Samba Carnival

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Samba Carnival är en 5-hjuls video slot spel som inbjuder dig att gå med i den färgglada paraden i Rio och samba din väg till framgång! Upp till 15 linjer kan aktiveras med en satsning på upp till 5 mynt av en vald dominans per rad. Linjer är numrerade och alltid aktiveras i numerisk ordning (1, 2, 3, 4, etc). Ett pris delas ut för en rad intilliggande matchande symboler längs en aktiv linje. Endast den högsta vinsten per rad tilldelas.
  • Spelet innehåller en wild symbol (marakas) och en bonus scattersymbol (trummor). Den vilda symbolen kan ersätta alla andra hjul symboler förutom scatter symboler för att hjälpa innefattar vinnande kombinationer. Det multiplicerar också prismängden för varje vinnande kombination den bidrar till att skapa med en faktor av 2 till 5!
  • När tre trum-symboler visas någonstans på hjulen, börjar Bongo bonusrundan. Slå på en av de tre uppsättningar av trummor för att vinna upp till 150 gånger din totala insats!
  • Spelet innehåller också en valfri Gamble-runda som ger en möjlighet att multiplicera den totala vinsten på någon dragning i huvudspelet genom att korrekt gissa färgen eller sviten på ett dolt kort. Spelrundan kan spelas upp till fem gånger i rad för en total prissumma på upp till 2500 mynt.
  • RTP är 95.79%.
  • Du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet som du vill spela med i inställningsdialogen. Starta hjulen för att starta en ny omgång. När hjulen stannar jämförs symbolerna med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Ändra Insats- För att ändra din insats, gå in i inställningsdialogen där du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet. Du kommer åt inställningsdialogen genom att klicka på knappen märkt Inställningar eller genom att klicka i området där mynt, myntvärde och antal linjer visas.
  • Aktivera ytterligare linjer- Antalet linjer per omgång ökas då du klickar på + knappen.
  • Avaktivera linjer- Antalet linjer per omgång minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka mynt/linjer- Antalet mynt per linje ökas då du klickar på + knappen.
  • Minska mynt/linjer- Antalet mynt per linje minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka myntvärde- Klicka på + om du vill öka myntvärdet.
  • Minska myntvärde- Klicka på - om du vill minska myntvärdet.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med de mynt, linjer och myntvärden som är inställda. Auto spel läget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller då ett bonusspel har startats.
  • Maxinsats- Satsar det maximala antalet mynt och linjer som går med ditt tillgängliga saldo och startar hjulen.