Bugs Party

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

Bugs Party är ett videobingospel där du följer ett par galna mexikanska insekter på party hela natten lång! 30 bollar kommer slumpmässigt att dras från totalt 60 stycken bollar. Du kan ändra och spela upp till fyra kort, var och en med 15 slumpmässigt valda nummer.

Extrabollsfunktionen aktiveras om du är ett nummer ifrån att vinna ett pris på x8 eller mer. Du kan köpa upp till 10 extrabollar, var och en med en kostnad som baseras på sannolikheten att vinna.

Du kommer till Bonusspelet genom att vinna med fyrkantsmönstret som visas på skärmen. Plocka och välj färggranna syltburkar, där du finner priser som väntar på dig! I en del burkar finns multiplikatorer som ökar dina vinster för nästa burk som du väljer. Akta dig för den hungriga grodan och det arga insektsmedlet som förstör festen och avslutar Bonusspelet om de väljs! Du kan emellertid hålla partyt igång genom att välja rätt instrumentsymbol!

RTP är 94.24%.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med de mynt, linjer och myntvärden som är inställda. Auto spel läget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller då ett bonusspel har startats.