Big Kahuna

Allmänt

• I det här spelet är alla 9 vinstrader permanent aktiverade.
  • Du kan satsa upp till 5 mynt per vinstrad.
  • Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.
  • Ordinarie vinster skapas när samma symboler visas bredvid varandra på en vinstrad, och en av symbolerna visas på det första hjulet.
  • En ordinarie vinst betalas ut per vinstrad. Om du har fler än en kombination, betalas vinsten ut för den som har högst värde.
  • Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.
  • Ordinarie vinster visas i mynt i vinsttabellen.
  • Ordinarie vinster beräknas genom att multiplicera beloppet i vinsttabellen med det antal mynt du satsar per vinstrad.
  • Du omvandlar vinstbeloppet i mynt till krediter genom att multiplicera antalet vinstmynt med myntstorleken.

Jokersymbol

• Ersätter endast fruktsymboler för att bilda vinster.
  • Ersätter inte spridningssymbolen.
  • Ersätter inte bonussymbolerna.
  • Skapar sin egen vinst när flera jokersymboler visas bredvid varandra på en vinstrad, med en av symbolerna på det första hjulet.
  • Regler för ordinarie vinst gäller.

Spridningssymbol

• Måste inte visas bredvid varandra på en vinstrad för att ge vinst.
  • Skapar en spridningsvinst när minst två visas någonstans på hjulen.
  • Ersätts inte med jokersymbolen.
  • Spridningsvinster visas som ett multiplikatorvärde i vinsttabellen.
  • Spridningsvinster beräknas genom att multiplicera beloppet i vinsttabellen med det totala antalet mynt du satsar.

Välj en maskbonus

• Aktiveras när minst tre bonussymboler visas bredvid varandra på en vinstrad, men en symbol på det första hjulet. Inga vinster betalas ut för den här symbolen.
  • Välj Tiki Masks tills du hittar en samlarsymbol.
  • När du hittar en samlarsymbol avslöjas de återstående Tiki Mask-symbolernas bonusbelopp. För varje återstående bonusbelopp belönas du med ett tröstpris bestående av dubbla insatsen per vinstrad.
  • Du vinner summan av alla vinstbelopp som avslöjades före samlarsymbolen, samt tröstprisbeloppet.
  • De visade vinsterna har redan multiplicerats med din sammanlagda insats. Det är bara bonusvinstbeloppet som visas.

Vulkanbonus

• Aktiveras när minst tre bonussymboler visas bredvid varandra på en vinstrad, men en symbol på det första hjulet. Inga vinster betalas ut för den här symbolen.
  • Välj en frukt och avslöja ett slumpat bonusvinstbelopp.
  • De visade vinsterna har redan multiplicerats med din sammanlagda insats. Det är bara bonusvinstbeloppet som visas.

Snabbspel

Vid snabbspel ökas hjulens rotationshastighet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar inte spinresultatet.

Aktivera snabbsnurr i spelet så här:

1. Skjut höger till inställningar.

2. Tryck på snabbspel Av.

Stäng av snabbspin med ett tryck på snabbspel .

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Konfigurera min totala insats

Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.

1. Skjut höger till inställningar.

2. Tryck på Myntstorlek och välj en myntstorlek.

3. Tryck på Mynt per rad och välj antal mynt.

Ändra mitt insatsbelopp

Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.

Tryck på Satsa och välj det totala antal mynt eller krediter som du vill satsa per snurr.

I det här spelet kanske det inte går att satsa med krediter.

Byt från mynt till krediter

Du kan ändra ditt saldo, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.

Tryck på Mynt om du vill omvandla till krediter eller tryck på Krediter om du vill omvandla till mynt.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.