Crystal Forest HD

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Huvudspel

WILD MIXED

• WILD agerar wild för samtliga symboler och visar sig på hjulen 2-5.

• Vinsttabellen avspeglar aktuell satsningsinställning.

• Radvinster måste inträffa på angränsande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

• Endast högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

• MIXED är en standardutbetalning för när olikartade symboleranvänds: FAIRY, UNICORN, BUTTERFLY, LADYBUG & MUSHROOM.

Funktionsbeskrivning

• 4 kaskader eller fler i rad utlöser funktionen.

• 4 kaskader i rad ger 7 gratisspel.

• 5 kaskader i rad ger 10 gratisspel.

• 6 kaskader i rad ger 15 gratisspel.

• 7 kaskader i rad ger 25 gratisspel.

• 8 kaskader eller fler i rad ger 50 gratisspel.

• Under funktionen används en alternativ hjuluppsättning.

• Insatsen per rad och de aktiva vinstraderna är samma som under spelet som utlöste funktionen.

• Vinstkombinationer för dessa hjul är identiska med de i huvudspelet.

• Under gratisspel lägger 4 på varandra följande kaskader eller fler till extra gratisspel till spelarens återstående gratisspel.

• Funktionen kan även utlösas slumpmässigt i slutet av ett spel under vilket funktionen inte har utlösts, och ger i händelse av detta 7 gratisspel.

• Klicka på knappen Starta funktion för att starta dina free spins.

Cascading Reels

• Under varje spel faller symboler på plats från ovan.

• Efter att vinstkombinationer har betalats ut, försvinner symbolkombinationer som specificeras ivinsttabellen.

• Återstående symboler ramlar ner och nya faller in i spel.

• Eventuella nya vinstkombinationer som uppstår betalas ut.

• Den här processen fortsätter tills inga nya kombinationer, som finns specificerade i vinsttabellen, skapas.

VINSTRADER

• Vinster på flera vinstrader räknas samman.

• Den totala radsatsningen måste delas upp likvärdigt på varje aktiv vinstrad; av den anledningen är inte alla totalsatsningar tillgängliga.

• Totalsatsningen är antalet rader multiplicerat med insatsen på varje rad.

• Endast aktiva vinstrader kan registrera vinster.

• Fel annullerar samtliga spel och vinster.

Funktionsbeskrivning