Mango Madness

Huvudspelskärm

Spelets mål:

Mango Madness är ett jackpot slotspel med 5 rullar, 10 betalningslinjer, gratisspel och Mangrid-funktioner. När 3 eller fler scattered Bell-symboler förekommer var som helst i rutan, måste spelaren välja en Scattered Bell för att se gratisspelen och multiplikatorn. Scattered Bell funktionen kan inte startas igen när gratisspel spelas.

Betalningstabell

Betalningslinjer

Information om spelet:

• Spelet har 10 fasta linjer.
  • Klicka på snurrknappen om du vill SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.
  • Vinstlinje-vinster multipliceras med beloppet "insats per linje" och läggs till andra vinstlinje-vinster.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen med åtminstone en symbol som inte är joker utdelas på varje betalningslinje.
  • Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Scattervinster (Bjällra-symbolen) multipliceras med den totala insatsen och adderas till vinstlinjevinsterna.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom den spridda scattersymbolen som betalar var som helst på spelskärmen.
  • Ticker-meddelandena visas längst ner på spelskärmen.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När du deltar i spelet, ställs en förinställd insats/linje in för alla 10 linjer i slotmaskinen. Du kan höja insatsen/linje med ett klick på knappen  till höger om "INSATS/LINJE", eller så kan du sänka insatsen/linje med ett klick på knappen  till vänster. Satsningen justeras inte till nästa möjliga insats om ditt saldo sjunker under den totala satsningen. Klicka på  knappen som visas längst ned på spelskärmen.
  • LINJER: Spelet har 10 fasta vinstlinjer.
  • HÖGSTA SATSNING: Klicka på knappen för att spela med MAXIMAL INSATS. Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • Antalet linjer multipliceras med "SATSNING/LINJE". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ned på spelskärmen.
  • Betalningstabell: Betalningstabellen ser du antingen via ett klick på knappen som är längst ned på spelskärmen bredvid "inställningar" eller med ett klick på knappen som är längst ned på skärmen. Du kan navigera till samtliga betalningstabell-skärmar med ett klick på och knapparna. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen på vinsttabell-skärmen.
  • Snurra: Klicka på SNURRA symbolen för att starta spelet. När rullarna stannat, betalas eventuellt vinnande kombinationer på de valda linjerna, enligt Vinsttabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av animerade symboler. Scattervinster visas med animerade scattersymboler. Det totala vinstbeloppet visas längst ned på skärmen under "VINST".
  • Volym: Använd ikonen för att spela upp spelets musik. Klicka på -ikonen för att stänga av ljudet.
  • AUTOSNURRA: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för att spela "handsfri". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till högst 1 000 spins och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. Enligt UKGC-bestämmelser, är det högsta tillåtna antalet snurrningar 100.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller högre än det belopp som angavs i siffertextrutan.
  • Snurra tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
    • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
    • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
    • (((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed. <= Förlustgräns), då är nästa autospin tillåten.
  • Spela till nästa temaspel: Spelet snurras automatiskt tills nästa temaspel startar.
  • Autosnurrspel är över när The Big One Jackpot aktiveras under autosnurrningarnas gång.
  •
    • Om du vill använda autospelsfunktionen klickar du på knappen "AUTO SPIN"  längst ned på spelskärmen. När autospelsfönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Välj i rullgardinsmenyn där så är möjligt. Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet. Klicka även på stoppa autospin knappen  för att stoppa AUTO SPIN funktionen och återvända till spelskärmen.
    • När du spelar med flera alternativ och valda villkor, kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spelet.
    • Alternativet "AUTOS SPIN" är inte aktivt i spel med gratispengar.
    • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelmätaren som visas i spelskärmen.
    • Krediter: När du har gjort önskad satsning och klickat på SPIN visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen för spelinställningar  längst ned i spelskärmen, mellan vinsttabellen och ljudsymbolerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna med volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller deaktivera spelvinstljud.
  • Snabbsnurrning: Om du väljer detta alternativ är spelet snabbare än en vanlig snurrning.
  • Mellanslag för att snurra: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta en snurrning.

