Halloween Riches

Halloween Riches Spelhjälp

Omfamna den skrämmande säsongen med vår helt nya "Halloween Riches" Slot Game! Förbered dig på att bli förtrollad av de spökande goda funktionerna och fördjupa dig i världen av ghouls och spöken. Är du redo att utforska mörkret och avslöja de rikedomar som är gömda inom? Samla fladdermöss, släpp loss free spins, Och njut av den spännande funktionen. Trigger free spins Med en aktiv bat collection Och fördjupa dig i ljus grafik för en spooktacular spelupplevelse!

Allmän information

Det finns 1024 sätt i Halloween Riches.

Alla premier (förutom Scatters) betalar för varje intilliggande vinstkombination från vänster till höger som börjar med hjulet längst till vänster.

Tabell med allmän information

Speltyp Video Slot
Antal sätt 1024 sätt
Antal hjul och rader 5x4
Återgå till spelare 95,15%
Feature Spin™ Återgå till spelare (RTP) 95,11%
Köp-funktion Återgå till spelare (RTP) 8 Free Spins 95,14%
Köp-funktion Återgå till spelare (RTP) 15 Free Spins 95,14%
Köp-funktion Återgå till spelare (RTP) 20 Free Spins 95,14%

Spelfunktioner

MULTIPLIER WILD FUNKTION

Wild är endast tillgängligt på hjul 2-3-4. När den är synlig kommer den slumpmässigt att avslöja en multiplikator av X1, X2 eller X3 när den ingår i ett aktivt sätt. Om två Wilds är en del av samma vinnande sätt multiplicerar de varandra.

FREE SPINS FUNKTION

När 3, 4 eller 5 Free Spins-symboler landar på hjulen ger det 8, 15 respektive 20 Free Spins.

Under funktionen Free Spins kan ytterligare Free Spins tilldelas.

2 Free Spins symboler ger 4 ytterligare Free Spins, 3 Free Spins symboler ger 8 ytterligare Free Spins, 4 Free Spins symboler ger 15 ytterligare Free Spins, 5 Free Spins-symboler ger ytterligare 20 Free Spins.

Bat Collection-funktionen är endast aktiv under Free Spins.

BAT COLLECTION FEATURE

Varje gång en fladdermus landar i sikte samlas den in.

När ett visst antal biljetter har samlats in, konverteras en viss bildsymbol till den högst betalande symbolen för resten av Free Spins-funktionen.

Köp-funktion

Köpfunktionen är ett ytterligare sätt att aktivera Free Spins-funktionen direkt.

Välj "Köp funktion"-knappen och konfigurera Free Spins-nummer och det belopp som måste betalas för att omedelbart initiera funktionen.

Feature Spin™

Ytterligare sätt att utlösa Free Spins.

Med predigro Feature Spin™ je na voljo samo en način igranja.

Varje spel använder endast scatters-symboler på hjulen.

Matcha 3 scatters på hjulen för att vinna Free Spins funktionen.

Satsa

Gå in i Satsa-funktionen via "Satsa"-knappen efter eventuella vinster som delas ut under spelet. Välj en färg eller färg för att spela Satsa-funktionen.

Ett kort delas ut. Varje kort dras från en ny kortlek med 52 kort. Spelbeloppet fördubblas om rätt färg väljs eller fyrdubblas om rätt svit väljs. Om det är felaktigt är spelet förlorat.

Tryck på Collect-knappen för att avsluta spelfunktionen.

Du kan spela upp till 5 gånger eller tills vinstsumman är större än kr2 500 000,00.

Du kan inte vinna mer än kr2 500 000,00 från spelfunktionen.

Spelfunktionen är inte tillgänglig när spelvinsterna är större än kr1 250 000,00.

Spelfunktionen ger en genomsnittlig utbetalning på 100 %. Observera att detta inte betyder att varje spel eller serie av spel kommer att returnera denna procentsats.

Resultatet av varje spel är slumpmässigt och påverkas inte av tidigare resultat.

Satsningen aktiverar/inaktiverar i inställningarna med växlingsknappen.

Om inget val görs, kommer spelet timeout och samla in eventuella vinster.

Spela

Insats

För att spela en runda, ska du konfigurera din insats med +/- knapparna.

Spinalternativ

Klicka på Snurra-knappen eller tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

Mellanslagstangenten inaktiverar/aktiverar i inställningarna av mellanslagstangenten för att snurra växla.

Utbetalningsregler

Vinnande kombinationer betalas med början från hjulet längst till vänster till hjulet längst till höger.

Vinstkombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets "Betalningstabell", som kan nås via knappen Inställningar.

Alla utmärkelser (förutom scatters) betalas endast på aktiva vinnande sätt.

Den högsta vinsten betalas endast per aktivt vinnande sätt.

Felfunktion ogiltigförklarar alla betalningar.

Wilds-symboler ersätter alla vinster utom Scatter.

Wild-symboler måste kombineras med en annan symbol på ett vinnande sätt för att skapa en vinnande kombination.

Om en frånkoppling från spelet eller ett fel i spelet inträffar och du startar om spelet, återställs ditt saldo till beloppet innan avbrottet inträffade.

Vse odprte seje, ki jih igralec ne zaključi, skupaj z morebitnimi prihodnjimi transakcijami za te seje, bodo prekinjene po največ 90 dneh in najmanj 7 dneh, odvisno od prebivališča igralca.

Var medveten om att varje konto endast tillåter att ett enda spel spelas åt gången. Därför bör ett spel inte spelas på mer än en enhet, eller flera spel på samma enhet samtidigt. Om du gör det kan det leda till olika fel.

För bästa spelupplevelse rekommenderas användning av den senaste versionen av programvaran.

Utbetalningsregler i Funktioner

Free Spins spelas med samma insatsbelopp som rundan som aktiverade funktionen.

Funktion som utlöses från Feature Spin™ spelas på grundspelsinsatsen motsvarande Feature Spin™-insatsen. Öppna vinsttabellen i Feature Spin™-läge för att se motsvarande basspelsinsats. Funktionsvinster läggs till sätt som vinner.

Autoplay

Möjliggör att spela spelet automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den för närvarande valda insatsen. Autoplay-menyn är tillgänglig via Auto-knappen. Välj antalet Autoplay omgångar via Auto-knappen.

Limiter för Autoplay

Förlustgräns – Autopley stoppas vid det sista snurret innan förlustgränsen nås. Förlustgränsen för Autoplay bör vara högre än din totala insats.

Stoppa vid vinst ovan – Autoplay-funktionen stoppas när vinstbeloppet för kombinerade vinster har nått den inställda beloppsgränsen.

Sluta på Bonus-funktionen - Autoplay-funktionen stoppas när spelet når någon funktionsomgång: Free Spins-funktionen.

När gränsens villkor är uppfyllda kommer Autoplay att stoppas och det relevanta popup-meddelandet visas i mitten av skärmen.

Halloween Riches: Klienten v1.0.8 (CGE v2.3.6.0), Server v1.0.0.0