt symbolerna (A, K, Q, J) till Wilds.
  • Spelaren kommer till nästa nivå när samtliga rutor / bjälkar är fyllda i respektive nivå.

Thug:

• Efter en re-spin ändrar ett basebollträ ett helt hjul till Wilds.
  • Samtliga vinster i den här "Thug"-nivån multipliceras med 3.
  • Spelaren kommer till nästa nivå när samtliga rutor / bjälkar är fyllda i respektive nivå.

Kapten:

• Efter en re-spin skjuter ett maskingevär 1 eller 2 symboler fram till Wilds på hjul 1, 2 och 3 på slumpmässiga positioner.
  • Samtliga vinster i den här "Captain"-nivån multipliceras med 3.
  • Spelaren kommer till nästa nivå när samtliga rutor / bjälkar är fyllda i respektive nivå.

Mafia Boss:

• Efter en re-spin skjuter en revolver slumpmässigt en av symbolerna Q, K, A, Hund och Tjuv som sedan förvandlas till gigantiska symboler på rullarna 2, 3 och 4.
  • Samtliga vinster i den här "Mafia Boss"-nivån multipliceras med 3.
  • Spelaren kommer till nästa nivå när samtliga rutor / bjälkar är fyllda i respektive nivå.

The Don:

• Under re-spins stannar rosor på hjul 1 och 2 som bonussymboler. Om en bonussymbol visas på ett av hjulen 3, 4 eller 5, startas bonusfunktionen.
  • Inga utbetalningar delas ut för symboler under denna re-spin.
  • Spelaren stannar i "The Don" nivån tills den aktiva sessionen är stängd/avkopplad.

Bonusspel:

• 3 eller fler bonussymboler som visas var som helst startar bonusfunktionen.
  • Efter ett klick på "Start", delas bonusen ut beroende på navigatorns stopp-position.
  • Bonusomgången kan inte startas igen inom en bonusomgång.
  • Bonusspel (funktioner) spelas på de linjer och med den satsning som gällde i det startande spelet.
  • Alla vinster som görs under bonusspel läggs till dina totala vinster.

Free Spins Town:

• 5 gratisspel delas ut.
  • Rullarna 2, 3 och 4 stoppas med en gigantisk symbol per snurrning.
  • Samtliga utbetalningar i det här bonusspelet multipliceras med 3.
  • Bil- och Wild-symboler är ingen gigantisk symbol i det här bonusspelet.

West Side Turf wars:

• En stadskarta visas med åtta "?", där spelaren kan välja en efter en ända tills "Collect" (samla in) visas.
  • Alla regionsvinster ger den totala vinsten.

Helicopter Wilds:

• 10 gratisspel delas ut till spelaren.
  • För varje gratisspel visas en helikopter som skjuter 1 eller 2 symboler till Wilds på hjulen 1, 2 eller 3.
  • Samtliga utbetalningar i det här bonusspelet multipliceras med 3.

South Side Spins:

• Välj en av portföljerna för att aktivera 6, 9 eller 12 gratisspel.
  • För varje gratisspel delas en extra re-spin ut. Under denna re-spin, stannar hjulen 1 & 5 samtidigt som hjulen 2, 3 & 4 snurrar.

Webbläsarpanelens kommandon:

12

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Inbetalning rsz_deposit_button för att lägga till pengar till ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Den teoretiska avkastningen till spelaren för det här spelet är mellan 93,15 % och 95,14 % - ju högre wanted-nivåerna är, desto högre är avkastningen.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer mjukvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas ned mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" 6 längst ned på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.