El Jackpotto

INTRODUKTION

El Jackpotto är en spelautomat med 5 hjul och 20 rader som är baserad på solskenshistorien om El Jackpottos förvandlig till en stor Luchadormästare, El Jackpotto. Bli en stor Luchadormästare och vinn STORT!

Steg 1: Komma igång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Satsa mellan 0,20 £ och 500 £ (beroende på operatörens inställning samt valuta) genom att välja din insats i listan över alternativ.
  2. Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel kan du helt enkelt trycka på stoppknappen som dyker upp där Autospel-knappen fanns tidigare tillsammans med antalet återstående snurr.

Steg 2: Så spelar du

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.
  • Om minst 3 bonusscatter-symboler dyker upp på hjulen aktiveras bonushjulet El Jackpotto.

Hjulvinster

• Radvinster multipliceras med insatsbeloppet på den vinnande raden.
  • Alla vinster på alla rader läggs ihop och bildar totalvinsten.
  • Alla radvinst-symboler måste befinna sig på en aktiv linje och på angränsade linjer med start från hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
  • Scattervinster adderas till radvinster.

Wildsymbol

• Wildsymbolerna kan hjälpa till att bilda radvinster genom att fungera som andra symboler.
  • Wildsymbolerna kan inte fungera som scattersymboler eller bonussymboler.
  • Endast den högst betalande vinsten per rad betalas ut (om till exempel 3 wildsymboler bildar en vinst eller om de symbolerna används tillsammans med en annan symbol för att bilda en vinst med 4 symboler ger endast den högsta av dem vinst).
  • Wildsymbolerna är: El Jackpotto Wilds, El Pollo Chicken Wilds, El Muscular Stacked Wilds, El Capitan Wilds, Colossal Wild, Mustard Wild och Standard Chilli Wilds.

El Jackpotto-modifierare

• El Jackpotto kan aktiveras under vilken snurr som helst. Följande specialfunktioner kan den mexikanska El Jackpottoförsäljaren aktivera:

Chilli Wilds – Kolla när El Jackpotto stänker ner hjulen med stekheta chilisymboler.

Mustard Wilds – Kolla när El Jackpotto stänker ner hjulen med Mustard Wilds som droppar ner för att skapa en staplad wild..

Tomato Sauce – Kolla när Buritto stänker ner hjulen med tomatsås, varpå tomatsåsen försvinner och blottlägger en hemlig symbol.

Colossal Fart Spin – Kolla när El Jackpotto fiser på hjulen vilket leder till att jättelika symboler framträder. Stannar en bonussymbol aktiveras bonusen.

Fart Shuffle – Kolla när El Jackpotto fiser på hjulen vilket leder till att hjulen blandas om och skapar fler vinster.

Bonus Boost – Kolla när El Jackpotto fiser på hjulen så att ytterligare bonussymboler läggs till vilket ger fler chanser att aktivera bonusen.

Bonusaktivering

Du kan aktivera bonusen genom att få fram minst 3 bonussymboler på hjulen. Ingen vinst betalas ut för att uppnå det – bara tillträde till en av bonusrundorna.

Om spelaren aktiverar bonusen med 4 bonussymboler tas bonusen längst ner (Smack that Ass) bort från bonushjulet. Om spelaren aktiverar bonusen med samtliga 5 bonussymboler går denne automatiskt direkt till Big Money Bonus.

Det finns 5 unika bonusar vilka bestäms av bonushjulet El Jackpotto.

Du snurrar hjulet som därefter stannar på en av 5 funktioner och avslöjar vilken bonus som vunnits.

Om du snurrar hjulet och landar på Smack that Ass Bonus tilldelas du Smack that Ass-bonusen.

Om du snurrar hjulet och landar på Pound for Pound tilldelas du Pound for Pound-bonusen.

Om du snurrar hjulet och landar på El Jackpotto Rocket Free Spins tilldelas du bonusen El Jackpotto Rocket Free Spins.

Om du snurrar hjulet och landar på Ready to Rumble Free Spins tilldelas du bonusen Ready to Rumble Free Spins.

Om du snurrar hjulet och landar på Big Money aktiveras Big Money Bonus.

Smack that Ass Bonus

Väl en piñata – vilken förblir din – för att starta funktionen. Välj därefter piñatas för att ta bort olika priser. Efter ett visst antal kommer El Jackpotto ge dig ett anbud som du antingen kan Ta eller Neka. Om du tar dig till slutet kan El Jackpotto erbjuda dig att byta ut din piñata.

