Wheels of Flame

Spelautomat med 5 hjul och 30 rader

Att spela spelet:

• Startskärmen visar spelets funktioner.
  • Tryck på -knappen för att starta spelet.
  • För att öppna insatsinställningarna trycker du på mynt-knappen.
  • Tryck på - eller + till vänster respektive höger om TOTALINSATS för att välja totalinsatsen.
  • Tryck på mynt-knappen och sedan på TURBOLÄGE för att aktivera turboläge, vilket får hjulen att snurra snabbare. Samtidigt som ett antal vinstanimationer och -ljud hoppas över. Tryck på TURBOLÄGE-knappen igen för att avsluta turboläge.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Under hjulsnurren ändras SNURRA-knappen till ■. Tryck på ■ för att avsluta snurranimationen och visa snurresultatet omedelbart.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Håll nere snurra-knappen och använd skjutreglaget för att visa listan över alternativ. Tryck för att välja antalet snurr som ska spelas automatiskt och tryck sedan på STARTA AUTOSPEL.
  • Det går även att ställa in autospel på TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills Gratisspel-funktionen aktiveras eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på .

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på i-knappen.
  • Det går att rulla i vinsttabellen.
  • För att stänga referenssidorna och återvända till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Vinstrader:

• Spelet spelas med ett fast antal, 30, aktiva vinstrader.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • Vinstkombinationer måste börja från hjulet längst till vänster, och samma symbol måste befinna sig på varandra efterföljande hjul på samma vinstrad.
  • Totalinsatsen visar hur mycket som sammanlagt satsas under en enskild snurr. Utbetalningar som visas i vinsttabellen multipliceras med radinsatsen. Radinsatsen är totalinsatsen delad med 30.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Spelets WILD-symbol är symbolen som pryds av ordet ”WILD”.
  • WILD-symboler ersätter alla andra symboler för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Funktion med Flame-symboler

• Alla symboler kan visa sig som en flame-symbol under vilken snurr som helst.
  • Om minst 3 angränsande flame-symboler stannar på samma rad aktiveras funktionen Wheels of Flame.
  • Det finns 3 hjul som kan aktiveras av flame-symboler: hjulet med 3 Flame-symbolerhjulet med 4 Flame-symboler och hjulet med 5 Flame-symboler.

Wheels of Flame

• Wheels of Flame aktiveras i funktionen med Flame-symboler.
  • Vilket hjul som snurras beror på hur många flame-symboler som aktiverade funktionen.
  • 3 flame-symboler aktiverar det minsta hjulet, 4 aktiverar det medelstora hjulet och 5 aktiverar det största hjulet.
  • Ju större hjul, desto större priser.
  • Följande priser kan tilldelas (olika hjulsektorer är olika sannolika):
    • kontantpriser på upp till x500;
    • upp till 50 gratisspel;
    • omsnurr med upp till 12 tillagda wildsymboler på hjulen;
    • ett snurr av hjulet i nästa storlek.

Gratis spel:

• Under funktionen Wheels of Flame kan hjulet stanna på ett nummer. Numret visar hur många gratisspel du vunnit.
  • Det lilla hjulet ger 5–8 gratisspel.
  • Det medelstora hjulet ger 8–12 gratisspel.
  • Det stora hjulet ger 12, 24 eller 50 gratisspel.
  • När antalet vunna gratisspel visas trycker du på  för att börja.
  • Fler gratisspel kan vinnas medan du använder dina ursprungliga gratissnurr.
  • När du har spelat 500 gratisspel eller fler under en och samma session kan du inte längre återaktivera gratisspel.
  • Efter funktionens slut visas totalvinsten från funktionen i ett popup-fönster.
  • Tryck på  för att återgå till huvudspelet.

Funktionsinsatsläget:

• I huvudspelet kan du aktivera funktionsinsats-läget och öka dina chanser att aktivera Wheels of Flame-funktionen.
  • Tryck på funktionsinsats för att sätta på eller stänga av läget.
  • När du spelar i funktionsinsats-läget ökas din totala insats.
  • Aktivering av funktionsinsats förändrar inte radinsatsen.

Utdelning till spelaren:

• Lägsta teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 95.51% och maximal teoretisk utdelning till spelaren (RTP) är 95.55%.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.

Angående frånkopplingar:

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-23