Moon Princess 100

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 15 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Klustervinster delas ut för intilliggande symbolkombinationer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera kluster i en enskild spelrunda, läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till i klustervinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats som spelrundan som aktiverade funktionen – om inget annat anges. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information, vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Moon Princess 100 är ett videoslotspel som spelas i ett rutnät om 5x5 symboler. Symbolerna faller ner i rutnätet och bildar vinstkombinationer. Vinster ges vid 3 eller fler symboler i rad, horisontellt eller vertikalt. Alla rader och kolumner är aktiva och symboler kan tillhöra flera olika vinstkombinationer.

Vinstkombinationer tas bort och kvarvarande symboler faller ner för att eventuellt skapa nya vinstkombinationer. Wild-symbolen dyker upp på den mittersta symbolpositionen när en vinstkombination med 3 symboler tas bort från rutnätet. En vinstmultiplikator ökas varje gång symboler tas bort från spelet.

Wild-symbolen ersätter alla andra symboler. Wild-symboler kan endast skapas; de dyker upp i mitten när en vinstkombination med tre symboler tas bort. Wild-symboler tas bort när inga andra symboler finns kvar för att helt rensa rutnätet från symboler.

Girl Power-funktionen aktiveras slumpmässigt på icke-vinstgivande spinn. Beroende på vilken aktiv prinsessa som visas på skärmen utförs en unik förmåga för att hjälpa till att skapa en vinst. Love konverterar en sorts symboler till en annan symbol; Star lägger till 1 eller 2 Wild-symboler på rutnätet; Storm tar bort två sorters symboler från rutnätet. Spelet startar med en slumpmässig prinsessa, med en fast ordning av prinsessor: Love – Star – Storm. Den aktiva prinsessan ändras efter att varje Girl Power-kraft har aktiverats.

Treenighetsfunktionen aktiveras genom att helt fylla mätaren på skärmen. Mätaren fylls endast upp av vinstkombinationer som innehåller prinsessymboler. Wild-symbolen kan bidra till dessa kombinationer. Mätaren består av 3 sektioner. Med ovanstående regler tillämpade: X5-kombinationer fyller mätaren med 3 sektioner, X4-kombinationer fyller mätaren med 2 sektioner, och X3-kombinationer fyller mätaren med 1 sektion.

När mätaren är helt laddad och inga ytterligare vinster uppnås, tilldelas en gratisrunda. Vinstmultiplikatorn återställs. En Girl Power-kraft utförs på varje symbolkaskad som inte ger en vinnande kombination till dess alla tre prinsessor har utfört sina respektive förmågor (3 sammanlagt). Ordningen för Girl Power-krafter är alltid samma: Love först; därefter Star och sist Storm. Rensar du rutnätet på symboler helt under denna gratisrunda aktiveras endast Free Spins; inget direktpris tilldelas.

Den aktiva prinsessan ändras tillbaka till den prinsessa som var på skärmen innan Treenighetsfunktionen aktiverades.

Innan Free Spins-funktionen startar ska du välja en av tre prinsessor. Love ger 4 inledande spinn; Star ger 5 inledande spinn; Storm ger 8 inledande spinn. Vinstmultiplikatorn överförs från Treenighetsfunktionen och återställs först när funktionen är över. Den kan växa till maximalt x100. Under Free Spins aktiveras den valda Girl Power-kraften på varje icke-vinstgivande spinn. Treenighetsfunktionen kan inte återaktiveras. Ytterligare spinn tilldelas genom att ladda mätaren helt (samma regler). Love ger 4 extra spinn; Star ger 3 extra spinn; Storm ger 2 extra spinn. Maximalt antal spinn är 100.

Rensar du hela rutnätet från symboler (utom under Treenighetsfunktionen) får du ett direktpris. Priset som tilldelas är 50 x totalinsatsen multiplicerat med den aktiva vinstmultiplikatorn vid tidpunkten för rensningen.

Du väljer din insats med de fem insatsknapparna i den nedre delen av spelet. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på START för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

RTP: 94.20%

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Tillgängliga val

• Ändra insats- För att ändra din insats, använder du de fem insats-knapparna. Du kan även använda plus- och minus-knapparna för att ändra din insats ett steg.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med din valda insats. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2022-04-06