Pound for Pound Bonus

Efter en kort skärmövergång får du se en andra bonusskärm föreställande ringen med titelbältena.

Bonusen delas in i tre nivåer; på nivå 1 väljer du från titelbälten i brons, på nivå två är bältena i silver och på nivå 3 väljer du bland titelbälten i guld.

Du belönas med prispengar i olika storlekar genom att blottlägga fighters. Ju längre du tar i funktionen, desto större prispengar. Blottlägg en El Jackpotto för att aktivera Big Money Bonus.

El Jackpotto Rocket Free Spins

Spelaren får börja med 5 freespins. El Jackpotto kan med en raket fastspänd på ryggen visa sig bredvid hjulen under vilken snurr som helst. Under vilken snurr som helst kan han sedam detonera och blottlägga slumpmässiga El Jackpotto Wilds.

Freespins fortsätter tills alla snurr har använts – då får du beloppet som visas i fältet för bonusvinster. Freespins kan inte återaktiveras under El Jackpotto Free Spins.

Ready to Rumble Free Spins

Ready to Rumble Free Spins utspelas på 3x5 hjul som är progressiva. Först gör spelaren upp med El Capitan med multiplicerande wilds aktiva. Om du besegrar El Capitan (inkasserar tre skadesymboler) vinner du ytterligare frespins och låser upp nästa motståndare. Om El Jackpotto lyckas besegra El Nacho King (snurrsvit), El Muscular (skiftande staplar) och El Pollo Diablo (Chicken Gun Wilds) aktiveras Big Money Bonus. Funktionen avslutas när inga freespins återstår eller om du aktiverar Big Money Bonus. Alla vinster förs över till Big Money.

Big Money

Om man når Big Money Bonus slutspel preseneras spelaren inför El Jackpotto, bredvid en hjuluppsättning. Här snurrar hjulen och spelaren samlar Ultimate Luchador Champion-bonussymboler. Ju fler spelaren samlar ihop, desto större pris.

Efter varje snurr ombes spelaren välja en pinata som blottlägger antingen OMSNURR (vilka snurrar om valörerna på hjulen) eller INKASSERA vilket avslutar funktionen och betalar ut spelarens totalvinst. Om spelaren får tillräckligt med symboler för att ta sig till superhjulet får han en snurr på superhjulet med GIGANTISKA prisvalörer.

Riskspel

Närhelst en funktionsvinst erhålls i spelet får du välja mellan att antingen INKASSERA funktionen eller att riskspela den för att försöka vinna någon av de andra funktionerna i spelet (förutom Big Money).

Efter att ha fått den inledande bonusen från bonushjulet El Jackpotto visas en Riskspela-skärm där de 5 funktionerna listas nedifrån och upp, rangordnade efter genomsnittlig utbetalning. Den funktion som du vunnit visas med orden INKASSERA och RISKSPELA i funktionspanelen i mitten av skärmen.

Om du riskspelar och vinner kan funktionen som du riskspelat inkasseras. Då elimineras alla funktioner nedanför den. Detta fortsätter tills spelaren inkasserar, når toppfunktionen (där funktionen tilldelas) eller landar på Mystery Win-rutan under hjulsnurren där spelaren tilldelas ett Mystery Win-pris (ett hemligt pengapris som är en multiplikation av din totalinsats).

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen.

Vinstinformation och spelregler

• Radvinster multipliceras med insatsbeloppet på den vinnande raden.
  • Vinster på olika vinstrader läggs ihop.
  • Alla radvinst-symboler måste befinna sig på en aktiv linje och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster. Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
  • Funktionssymboler är scattervinster och delas ut när de dyker upp oavsett position på hjulen och oavsett antal spelade rader.
  • Flera scatterfunktioner kan vinnas i ett och samma spel.
  • Scattervinster betalas ut i tillägg till hjulvinster.
  • Free Spins spelas med samma antal rader och radinsats/totalinsats som det aktiverande spelet (20 rader är alltid aktiva).
  • Vinstoddsen i funktionen för riskspel är inte nödvändigtvis desamma som presenteras.
  • .
  • VID FEL FÖRKLARAS ALLA VINSTER OCH SPEL OGILTIGA.
Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (beroende på valuta. Övriga operatörsgränser kan gälla).