CRY WOLF

SPELETS MÅL:

• CRY WOLF är ett spelautomatspel med 5x3 hjul och 25 fasta vinstrader både en FRISNURRS-runda och en POT-funktion där spelaren kan vinna upp till tre JACKPOTTER, Mega, Major eller Mini. POT-funktionen aktiveras genom att samla in sex Moon-symboler från hjulen. FRISNURR aktiveras av tre Scatter Sunset-symboler i vyn.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": En standardsatsning ställs in när du går in i spelet. Du kan höja insatsen genom att klicka på knapparna   Knapparna eller > på var sin sida om SATSA-mätaren.
  • MAX SATSNING: Klicka på MAX SATSNING om du vill satsa det högsta möjliga beloppet. Detta alternativ avaktiveras om ditt saldo inte är tillräckligt stort.
  • Betalningstabell: Betalningstabellen kan du se genom att klicka på "i"-knappen på panelen bredvid satsningspanelen. Du kan återvända till spelet genom att klicka på X  på  betalningstabellsidan .
  • Snurra: Knappen SNURRA i mitten startar spelet.
  • Volym: Volymikonen  aktiverar spelets musik. Klicka på volymikonen för att stänga av ljudet.
  • KREDITER: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort den önskade satsningen visas i SALDO-mätaren, d.v.s. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.
  • AUTOSNURRA: Välj AUTOSNURRA för att spela "hands-free".
  • Om du vill använda autosnurrafunktionen klickar du på knappen "AUTOSNURRA" längst ner på spelskärmen. När autosnurrafönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Välj i rullgardinsmenyn där så är möjligt. Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt klickar du på knappen Stoppa autosnurrning för att stoppa AUTOSNURRA-funktionen och återvända till spelskärmen.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras i det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till högst 1 000 spel och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. För spelare i Storbritannien kommer funktionen autosnurr att inaktiveras.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills vinstbeloppet är lika högt eller överskrider det belopp du valt.
    • Snurra tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
      • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
      • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
      • (((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurrning tillåten.
    • Om temaspel utlöses: Spelet snurrar tills nästa temaspel startar.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
  • Alternativet "AUTOSNURRA" är inte aktivt i spel med gratispengar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din satsning kan du öka eller minska satsningen som visas på spelskärmen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen "Inställningar" längst ner på spelskärmen mellan Betalningstabell och ljudikoner.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna och omgivande ljud genom att flytta volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller deaktivera spelvinstljud.
  • Omgivande ljud: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera bakgrundsljudet.
  • Spel med mellanslagtangent: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta ett spel.

MOBILALTERNATIV:

• Klicka på  hamburgarmenyikonen  för att visa alternativ som  betalningstabell, insatsinställningar, autosnurr, inställningsknapp,  i-knappen och kassan.
  • Tryck på Hem-alternativet för att återvända till lobbysidan.
  • Tryck på Betalningstabell-alternativet för att se sidan med betalningstabell .
  • Tryck på Tillbaka-knappen för att återvända till spelet.
  • Tryck på Volym-ikonen för att spela upp eller stänga av musiken.
  • Tryck på ‘$’-alternativet för att gå till insättningssidan.
  • Klicka var som helst på skärmen för att lämna alternativen.
  • Tryck på insatsikonen för att ändra insats-/radvärdena och spela med önskad insats.

SPELREGLER:

• Cry Wolf-spelet spelas med 25 fasta vinstrader.
  • Välj SNURRA för att starta spelet med den aktuellt valda INSATSEN (BET).
  • SATSAT belopp kan ändras med hjälp av knapparna - och +.
  • Utbetalningar görs enligt betalningstabellen.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger räknat från hjulet längst till vänster.
  • Betalningsrader multipliceras med beloppet "satsning per rad" och läggs till andra vinstrader.
  • Endast den högsta vinsten på varje vald rad delas ut.
  • Wild (Wolf) ersätter alla symboler utom Scatter Sunset- och Moon-symboler.
  • Scatter Sunset- och Wild (Wolf)-symboler har ingen utbetalning i huvudspelet eller i frisnurr. Moon-symboler har ingen utbetalning i huvudspelet.
  • Alla Moon-symboler som visas är samlade i ett spår med sex positioner
  • Samtidiga vinster på olika betalningslinjer läggs till ditt totala vinstbelopp.
  • Samla sex Moon-symboler så aktiveras POT-funktionen. Moon kan stanna kvar mellan spelen på en slumpmässig basis som indikeras av HELD-panelen.
  • När två funktioner utlöses under ett snurr, kommer POT-funktionen att triggas först följt av frisnurrsfunktionen.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren i detta spel varierar från 92,75 % till 94,00 %.
  • Max RTP uppnås genom att använda lika insats per linje.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Den maximala vinsten i det här spelet är begränsad till 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller frisnurr eller POT-omgången. Mini-, Major- och Mega-jackpottvinster kommer också att inkluderas för den maximala vinsten. Ytterligare radvinster, återsnurrsfunktionsvinster, POT-funktionvinster eller Mini-, Major- och Mega-jackpottvinster kommer att förverkas om den högsta vinsten uppnås under spelet..

