Wizard of Oz Emerald City

Spelhjälp

Introduktion till spelet

• Wizard of Oz™: Road to Emerald City är en spelautomat med 3 hjul, 9 rader och 7 bonusomgångar.
  • 3 eller fler smaragder på hjulen ger tillgång till bonusväljaren där du kan välja bonus.

Glinda the Good Witch™ boosterspel

• Glinda™ aktiveras endast direkt från grundspelet, och fungerar endast för bonusen som sedan väljs.
  • Glinda™ visas igen vid slutet av bonusomgången och kan antingen multiplicera vinsten eller ge extra kontanter.

Dorothy™-gratissnurr

• Dorothy™ aktiveras direkt från grundspelet och kan ha en Glinda™-multiplikator.
  • Bonusen kan aktiveras varje gång 3 smaragder visas på hjulen.
  • Den kan också aktivera de andra bonusarna (förutom Glinda) genom att samla 3 smaragder över ett antal snurr.

Cowardly Lion™-multiplikatorer

• Denna bonus kan aktiveras direkt från grundspelet, med eller utan en Glinda™-multiplikator.
  • Den kan även aktiveras direkt från en Dorothy™-gratissnurr.
  • Bonusen är en enskild snurr där hjul ett har särskilda jokervinster med radvinstmultiplikatorer.

Tin Man™ vinnande snurr

• Denna bonus kan aktiveras direkt från grundspelet, med eller utan en Glinda™-multiplikator.
  • Den kan även aktiveras direkt från en Dorothy™-gratissnurr.
  • Bonusen gäller tills du får ett vinnande resultat.
  • Varje smaragd som delas ut under bonusomgången ökar multiplikatorvärdet för det slutliga vinstresultatet.

Scarecrow™ kråkpriser

• Denna bonus kan aktiveras direkt från grundspelet, med eller utan en Glinda™-multiplikator.
  • Den kan även aktiveras direkt från en Dorothy™-gratissnurr.
  • Bonusen delar ut kontanter eller multiplikatorer över 3 omgångar.
  • Alla kontantvinster läggs ihop, och sedan tillämpas eventuella multiplikatorer för att öka vinsten.

Wicked Witch™-gratissnurr

• Denna bonus kan aktiveras direkt från grundspelet, med eller utan en Glinda™-multiplikator.
  • Den kan även aktiveras direkt från en Dorothy™-gratissnurr.
  • Bonusen består av 3 gratissnurr med ett permanent jokerhjul.
  • De flygande aporna gör alla smaragder till jokrar.

Toto™ smaragdstegar

• Denna bonus kan aktiveras direkt från grundspelet, med eller utan en Glinda™-multiplikator.
  • Den kan även aktiveras direkt från en Dorothy™-gratissnurr.
  • Denna bonus består av ett obegränsat antal gratissnurr där alla smaragder som samlas in läggs till en stege med ökande kontantvinster.
  • Bonusen fortsätter tills du fått tre snurr utan vinstrader eller smaragder.

Så här spelar du

Välj insats –

• Ändra INSATS med "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din totala insats. Börja spela genom att trycka på SNURRA.

Vinstrader

• Spelet innehåller 9 vinstrader.
  • Alla radvinstbelopp visas i spelets vinsttabell.
  • Visa dessa genom att trycka på "?"-knappen.

Datum för senaste ändring: 2018-12-31