4 Corners Of Rome

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 5 rader.
Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.
Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Vinstregler

Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.
Vinstvärdet uppnås genom sammanlagda vinster under hela free spins-sessionen.

Regler för vinstrader

En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.
Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.
Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.
Antalet vinstrader som spelas är fast.
Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Spelet innehåller 40 vinstrader.

Scatter-symboler

Bonussymboler är scatter-symboler.
Scatter-symboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4.

Scatter-symboler dyker endast upp på hjul i basspelet.
Den här symbolen ger inte vinst.

Multiplikatorsymboler

Få en multiplikatorsymbol för att få 1 Lock and Load-multiplikator.
Den här symbolen dyker bara upp i free spins.

Wild-symboler

Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler.
Wild-symbolen dyker upp i Lock and Load-funktionen.

Lock and Load-multiplikator

Få 2 scatter-symboler eller en multiplikatorsymbol för att få 1 Lock and Load- multiplikator.
Insamlade multiplikatorer visas i multiplikatorns visningsvärde.
Samla upp till maximalt x5.
Den ackumulerade multiplikatorn appliceras på Lock and Load-vinsterna.
Multiplikatorn återställs till x1 efter en Lock and Load-bonus i basspelet.
I free spins återställs multiplikatorn inte till x1 förrän till slutet av free spins-bonusen.

Lock and Load

Matcha 2 symboler i diagonalt motsatta hörn för att aktivera en låsande rad.
Att aktivera en låsande rad startar Lock and Load-bonusen.
Symboler på den låsande raden byts ut för att matcha den aktiverande symbolen.
Om båda diagonala motsatta hörnen matchar aktiveras 2 låsande rader.
Symbolpositionen där 2 låsande rader korsas uppgraderas till en wild-symbol.
Symbolerna på de låsande raderna är låsta till hjulen.
Hjulen snurras om tills inga fler vinnande kombinationer bildas.

Om en symbol annan än den aktiverande symbolen stannar på en låsande rad under omsnurr förvandlas den symbolen till en wild-symbol.
Vinster delas ut när funktionen är avslutad.
Lock and Load-multiplikatorn appliceras på vinsterna.

Free spins-bonusval

Få 3 scatter-symboler för att aktivera bonusväljaren.
Välj 1 av 3 tillgängliga free spins-bonuslägen.
3 free spins-läget spelas med upp till 4 hörn som blir wild-symboler.
6 free spins-läget spelas med upp till 3 hörn som blir wild-symboler.
9 free spins-läget spelas med upp till 2 hörn som blir wild-symboler.
Free spins-bonusen startar när ett free spins-läge har valts.

Free spins

Det finns en garanterad Lock and Load för varje free spin!
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Free spins spelas automatiskt.
Free spins kan inte omaktiveras.

Fulladdad-bonus

Lås hela hjul under funktionen Lock and Load för att aktivera Fulladdad-bonusen.
Fulladdad-bonusen ger extra free spins.
I 3 free spins-läget delas 3 extra spel ut.
I 6 free spins-läget delas 2 extra spel ut.
I 9 free spins-läget delas 1 extra spel ut.
Denna funktion är tillgänglig i free spins.

Köpfunktion

Satsa eller köp free spins-funktionen!
Öka eller minska chansen för en satsningsvinst.
En lyckad satsning aktiverar free spins-funktionen.

Köp free spins-funktionen med 100 % chans.
Lock and Load-multiplikatorn betalas ut slumpmässigt om free spins aktiveras via funktionen.
Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.
Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.
Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.
Ljud: Aktiverar spelljud.
Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.
Total vinst: Visar den senaste totala vinsten.
Saldo: Visar nuvarande saldon.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

Knappen Spelregler: Visar vinsttabeller och spelregler.
Knappen Bank: Visar banksidan.
Knappen Hem: Avslutar spelet.
Knappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Ytterligare information
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.
Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Vinstvärdet uppnås genom sammanlagda vinster under hela free spins-sessionen.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.
Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Återbäringen till spelare varierar i spelets olika stadier och lägen.
Övergripande RTP: 96,13 %.
3 free spins-läget: 96,19 %.
6 free spins-läget: 96,06 %.
9 free spins-läget: 96,06 %.
Köpfunktionens RTP: 89,57 %
3 free spins-läget med köpfunktion: 89,74 %.
6 free spins-läget med köpfunktion: 89,53 %.
9 free spins-läget med köpfunktion: 89,43 %.
Sannolikheten att aktivera vissa spelhändelser kan ändras under spelet beroende på spelets aktuella tillstånd eller dina framsteg.

Översättning av speltermer

Lock and Load - Säkra och ladda

Datum för senaste ändring: 2022-06-20