Spelregler:

• Spelet spelas med 10 fasta linjer.
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen med åtminstone en symbol som inte är wild utdelas på varje rad.
  • När du klickar på SNURRA startar spelet med vald SATSNING på valt antal LINJER.
  • Betalningslinjevinster multipliceras med satsningsbelopp per linje.
  • Samtidiga vinster på olika linjer läggs till summan.
  • Mangosymbolen som visas på betalningslinjer ger ingen vinst.
  • Utspridda vinster multipliceras med den totala satsningen och läggs till betalningslinjevinster.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom scattered bell symbolen som betalar var som helst på skärmen.
  • Mango Madness textloggan är wildsymbolen som ersätter alla andra symboler förutom scattered Bell symbolen.
  • Mango Madness textloggan visas endast på hjul 1, 2, 3 och 4.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren är 91,52 %.
  • Jackpotbidrag/återbetalning är 1,88 %.

Gratisspelfunktion gameplay:

• Mango Madness spelet startas när tre eller fler scattered bell symboler visas var som helst i reel-rutan.
  • När spelaren klickar på scattered bell symbolerna, visas det totala antalet gratisspel och multiplikatorvärdet.
  • Antalet gratisspel och de multiplikatorer du vinner är slumpmässiga.
  • Spelaren kan få mellan 5 och 25 gratisspel samt en multiplikator på mellan 2 och 10.
  • Samtliga priser under gratisspelen multipliceras med den visade multiplikatorn.
  • Gratisspel spelas med samma antal linjer och satsning per linje som det utlösande spelet.
  • Temaspelet med gratisspel kan inte startas igen när gratisspel spelas.

Mangrid Feature:

• Om mangofrukter visas på rullarna, fylls gallret när respektive position är tom.
  • Efter att alla mangofrukterna visas på gallret, delas ett mystiskt pris ut till spelaren där en kista med mangofrukter kan väljas.
  • Spelaren kan vinna 2x, 4x, 6x, 8x, 10x, 15x, 20x eller 40x den totala insatsen i mangrid funktionen.
  • Priset läggs direkt till i saldot med en mangrid-nystart.
  • Mangofrukter räknas inte om mangon´s position på gallret redan är full.
  • Mangrid-funktionen har större vikt än alla andra funktionsspel och denna funktion kan t.o.m. startas när gratisspel spelas.
  • Om mangrid spelas klart under gratisspelens gång, läggs gratisspel-multiplikatorn till priset.
  • Mangofrukter i funktionen hänger samman med spelinsatsen.
  • Fortbestånd av mangofrukter i Mangrid-omgång beror på plattformen.

Jackpotregler:

Jackpotspelet

• The Big One jackpot-funktionen kan startas när som helst - antingen under en vanlig spin, autospin eller efter featurespel.
  • Spela jackpottemaspelet för att ta reda på vilken nivå du har vunnit.
  • Du kan vinna en jackpott oavsett insats. Ju mer du satsar i varje spel, desto större chans har du att vinna jackpotten.
  • Alla fem jackpottar - Blitz cash jackpot, Quick cash jackpot, Super cash jackpot, Mega cash jackpot, Colossal cash jackpot - växer progressivt medan satsningar görs.
  • Jackpotten aktiveras slumpmässigt.
  • Endast spel med riktiga pengar bidrar till jackpotsumman.
  • Du kan inte få jackpot under pågående gratisspel.
  • När du får jackpot informerar vi dig om hur mycket du vunnit i en popup-ruta.
  • Det belopp du vunnit överförs omgående till ditt konto.

Webbläsarpanelens kommandon:

Huvudspelmenyalternativ

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om ansvarsfullt spelande
  • Klicka på Spelregler för att se spelets regler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättning  för att lägga till pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 91,52 %.
  • Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 1,88 %

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. Kontakta kundtjänst när som helst för övriga frågor.

Senaste uppdatering: 03/12/2019