Respin Circus

Nyckeldata

Funktion

Värde

Linjer

Alla vägar, 64 vägar att vinna

Hjul

6 hjul

Rader

4 rader

Hitfrekvens

~18.42%

Namn

Respin Circus

Insatsstrategier

Många spelare byter insatsnivå baserat på spelresultat i tidigare omgångar. Det kan skötas automatiskt med Insatsstrategier.

1. En Insatsstrategi är ett förbestämt insatsmönster som ändrar insatsnivå beroende på ett antal regler.

2. En spelare kan ändra eller stänga av Insatsstrategi efter varje spelrunda.

3. Autospel (Auto Spin) fungerar i kombination med Insatsstrategier.

4. Aktivera en Insatsstrategi genom att välja ursprungsinsats och klicka på Spin-knappen.

5. Insatsstrategier förändrar inte det teoretiska utfallet i spelet.

6. Optimizer justerar insatsen uppåt eller nedåt till närmaste insatsnivån under vald %. Förblir aktiv på lägsta insatsnivå.

7. Insatsstrategier är listade i vinstplanen.

Spelregler

1. Respin Circus är en slot med 6 hjul, 4 rader och 64 vinstlinjer.

2. Spelet har 12 olika insatsnivåer för varje valuta.

3. Varje insats är 100 mynt.

4. Vinstkombinationer betalas från vänster till höger. Endast den högsta vinsten per vinstlinje betalas ut.

5. En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spinknappen.

6. Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll nere Spinknappen för att välja antal rundor att spela automatiskt eller använd Auto Spinknappen.

7. Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.

8. Vinster presenteras i spelarens valuta eller i mynt. Spelaren kan själv ändra i Inställningar.

9. Respin Circus spelas i två lägen; normalläge och bonusläge med free spins.

10. En vinstlinje med tre eller fler identiska symboler triggar respin-funktionen. Alla instanser av symbolen längs en vinstlinje behålls sticky under återstående respins. Respins fortsätter så länge ytterligare anslutande identiska symboler eller wilds landar.

11. Den högst värda symbolen behålls sticky och aktiverar respin-funktionen om det finns flera vinstlinjer med olika symboler i samma spinn i normal- eller i bonusläget. De andra vinstlinjerna betalas ut innan respins startar.

12. Vinstlinjer med mer värdefulla symboler än den samlade symbolen under pågående respins triggar en uppgradering. Alla insamlade symboler övergår till den mer värdefulla symbolen från den nya vinstlinjen och ett nytt respin triggas.

13. Vinstlinjer med lägre värda symboler än den samlade symbolen under pågående respins betalas ut efterhand de uppstår men de behålls inte för efterföljande respins.

14. Den samlade vinsten betalas ut när respins-funktionen är över.

15. Wild-symboler (kaniner) förekommer på hjul 2, 3, 4, 5 och 6 och ersätter alla symboler utom free spins-symbolen. Alla wilds är sticky under respins.

16. Kaninsymbolen (wild) kan dra en multiplikator som sträcker sig från x2 till x4 och kan även expandera till en 1x4 stor wild när den landar.

17. Wild-symbolens multiplikator appliceras på alla vinstlinjer som passerar genom symbolen. Om det finns fler kaninsymboler längs samma vinstlinje adderas deras multiplikatorer för att tillsammans utgöra den multiplikator som appliceras.

18. En kombination av 3 eller fler free spins-symboler (scatters) någonstans på skärmen i normalläget triggar bonusläget. Alla free spins-symboler på skärmen behålls sticky om respins pågår. Ytterligare free spins-symboler låses in under återstående respins. Bonusläget aktiveras när respins är över.

19. Bonusläget börjar med de insamlade free spins-symbolerna inlåsta och en respin-funktion aktiveras med enbart free spins-symboler på glesa hjul. Respins avslutas när inga ytterligare free spins-symboler landar eller när hela skärmen är fylld med 24 free spins-symboler. Varje free spins-symbol ger ett free spin. Free spins startar när respin-funktionen är över.

20. Om en vinstlinje med tre eller fler identiska symboler och tre eller fler free spins-symboler förekommer i samma spinn i normalläget behålls alla instanser av symbolen längs vinstlinjen och free spins-symbolerna sticky under efterföljande respins.

21. Varje free spins-symbol i bonusläget ger ett extra free spin.

22. Free spins pausas om respin-funktionen triggas och återupptas när respin-funktionen är avslutad.

23. Utbetalningen sker i slutet av bonusläget.

24. Insatsen kan inte ändras under ett pågående spin eller i bonusläget.

25. Den teoretiska utbetalningen (RTP) i Respin Circus är 96.3%

26. Högsta vinsten i spelet är 250 000 coins.

27. I händelse av fel annulleras alla insatser och vinster.

Datum för senaste ändring: 2019-07-02