Rainbow Riches Freespins

Spelintroduktion

Rainbow Riches Free spins är en spelautomat med 5 hjul och med 3 symboler synliga för varje hjul. Det finns tre Free Spins-bonusfunktioner som spelaren kan välja mellan.

Så här spelar du

Välj insats –

För att ändra INSATS, använd "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din insats per linje.

Vinstlinjer

• Antal valda vinstlinjer är som standard 10 stycken.
  • Vinstlinjerna kan inte justeras i detta spel.

Starta spelet

Börja spela genom att trycka på SNURRA.

Hjälp

Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som multiplikatorvärden.  Visa dessa genom att trycka på "i"-knappen

FREE SPINS-BONUS

• BONUSSYMBOLER PÅ HJUL 1, 3 OCH 5 STARTAR FREE SPIN-BONUSEN.
  • BONUSSYMBOLER STAPLAS PÅ DET FÖRSTA HJULET OCH KAN GE 10, 15 ELLER 20 FREE SPINS.
  • DETTA GÄLLER ÄVEN UNDER BONUSSPELET FREE SPIN. FLERA
  • EXTRA SPINS GÅR ATT VINNA FÖR ATT LÖSA UT IGEN, BEROENDE PÅ HUR MÅNGA SYMBOLER SOM SYNS PÅ DET FÖRSTA HJULET.  UNDER FREE SPINS BONUS ANVÄNDS EN ALTERNATIV HJULUPPSÄTTNING.
  • INSATSEN PER RAD ÄR SAMMA SOM UNDER DEN SPINN SOM UTLÖSTE FREE SPINS-BONUSEN.
  • ALLA FREE SPIN-SPEL GER SAMMA VINSTER SOM HUVUDSPELET.  BONUSEN AVSLUTAS NÄR 0 FREE SPINS ÅTERSTÅR ELLER EFTER ATT 999 FREE SPINS HAR SPELATS
  • RTP:95.17%.
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.