GRATISSPELET:

• Tre Scatter Sunset-symboler som visas på hjul 1, 3 och 5 kommer att utlösa frisnurrsfunktionen och fem frisnurr kommer att tilldelas spelaren..
  • Under frisnurr snurrar hjul 2, 3 och 4 tillsammans som en jättesymbol.
  • Under frisnurr visas Scatter Sunset-, Moon- och Wild (Wolf)-symboler bara på Giant-hjulet, och de distribueras inte på hjul 1 och 5.
  • En Giant Moon-symbol aktiverar POT-funktionen och ger nio månar i matrisen före POT-funktionen.
  • En Giant Scatter Sunset-symbol återaktiverar fem frisnurr i frisnurrsfunktionen..
  • Giant Wild (Wolf)-symbolen ersätter alla tillämpliga symboler och ger en vinst på minst fyra lika.
  • Alla insatser under frisnurr är desamma som det utlösande snurret.
  • Alla utbetalningar under frisnurr görs i enlighet med vinsttabellen.

HÅLLA-FUNKTIONEN

• Alla Moon-symboler som visas samlas till ett spår med sex positioner.
  • POT-funktionen aktiveras när du samlar in sex eller fler Moon-symboler och tre frisnurr delas ut.
  • Moon kan stanna kvar mellan spelen på en slumpmässig basis som indikeras av HELD-panelen.
  • Moon-symbolerna består av insats och plattform.
  • Antalet insamlade Moon-symboler seedas i matrisen i början av POT-funktionen.

POT-funktionen:

• POT-funktionen aktiveras när sex eller fler Moon-symboler samlas in under huvudspel
  • Giant Moon-symbolen i frisnurrsrundan utlöser också POT-funktionen.
  •  Inledningsvis kommer tre frisnurr att delas ut.
  • De insamlade Moon-symbolerna kommer att tas med i POT-funktionen och distribueras slumpmässigt i 5x3-matrisen.
  • Eventuella efterföljande Moon-symboler som landar under frisnurr kommer också att läggas till och låsas.
  • Om en eller flera Moon-symboler landar kommer antalet frisnurr att återställas till tre..
  • Funktionen slutar när alla frisnurr är klara eller när en spelare vinner MEGA-bonus..
  • Varje Moon-symbol som landar i POT-funktionen kommer att ha ett slumpmässigt multiplikatorvärde på 1 ggr – 100 ggr, vilket kommer att multipliceras med den totala insatsen.
  • Moon-symboler med multiplikator 30 ggr och 100 ggr betraktas som Mini- och Major-bonusar.
  • Megabonus kommer att delas ut när alla positioner i matrisen är fyllda med Moon-symboler.
  • Mini-, Major- och Mega-bonusjackpottar är fasta jackpottar, och inget belopp kommer att bidra med spelarsatsningar.
  • Pot-funktioner som utlöses från frisnurr kommer endast att utlösa Mini- och Major-bonusar.
  • I slutet av POT-funktionen kommer alla värden som visas på de låsta Moon-symbolerna att samlas in till vinster tillsammans med eventuella pottvinster.

Feature Enhancer:

• Feature Enhancer lägger till extra Moon-symboler på hjulen och ökar chanserna att aktivera POT-funktionen.
  • Feature Enhancer ökar jackpottbonusarna och Moon-multiplikatorerna med 2 ggr.
  • Feature Enhancer ökar spelarinsatsen med 1,5 ggr
  • Feature Enhancer påverkar inte insats per rad.

WEBBLÄSARPANELENS KOMMANDON:

• Klicka på Spelregler  om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Riktiga/Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på Insättning knappen om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen spelloggar är bara tillgänglig när du spelar med riktiga pengar.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du förlorar täckningen mitt i grundspelet, kommer spelet att fortsätta där du kopplades bort, annars får du reda på resultatet med ett klick på "Spelloggar" knappen när du loggat in dig igen.
  • Om du kopplas bort mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2.Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" längst ner på spelskärmen och gör en insättning.
  • Gå till alternativet Kassa $  och gör din insättning i mobilen.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2023-01-17